Szerintm ez nemzetközi színvonalon is simán megállja a helyét.
1:20-25nél az melyik anime?
pozitívumok:
- Animeválasztás: sokan ott rontják el, hogy csak a Blícs-Naruto-One Piece szentháromságból készítenek AMV-t, ezért tele van az egész unalomig ismert jelenetekkel. Ezért is jó, hogy a mostni szezonból is volt benne, ami ugye most még újdonság.
-Jelenetválasztás: ha sikerült is több animéből készíteni, akkor is tele lehet 'AMV-klisékkel', mint pl. Mifune kardelkapása, vagy hasonlók. Ace halálát 10000x láttam már emiatt, szal külön jó, hogy át lett színezve és nem közvetlenül az lett belerakva, hogy Akainu kilyukasztja. Persze nem baj, ha pár van benne, de nem jó, ha csak ebből áll.
-Minőség: mostanában rászoktam az AMV-k 720p-as nézésére, jó, hogy volt erre lehetőség.
- Képi világ, vágás és zene passzolt egymáshoz
-a vége: sokan elrontják, és túl hirtelen lesz vége, de itt szép volt, Először azt hittem, a Luffys-Sabaodys animeklisével lesz vége de az a buborák jó volt. És az animék címét is kíírtátok, nem úgy kell utánanyomozni, ha érdekel valami.
Negatívum:
- nekem zene annyira nem jött be, de a végére a jó vágás miatt ez sem volt már zavaró igazából.