gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #780 Dátum: 13 feb 02, 16:22:16 » |
|
Ujabb közös munka HawkEye-l. Shounen animékböl készitettük és a His World c. számra innen ered a cim Remélem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
immortal0607
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #781 Dátum: 13 márc 02, 11:17:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #782 Dátum: 13 márc 03, 20:44:04 » |
|
Sziasztok! Ha nincs ellenetekre én is publikálnám AMV alkotásaimat. Legutóbbi próbálkozásom, kissé összecsaptam, meg is látszik. :S https://www.youtube.com/watch?v=mcoCzwQiBfgvalamint egy régebbi, de talán egy fokkal jobbra sikerült Blícses amvm https://www.youtube.com/watch?v=wMzlJha0zPM
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 20:45:02 írta Tierhold »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #783 Dátum: 13 márc 12, 17:55:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
NaruSaku de jó lenne
Chuunin
Nem elérhető
Soha nem adom fel! Ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #784 Dátum: 13 jún 04, 14:32:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a linket NaruSaku fanoknak nagyon ajánlom:D
http://narutoxsakura-fc.deviantart.com/journal/Why-we-compare-Kushina-and-Sakura-updated-299391235
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #785 Dátum: 13 júl 16, 23:57:18 » |
|
És igen! És 3 év után elkészült! És... nagyon rossz lett... Nem baj, jó agyfárasztást.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #786 Dátum: 13 júl 22, 19:05:51 » |
|
Ez nagyon nagy lett, Zizi Ez az AMV-s topic csak szerintem van hihetetlenül rossz helyen? Annyira el van dugva, hogy az ember ha akarja se veszi sokszor észre.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #787 Dátum: 13 júl 23, 21:39:41 » |
|
valakinek van ötlete, honnan tudnám lehúzni a naruto shipuu 142-143 és a hidan kakuzu arc -ot 720p-ben és raw-ban ? mert sehol nem találom kb... kellene az anyag, hogy tudjam vágni, mert így nem haladok előre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #788 Dátum: 13 júl 24, 00:07:42 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 24, 00:12:23 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
Shing
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #790 Dátum: 13 aug 29, 10:18:35 » |
|
Hali Csináltam egy Narutos videót és szeretném megosztani, plusz lenne egy kérdésem. Milyen címet adjak a videónak? Mert ez nem AMV ugye? Ja és SPOILER VESZÉLY! Csak harcjelenetek vannak, de olyan dolgok is amik ERŐSEN spoileresek. Kb. a legújabb, tehát ~324. részig vannak benne jelenetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #791 Dátum: 13 aug 29, 16:59:59 » |
|
Grat hozzá, nekem nagyon tetszik . Zeneválasztás is igen jó lett. Szerintem maradhat a címe, tényleg sok minden benne van, a Shippuu elejéről is egy-két jelenet ahogy néztem. Még esetleg egy AMV szócskát odarakhatsz a végére. Egyébként mi amv ha ez nem az? Plusz igazából ezt nem nevezném nagyon spoileresnek, max akkor lenne az, ha a mangából is raktál volna bele pár képkockát, így legfeljebb azoknak lehet spoileres, akik nem látták még végig az animét, de olyan nem sok van itt (persze azok közül, akiket érdekel).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shing
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #792 Dátum: 13 aug 29, 18:39:20 » |
|
Köszi, nagyon örülök hogy tetszik. Akkor azt mondod, hogy AMV? Végülis tényleg az, csak azért nem akartam azt odaírni, mert klasszikus zene van használva alatta és talán valahogy más mint pl. a fentebb linkeltek. De lehet, hogy csak én érzem így. A spoilert szeretem odaírni, azért nem biztos h mindenki az újabb részeknél jár és Naruto egy bizonyos "kinézete" miatt inkább odaírtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #793 Dátum: 13 szep 16, 07:19:56 » |
|
Íme eme műalkotásom... már a mangánál is viccelődtem vele, de az anime újra megihletett.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #794 Dátum: 13 szep 16, 18:23:41 » |
|
Naaa, jó dolgokat nem vágunk be ilyen szarokhoz! "Nevem Senki. És nem is akarok senki sem lenni" ---> Nem tudom kié ez a felirat, de tuti nem tudná letenni magyarból a felsőfokú nyelvvizsgát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|