immortal0607
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #765 Dátum: 12 dec 06, 22:40:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #766 Dátum: 12 dec 10, 19:47:24 » |
|
Friss, ropogós amv, mi más, mint... Claymore. Első érdemi munkám az új videószerkesztőmmel.
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #767 Dátum: 12 dec 10, 20:27:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
NaruSaku de jó lenne
Chuunin
Nem elérhető
Soha nem adom fel! Ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #768 Dátum: 12 dec 17, 12:32:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a linket NaruSaku fanoknak nagyon ajánlom:D
http://narutoxsakura-fc.deviantart.com/journal/Why-we-compare-Kushina-and-Sakura-updated-299391235
|
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #770 Dátum: 12 dec 24, 23:48:34 » |
|
Most, hogy már "átadtam"... Hiname karácsonyi ajándéka, megint csak Claymore, nem meglepő módon, mivel csak az van meg letöltve.
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #771 Dátum: 12 dec 28, 06:45:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #772 Dátum: 13 jan 05, 17:28:36 » |
|
Én HawkEye és Skywalker ujbol készitettünk egy MEPet.Koncepciónk különösebben nem volt,mindenki azt mutat a videójában amit akart.Remélem tetszik :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #773 Dátum: 13 jan 11, 11:28:43 » |
|
Az elmúlt két év termése tőlem egy videóban! Nem mind anime... Az utolsó videótól fiúk és homófóbok tartózkodjanak!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 11:30:04 írta amina »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #776 Dátum: 13 jan 18, 22:42:53 » |
|
Immortal: Szóval ez a te AMV-d Fel vagyok iratkozva csatornádra, ezért már láttam, csak nem tudtam kié. Nekem tetszett. A zeneválasztás különösen jó, mert változatos tőle a videó ritmusa(lassabb és gyorsabb szakaszok), a vágás meg abszolút hibátlan. Szerintem esélyes vagy, a Conos AMV-k átalában úgyis tündi-bündik, ez ki fog tűnni már csak ilyen szempontból is. Egyetlen kis 'hiba', hogy a végén az animék címe kb. olvashatatlan betűtípussal van kiírva, ha nem tudnám mi a cím, a felét se tudnám elolvasni szerintem. Ahogy láttam, van benne Rebuild of Evangelion is, PÜ-ben tudsz letöltési linket küldeni? Vagy ha online lehet nézni magyarul valahol. Ezt nemrég találtam, jó kis cyperpunkos AMV:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 18, 22:47:06 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
immortal0607
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #777 Dátum: 13 jan 19, 00:24:23 » |
|
Immortal: Szóval ez a te AMV-d Fel vagyok iratkozva csatornádra, ezért már láttam, csak nem tudtam kié. Nekem tetszett. A zeneválasztás különösen jó, mert változatos tőle a videó ritmusa(lassabb és gyorsabb szakaszok), a vágás meg abszolút hibátlan. Szerintem esélyes vagy, a Conos AMV-k átalában úgyis tündi-bündik, ez ki fog tűnni már csak ilyen szempontból is. Egyetlen kis 'hiba', hogy a végén az animék címe kb. olvashatatlan betűtípussal van kiírva, ha nem tudnám mi a cím, a felét se tudnám elolvasni szerintem. Ahogy láttam, van benne Rebuild of Evangelion is, PÜ-ben tudsz letöltési linket küldeni? Vagy ha online lehet nézni magyarul valahol. Köszönöm Letölteni INNEN töltöttem. Feliratot meg INNENOnline elérhetőséget nem tudok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kuvosaki15
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #778 Dátum: 13 jan 19, 23:54:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #779 Dátum: 13 jan 29, 18:02:42 » |
|
Új kedvenc! Sajna én hülye vagyok az ilyen programokhoz, pedig lenne ötletem csinálni, de sebaj, vannak olyan jó videók, hogy elfeledtessék velem túlbuzgó törekvéseimet.
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
|