Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #720 Dátum: 12 márc 26, 19:56:47 » |
|
Pro lett nagyon, főleg az előzőekhez képest xD Zenének általában valami jó ki dallamosat szeretek, mint pl a Nickelback, de ehhez illet ez is. A vágások is még pont az élvezehetőség határán belül voltak (gyorsaságilag), és tényleg, nagyon szép munka. Ez az AMV Soul Eatereseknek kötelező, iszonyatAWESOME. Bár iszonyat beteg animének tűnik itt xD Masashi, neked kötelező! x)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 19:57:18 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #721 Dátum: 12 márc 26, 20:20:09 » |
|
Én is mondom, hogy AWESOME Annak főleg örülök, hogy Ashura tikkelése nincs benne, mert azon mindig elröhögöm magam xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #722 Dátum: 12 ápr 07, 10:02:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #723 Dátum: 12 ápr 12, 20:10:24 » |
|
Már ezerszer néztem végig ezt az amv-t, de 1001. alkalommal is szipogva, meghatódva nyomom meg az escapét, mikor vége lesz. A zene abszolút illik a videó hangvételéhez, ami egyébként A vándorló palotáról (kedvenc művem Miyazakitól) szól, azon belül is Sophie-ra koncentrál. Gondoltam, hátha másnak is elnyeri a tetszését.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 20:12:45 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #724 Dátum: 12 ápr 13, 11:55:11 » |
|
Uhh nagyon jó, el is kapott a kedv, hogy megint megnézzem a Vándorló palotát. *-* 1000 éve nem láttam.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #725 Dátum: 12 ápr 13, 12:46:35 » |
|
Én Miyazakitól eddig csak a Cihiro-t láttam, ezt már tervezem egy ideje, és asszem föl is hajtom valahol ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #726 Dátum: 12 ápr 13, 13:08:01 » |
|
Nekem már vagy 3 éve (mióta van rendes internetünk ) megvan a gépemen, és még jó, hogy nem töröltem le, mert nem tudom, honnan lehetne letölteni. Mivel a megaupload-ot a kedves, imádnivaló " efbíáj" elmeszelte. De én Hiyazaki összes művét ajánlom figyelmedbe, Sabaku, mert lehet, hogy a Chihiro kapta az Oscar díjat, de -szerintem- nem az a legjobb. Szóval hajtsd fel mindet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #727 Dátum: 12 ápr 13, 13:17:09 » |
|
Na, és ehhez a videóhoz kapcsolódik az én amv-m is, mivel a Two steps from hell nevű zenecéget (asszem, hogy az) ezáltal ismertem meg, és megcsináltam erre a zenére a magam kis Kyuubi éjszakája című videómat is. Nem lett nagy szám, sőt... de néha jól esik megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
immortal0607
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #728 Dátum: 12 máj 04, 14:29:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #729 Dátum: 12 máj 04, 23:04:22 » |
|
Még sosem láttam jó Fairy Tail-es AMV-t a tiéd az első, gratulálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
immortal0607
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #730 Dátum: 12 máj 06, 00:35:40 » |
|
Még sosem láttam jó Fairy Tail-es AMV-t a tiéd az első, gratulálok.
Kösz ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #731 Dátum: 12 máj 06, 08:06:07 » |
|
Szerintem is nagyon jó lett Ügyes vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
immortal0607
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #733 Dátum: 12 máj 09, 10:05:31 » |
|
Szerintem is nagyon jó lett Ügyes vagy! Köszi ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #734 Dátum: 12 máj 12, 23:28:48 » |
|
Nesztek, művelődjetek. Nem vagyok vámpír-fan de ez az AMV zseniális lett,és a végégre még ki is vannak írna az animék, amikből készült
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|