Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #315 Dátum: 09 márc 28, 11:45:00 » |
|
Aki kíváncsi életem első AMV-jére az nézze meg : http://www.videoplayer.hu/videos/play/338439Kérlek értékeljétek is itt a fórumon vagy ott a kommenteknél. Az angol szövegért bocs, youtube-ra ment volna de már nem lehet főltennni olyan videót aminek a zenéje le van védve-.- windows movie maker-el csináltam mert aztmondták nekem hogy az alapokat azzal tanuljam be. Hát szívtam is vele de végül kész lett. (tuti hogy többet nem használom xD) aki megnézi annak előre köszönöm a figyelmét ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
luggeriano
Chuunin
Nem elérhető
I HERD U LIEK MJUZIK WHALEZ
|
|
« Válasz #316 Dátum: 09 márc 29, 01:07:50 » |
|
Aki kíváncsi életem első AMV-jére az nézze meg : http://www.videoplayer.hu/videos/play/338439Kérlek értékeljétek is itt a fórumon vagy ott a kommenteknél. Az angol szövegért bocs, youtube-ra ment volna de már nem lehet főltennni olyan videót aminek a zenéje le van védve-.- windows movie maker-el csináltam mert aztmondták nekem hogy az alapokat azzal tanuljam be. Hát szívtam is vele de végül kész lett. (tuti hogy többet nem használom xD) aki megnézi annak előre köszönöm a figyelmét ^^ Használj inkább Sony vegas-t, hamár szivni akarsz,de kevesebbet és egy normálisabb programmal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #317 Dátum: 09 márc 29, 11:49:30 » |
|
Sony Vegast fogok használni Már rajta van a gépen ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #319 Dátum: 09 márc 30, 13:52:35 » |
|
Hát nem tudom, elég sokat vágtam átlagban úgy 8-10 mp-ként van egy, kétszer van úgy hogy kb 1 percig nem vágtam. Az összhangal tisztában vagyok sokan mondták már, a következőnél már megpróbálom jobban , akkor már jobb eszközeim lesznek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #320 Dátum: 09 márc 30, 20:03:03 » |
|
Tapasztalt szemmel nézve az szinte semmi Mindegy, a lényeg, hogy próbálkozz, és ne add fel! Ha valamivel elkészülsz, nyugodtan linkeld be. De ne kapkodd el a dolgokat! Nem az a lényeg, hogy egy héten 8 amv-t kidobj
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
luggeriano
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 09 ápr 01, 10:55:57 » |
|
Hát nem tudom, elég sokat vágtam átlagban úgy 8-10 mp-ként van egy, kétszer van úgy hogy kb 1 percig nem vágtam. Az összhangal tisztában vagyok sokan mondták már, a következőnél már megpróbálom jobban , akkor már jobb eszközeim lesznek xD
8-10 mp-ként egy vágás az semmi. A vágás legtöbbször ütemfüggő, az általad választott hangszer üteméhez igazodsz, annak a "sűrűségére" vágsz vagy váltasz képet, esetleg effektelsz. A 10 mp-kénti egy képváltás nagy statikus, még a lassú zenéjű drámákban vagy romantikus AMV-kben is többet vágnak 10 mp-en belül. Vágj sűrűbben, és egy adott hangszert nevezz ki vezérfonalnak annak a változását kövesd, akkor biztosan jobb lesz a végeredmény. Első körben a beatsync érzékedet fejleszd és a már emlitett decens Vegas programmal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #322 Dátum: 09 ápr 09, 10:32:46 » |
|
Nemrég találtam ezt az AMV-t, és nagyon tatszik Ha valaki meg tudná mondani, hogy a Mobile Suit Gundam 00, és a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu-n kívül?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
luggeriano
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #323 Dátum: 09 ápr 09, 17:15:30 » |
|
Nemrég találtam ezt az AMV-t, és nagyon tatszik Ha valaki meg tudná mondani, hogy a Mobile Suit Gundam 00, és a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu-n kívül? Tessék, csak jól kell tudni keresni : http://www.animemusicvideos.org/members/members_videoinfo.php?v=164778# Anime: * Appleseed: Ex Machina (movie) * Ef - a tale of memories (TV) * Ergo Proxy (TV) * Ghost in the Shell: Stand Alone Complex * Gunbuster 2 (Aim for the Top! 2) * Kiddy Grade (2nd Season promo) * Macross Frontier (TV) * Melancholy of Haruhi Suzumiya, The (TV) * Mobile Suit Gundam * Night Wizard (TV) * Place Promised in Our Early Days, The (Beyond the Clouds) * Ray (TV) * REC (TV) * Shakugan no Shana (TV) * So long, Mr. Despair (TV) * True Tears * Yogurting (Promo)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 09 ápr 10, 15:04:46 » |
|
Running Man...Nostromo...attól eltekintve, hogy zseniális, meg fű de állat, meg minden, bőven bele lehet kötni. Amúgy Nostromo meglepően ellaposodott. Nem sok újat láttam tőle, szinte mindegyik amv-je ugyanazt a sémát követi, egyes átmenetek, kombinációk pedig egy az egyben ismétlődnek
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
luggeriano
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #325 Dátum: 09 ápr 11, 18:37:03 » |
|
Running Man...Nostromo...attól eltekintve, hogy zseniális, meg fű de állat, meg minden, bőven bele lehet kötni. Amúgy Nostromo meglepően ellaposodott. Nem sok újat láttam tőle, szinte mindegyik amv-je ugyanazt a sémát követi, egyes átmenetek, kombinációk pedig egy az egyben ismétlődnek
Teljes mértékben egyetértek veled, de hát aki nagyon fanolni akarja tegye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #327 Dátum: 09 ápr 15, 18:09:28 » |
|
Elnézést ha balféknek tűnök,de hogy kell letölteni a TTGL-es AMV-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soa Márk
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shounen Hater NO. 1
|
|
« Válasz #328 Dátum: 09 ápr 15, 18:16:25 » |
|
Elnézést ha balféknek tűnök,de hogy kell letölteni a TTGL-es AMV-t?
Regisztrálni kell a főoldalon és ha van profilod akkor letölthető lesz ha idővel kérdezz majd ilyen kérdéseket alul akkor a 3 közül azt válaszd ki amelyikböl csak 1 van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
luggeriano
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #329 Dátum: 09 ápr 19, 02:58:40 » |
|
Nagy reményekkel várom lassan 3 éve az első úttörő Nostromo Poén/Paródia vagy Nostromo Romantikus netalán Nostromo Dráma AMV-t.... lehet sohanapjáig kell várni tőle erre ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|