rudi201989
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #630 Dátum: 10 nov 09, 01:17:03 » |
|
Sziasztok! Kicsit sokáig tartott, de végre elkészült egy újabb digimon magyar fandub Digimon Savers [Data Squad] opening 1 hungarian fandub http://www.youtube.com/watch?v=NoEKqUh0FI8Szerintem ez nem lett olyan jó mint az előző 3 videó, de ezt döntsétek el ti. Várom a kommenteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
androclos
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #631 Dátum: 10 nov 11, 19:30:50 » |
|
Jo ideje mar egy AMV-t keres, sikertelenul.
Egy viszonylag szomoru anime, egy ferfi eltet koveti vegig, gyeremekkoratol egeszen idos korig. Azt utolso jelenetekben mar oreg, este a hoesesben all, talan egy vasutallomason(ez nem biztos). Az anime amibol keszult, igen reszletes grafikval lett megaldva, illetve maga az anime semmi ilyen magiat, fegyvereket vagy szornyeket nem "tartalmaz" csak valodi, eletbeli elemeket.
Maga az AMV legalabb 2-3 eves(ha nem tobb), es egy profi modon megszerkezette AMV-rol van szo. Ha jol emlekszem a keszitonek jo par mas profi munkaja is volt.
Elore is koszonom a segitseget.
U.I.: Nem 5 centimeters per second az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #632 Dátum: 10 nov 14, 03:19:54 » |
|
Hali! A Moonlight Meido "Trailer / Rövid AMV" versenyre neveztem be ezt az újdonsült videómat: http://www.youtube.com/watch?v=ZAqjf-PZIcI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #633 Dátum: 10 nov 15, 00:16:08 » |
|
Nézzétek meg pls: http://indavideo.hu/video/Naruto_Shippuuden_-_PeInvasion_Alpha_2(bocs hogy nem adtam youtubeos linket de ott is fennt van de le van tíltva egy csomó országban a zene miatt )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 18, 23:33:24 írta Kanokanor Seme »
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #634 Dátum: 11 feb 23, 19:17:53 » |
|
Itt egy Naruto Shippuuden amv,én csináltam a Naruto-Konoha ostroma filmböl,amit az oldalon találtam.Remélem tetszeni fog http://www.youtube.com/watch?v=dOLEGNwPIAw
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #635 Dátum: 11 feb 24, 14:55:48 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 24, 14:59:27 írta CrazyCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #636 Dátum: 11 márc 12, 18:42:04 » |
|
Valamikor még régebben én is összeraktam (dobtam) egy oylan ""amv vs. bármi" összevágás" stílusú cuccot, a sok "amv-rettenet" hatására, és htá igazából nem rég jutottam el odáig, hogy be is fejezzem, és feldobjam valahová. Gondoltam, me mé ne', belinkelem ide. És igen, a Mifunés részt szánom-bánom. A maradék meg... ccc...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 18:45:23 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #637 Dátum: 11 márc 19, 18:56:59 » |
|
STM maradjunk annyiba, hogy ezt még gyakorold nagyon nagyon sokat.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #638 Dátum: 11 márc 22, 16:00:04 » |
|
Ha reklámozni szeretnél legalább kérj engedélyt.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #639 Dátum: 11 márc 22, 16:16:26 » |
|
Hát már bő 2 éve nem csináltam AMV-t és akkor se voltam profi e téren de azért megmutatom az egyiket a kevésből... Remélem ismerős a zene
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rudi201989
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #640 Dátum: 11 márc 23, 10:08:34 » |
|
Sziasztok! Kijött egy új videóm! One Piece opening 3 hungarian fandub Most 3 videót csináltam. Hétvégén felrakom a másik kettőt csak most vidéken dolgozok és mobilnettel kicsit necces dolgom van. De remélem addig ez is tetszeni fog. Kommenteljetek légyszi. Köszönöm az eddigi biztató hozzászólásokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rudi201989
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #641 Dátum: 11 márc 26, 12:44:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #642 Dátum: 11 márc 26, 21:18:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dean
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Csak mert Dean vagyok.
|
|
« Válasz #643 Dátum: 11 márc 26, 21:21:20 » |
|
Rudi!!! ezek nagyon jók lettek! milyen programmal csinálod ha szabad tudni? egy Naruto-t szívesen meghallgatnék
|
|
|
Naplózva
|
"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester
|
|
|
|
|