Már nemazé', de
ennek a Bleach amv-nek hogy lehet 2,5 milliós nézettsége? Addig oké, hogy ilyen sokan nézték meg, de 7997/616 pozitív arány?
(fel/le mutató kezek aránya)A zene nekem nem tetszik, de ez a legkevesebb, mert ez mindenkinek a zenei ízlésétől függ. Azonban a képanyag és a zene összevágása majdnem egyenlő a nullával.
Effektileg csakugyan nulla a videó. De ez sem számít sokat hisz már láttam amv-t amitől kirázott a hideg olyan karaj volt, pedig csak kevéske effekt volt benne. A kevéskén azt értem, h a maximum az annyi volt, hogy elhalványult a kép...
A legfontosabb szempont az a vágás. Erről szerintem szónokolni nem kell, nem volt egy tehetséges emberke aki ezt összevágta. Ha már valaki készít egy amv-t először eldönti azt, hogy most egy drámai hatású valamit alkot, esetleg valami pörgős akciót, szerelmit, akármit... De ez most mi? A zene inkább az akció felé nyúlik, a videó vágása meg olyan lassú mint valami szerelmi jeleneté... Na meg grafikailag is láthatjuk, hogy ez egy pörgősebb vidi akart lenni. A vágási hibákról meg inkább szót sem ejtek. Aki figyel az lát.
A felirat is eléggé zavaró szerintem, főleg, hogy az egyik jeleneten még van felirat, aztán a következő kettőn pedig nincs, pedig mozog a szája a karakternek -.-
Hirtelen ennyi, a többit elfelejtettem...
már túl vagyok 7 km futáson, szóval így 1:31-kor ne várjatok túl sokat Sry a nyelvtani és fogalmazási hibákért...Nagyon jó kesidiinek az Akatsukis amv-ja! Amina a te ItaSakud is egyedi és kitűnő munka