Na, ha már itt vagyok adnék pár tanácsot
-Uchiha Itachi- Nii-sannak.^^
Kezdeném is rögtön az elején, mikor megy az a rész, hogy: tüdüdüdü, tüdüdüdü, tű...tüdüdüdü, tüdüdüdü, tűrü stb
00:00-00:08-ig tartó részről beszélek, ha esetleg valaki hülyének nézne az előbbi szövegekért.
Ott például csinálhattad volna úgy, hogy 1 ilyen "tüdüdüdü, tüdüdüdü" részig mutatták volna az egyik szereplőt, úgy, hogy például ritmusra villog vagy ugrál a kép közben, aztán a "tű" résznél hirtelen váltott volna egy másik szereplőre mondjuk egy képet széthúzó effektel és így végig 00:08mp-ig.
Aztán
0:09-0:22-ig ritmusra kellett volna vágni az egészet, például amikor vannak azok a zúzós részek (nem tudom másképp megfogalmazni:D) Akkor aktiváltak volna például egy Jutsut, vagy osztottak volna le valakinek egy állast és így váltakoztak volna a jelenetek, a lényeg hogy a zúzós zenerésznél kell, hogy betaláljon az ütés, támadás stb..
Esetleg még egy rázkódós effektel is rásegíthetsz, a hatás kedvéért.
Aztán a lassabb részeknél mikor elkezd énekelni a srác akkor lehetett volna valami lassabb jeleneteket bevágni (nem lassított felvételre gondolok:D) Például: Kitérnek a támadások elől meg hasonlók, a lényeg hogy nem zúzzák éppenséggel egymást mivel most "lágyabb" a zene mint 0:09-0:22ig.
Plusz még 2 jó tanács: 1.: Mindig használj raw epizódokat. Mert szerintem kicsit vicces mikor a feliratban az van, hogy I hate you a zene szövegében pedig I kiss you vagy ilyesmi, szóval érted.
2.: Vedd le a hangot az animéről, csak a zene szóljon, akkor érdemes az anime karakterek hangjait belekeverni ha a zene amire vágsz teljesen alap (Instrumental) nincs benne semmi szöveg, így viszont zavaró, hogy a srác énekelne Madara meg beleszól egy Katonnal.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe, ha kérdésed van nyugodtan tedd fel privátba, mert ide lehet, hogy nem túl érthetően írtam le pár dolgot:D És elsőre ne várj csodát, ezt is gyakorolni kell, hogy mit, mikor, hova, miért vágunk, és milyen effektet teszünk rá stb.
Remélem valamennyit azért segítettem.