DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 08 jan 14, 22:46:51 » |
|
meg nekik is van életük, és nem arról szól, hogy itt ülnek és fejlesztik az oldalt, ez csak hobbi, és nekik ezernyi más dolguk is van, ők is emberek ... tehát nem szidni kő az oldalt. hmm asszem leszedem már azt a specialt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #286 Dátum: 08 jan 15, 14:09:22 » |
|
Ebben az a vicces,hogy GOdat az egyik admin személyesen :-* De szeretem lelőni a poént :-\ szerk.: Amúgy te meg vb lusta disznók vagytok télleg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 15, 14:10:17 írta Nihilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
SlugPrincess
Vendég
|
|
« Válasz #287 Dátum: 08 jan 17, 14:53:28 » |
|
Én most néztem végig az egész sorozatot, és a rövid (50 rész alatti) animék közül eddig magasan ezt találtam a legjobbnak:) Egyszerűen zseniális, írtátok, hogy a vége nem jó, de szerintem ehhez a sztorihoz nem lehetett elképzelni más végkifejletetlélektanilag nagyon kiforrott. én csak L-t sajnáltam, amikor megölték, ő volt a kedvenc szereplőm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #288 Dátum: 08 jan 17, 15:54:00 » |
|
hogy miiii? akinek nem Kira a kedvence azt felirom a Death Noteszomba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SlugPrincess
Vendég
|
|
« Válasz #289 Dátum: 08 jan 17, 16:31:20 » |
|
hát kellemetlen de ehhez tudnod kéne a nevemet, ja meg egy fénykép minimum. Milyen csodálatos az internetes anonimitás:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #290 Dátum: 08 jan 17, 16:54:41 » |
|
Igen és milyen csodálatos a Sinigami szem szal hol is laksz te?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #291 Dátum: 08 jan 17, 17:16:09 » |
|
de nekem Death Notesz v2-m van és abba elég nicknév is :PPP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #292 Dátum: 08 jan 17, 17:21:27 » |
|
dEatHy: muhahaha, egyetértek :-\ Kira forever! L nekem már az első benyomásra is nagyon unszimpi volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 08 jan 17, 17:27:54 » |
|
de most mér kellet megölni szegénykét? mi olyan rossz abban, ha valaki azt teszi amit tennie kell???! ezt kellet tennie, agyonverném azt a kis pöcs N-t!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 08 jan 17, 17:28:50 » |
|
Én nem igazán örültem, hogy L meghalt, mert Kira vele tudott a legnagyobbat csatázni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #295 Dátum: 08 jan 17, 17:46:22 » |
|
Spoiler tag nincs mi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 17, 17:50:40 írta Nihilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 08 feb 02, 00:13:25 » |
|
Death Note szinkronstáb Tonya írta 2008. February 01. - Fri - 23:39kor.
Kiket hallhatunk a kultsorozatban?
Death Note - A halállista
Yagami Light - Kolovratnik Krisztián L - Viczián Ottó Ryuk - Sótonyi Gábor Yagami Soichiro - Csuha Lajos Yagami Sachiko - Ősi Ildikó Yagami Sayu - Talmács Márta Watari - Várday Zoltán Matsuda Tota - Czető Roland Lind L. Tailor - Kossuth Gábor Yuri - Bogdányi Titanilla Shibuimaru Takuo - Szokol Péter angoltanár - Fekete Zoltán nyomozó - Varga Rókus főcím - Tóth G. Zoltán
További magyarhangok:
Balázsi Gyula Bordás János Fésűs beáta Gaál Péter Garamszegi Gábor Gubányi György Joó Gábor Kapácsy Miklós Király Adrián Nádorfi Krisztina Nyári Darinka Tóth Roland
Magyar szöveg: Igarashiné Szabó Adrienn
Nem is lett rossz. Sőt! Nekem nagyon tetszenek ezek a párosítások, remélem a sorozatban is működni fognak. L-nek először furcsáltam Viczián Ottót, de meglátjuk, rossz nem lehet. Kolovratnik Krisztián, mint Light? Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok hogy bírkózik meg a szereppel. Jagami apuka - Csuha Lajos páros meglepett, hangszínben eltérnek, de hozzáképzelve nem is olyan rossz választás, meglássuk. Rjúku - Sótonyi Gábor. Hát az eredetire ez sem hasonlít, de akkor is tetszik, a nevetését biztos nem tudja visszaadni, de igazából erre a szerepre lehetetlen jól választani. Szacsiko - Ősi Ildikó...Ahhoz képest, hogy kevés szerepe van, ismert nevet kapott. Várday Zoltán hangját nem ismerem, meglátjuk milyen lesz. Macudának Czető Roland nem jó. Nagyon nem tudom elképzelni, hogy működhetne ez a párosítás. Szerintem a rendező nem sejthette, hogy később nagyobb szerepet kap, és találomra választott egy színészt. Lind L. Taylor és Kossuth Gábor? Hát...nem tudom, hogy sikerült kiválasztani, remélem nem rontották el az anime egyik kulcspillanatát. Juri nem tudom kicsoda. Sibuimaru Taku - Szokol Péter se tetszik, de összeségében nagyon jónak találom a szereposztást, és látatlanban/hallatlanban azt mondom jó. A mellékszerepekre is sikerült ismert hangokat hívni, még ha elsőre furának is tűnnek a párosítások. Csak a "Light" név ne zavarna ennyire. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 08 feb 04, 21:37:41 » |
|
Kolovratnik Krisztián szinkronizált valami közismertet? Nem rémlik a neve ??? De legalább a szövege ugyanolyan lesz, mintha feliratos lenne. Ugye most csütörtökön lesz, 21:15-kor? Megnézetem keresztanyámmal, szerintem tetszeni fog neki, mert ez egy igen kiváló sztori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #298 Dátum: 08 feb 04, 22:00:57 » |
|
Igentudtommal iscsütörtökön lesz. én meg anyámat veszem rá mert az ilyennyomozós dolgokat nagyon szereti.. már csak az a kérdés mit szól a sinigamikhoz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #299 Dátum: 08 feb 08, 12:05:04 » |
|
És ez melyik adón is lesz? Úgye nem Jetixen, ahol kivágnak minden véresebb részt Ha csütörtökön volt az első rész, akkor már vlki biztos megnézte. Valami vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|