Soa Márk
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shounen Hater NO. 1
|
|
« Válasz #270 Dátum: 09 feb 23, 18:30:31 » |
|
Ha ne adj isten megcsinálom a " Három gagyi királyt " akkor lesz naruto rawom és akkor talán ^^ ( de azzal is fosozok nincs bleach rawom -_-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 09 feb 23, 19:19:32 » |
|
Gyáhh, úgy kell neked Nekem mindenem van, cska gépem nem lesz mától ^^
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Soa Márk
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shounen Hater NO. 1
|
|
« Válasz #272 Dátum: 09 feb 23, 19:35:16 » |
|
Bünti vagy szervíz? Amugy féljé! mert a szavaidol érzem a sunyonyen bűzlő otromba szagát just for fun : )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 09 feb 23, 19:59:54 » |
|
Az elsőre szavazok...sajnos szülők is De nem baj, egy nyelvvizsga majd megpuhítja a szívüket Csak ki ne maradjak emiatt Depi MEP-ből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soa Márk
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shounen Hater NO. 1
|
|
« Válasz #274 Dátum: 09 feb 23, 20:31:52 » |
|
Az elsőre szavazok...sajnos szülők is De nem baj, egy nyelvvizsga majd megpuhítja a szívüket Csak ki ne maradjak emiatt Depi MEP-ből Enyéim kiakadtak anno azon hogy 3,6 lett a bizim ezért egész nyáron nem lehettem gép elött ( sőt elvitték a gépet és lemondták novemberig a netet : | ) és érdekes módon de így is elkészült az everyday combat mep, bár elég trágya az én munkám benne ,,, sok sikert akkor a nyelvvizsgádhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #275 Dátum: 09 feb 23, 20:37:05 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 23, 20:41:37 írta Mystyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #276 Dátum: 09 feb 23, 20:44:43 » |
|
Már bocs, de semmi extra...történet nuku, lyrics nuku, semmi érzés nem ragadja meg az embert, csak tömör akció In yo' face Abból meg inkább ez: http://www.youtube.com/watch?v=HQXkVpVGi24&feature=channel_page
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #277 Dátum: 09 feb 23, 20:53:22 » |
|
de ez is ugyanolyan akkor meg már mind1 nem? nem minden akció amv tartalmazhat történetet.....én meg alapból szeretem a tömör akciót jó jó tudom, te neked más az ízlésed, most nem szeretnék vitatkozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #278 Dátum: 09 feb 23, 20:55:15 » |
|
Csak Bleachből már túl sok az ilyen...és idegesítő, hogy ugyanazokat a jeleneteket ugyanúgy látom A multi-anime projecteknek már csak ebben is előnyük van... De tényleg ne vitatkozzunk ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 09 feb 24, 15:25:02 » |
|
Hatásvadász action amv Igazából nincs meg benne az a vadság, ami miatt szeretem a Hellsinget, félelmet sem kelt az emberben. Beat helyén van... Amúgy beszarok, hogy nem engedi feltölteni Craziness-t YT-ra...visszadobja állandóan, átnevezni viszont nem fogom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 24, 17:35:55 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #281 Dátum: 09 feb 25, 10:37:26 » |
|
Amúgy besz*rok, hogy nem engedi feltölteni Craziness-t YT-ra...visszadobja állandóan, átnevezni viszont nem fogom Mit vártál youtube-tól?? Feltöltöttem az I'd come for you-t (ne térjünk ki rámert egy nagy rakat **** ) és mire kész lett már akkor disabled volt......lol de ez van..... egyébként tegnap lezajlott egy meccs én köztem meg egy youtube-os között, 1 óra alatt ( csak úgy eldöntöttük, hogy megküzdünk ) és hát én egy ilyet tudtam alkotni: http://www.youtube.com/watch?v=Hilh2J0Ze0Q&feature=channel_pagemég annyit róla, hogy mivel Ef, már az az anime is kezd overused lenni, de másra nem igazán tudtam gondolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 09 feb 25, 16:28:58 » |
|
Jelenetismétléééééééés...amúgy akkor tudtad meg a verseny előtt, hogy mire fogsz vágni? Nem lenne ez rossz, kicsit zavart, hogy csomó mozdulatot nem fejeztél be, mert elkaptad a kamerát beatre, de megértem 1 óra nem sok Most így a profilodat nézegetve nem találom a Bleaches amv-de, asszem vplayerre töltötteed fel. tudsz adni egy linket? Emlékszem még régen nagyon tetszett, kíváncsi lennék, hogy így mai szemmel nézve mennyire jönne be megvan
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 25, 16:34:19 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #283 Dátum: 09 feb 25, 18:52:38 » |
|
nincs benne jelenetismétlés csak úgy tűnik, de más klippek vannak benne =) igen tudtam mire fogok vágni (csak még nem láttam az animét ) és persze, tudok adni linket viszont mai szemmel nézve.....hát...ömm..... no comment inkább ne mondj rá semmit http://www.videoplayer.hu/videos/play/164949elmondom róla a véleményem inkább én: nincs story, képarány változások, lip hibák, minőség, felesleges effektek, nagyon idegesítő, hogy a villogások miatt látszódik a cookie cutter őőőőő, szerintem ebbe minden beletartozik jah meg interlace sztem jah és pár helyen rossz beat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 25, 18:53:43 írta Mystyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
luggeriano
Chuunin
Nem elérhető
I HERD U LIEK MJUZIK WHALEZ
|
|
« Válasz #284 Dátum: 09 feb 26, 09:32:13 » |
|
nincs benne jelenetismétlés csak úgy tűnik, de más klippek vannak benne =) igen tudtam mire fogok vágni (csak még nem láttam az animét ) és persze, tudok adni linket viszont mai szemmel nézve.....hát...ömm..... no comment inkább ne mondj rá semmit http://www.videoplayer.hu/videos/play/164949elmondom róla a véleményem inkább én: nincs story, képarány változások, lip hibák, minőség, felesleges effektek, nagyon idegesítő, hogy a villogások miatt látszódik a cookie cutter őőőőő, szerintem ebbe minden beletartozik jah meg interlace sztem jah és pár helyen rossz beat [irónia]De Heni, hogy merészeled szidni eme remekművet? Aki profi, az a Videplayerre alkot [/irónia]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|