Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #225 Dátum: 09 feb 03, 09:31:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #226 Dátum: 09 feb 03, 17:27:01 » |
|
Nem rangsorban, nálam a TOP5: Rems - talán azzal jellemezhetném, hogy nálam best serious. Zseniális a hangulata, a felépítése, megcalósítása Be a man - ismert darab, sokat szerintem nem kell hozzá fűznöm Whisper of the Beast - best action, bár ezzel vitatkoznék leginkább, de nagy kedvencem, és elhatároztam, hogy többé-kevésbé kategóriákra bontva listázok, sajnálnám, ha nem lenne benne TOP5-ben. Zseniális alternatív sztori, jelenetválasztás, maszkolás. Ráadásul egy sokszor lehúzott kutyabőrből megcisnálva Jihaku - sokat itt sem kell szerintem részletezni. Számomra best multianime project. És szerintem sokat kell még arra várni, hogy ezt túlszárnyalják, sőt meg merem kockáztatni, hogy ez a műfaj királya lesz mindig is Best drama? Elmentek a francba, nemtok dönteni. Két kedvencem van itt Part of youThe Most PreciousNagy szívfájdalom, mivel sok kedvenc kimaradt a gyűjteményből...ha esetleg 10-et kérdeztél volna Cruel GameOverdrve - egyedül azért nem TOP5, mert számomra egy idő után vontatottá válik NightmareSfrizzomania - mert annyira beteg, hogy már nagyon És még mindig vaciláltam, nem véletlenül írtam 1 napig ezt a commentet xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 03, 17:27:58 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #227 Dátum: 09 feb 03, 19:46:31 » |
|
Ritka ezt a Rems amv-t sose láttam de még most se tudom milyen érzést váltott ki belőlem pedig kétszer is megnéztemxDD. Jihaku-t ismertem de meg akartam említeni, hogy nekem is az egyik kedvenc amv-m szeretem foo fighterst és az a kivetítős miújság teljesen elhiteti velem, hogy ez a kilppje a zenénekxDD.
Cruel Game<---- ez milyen anime megakarom néznixDD.<---- bocs ha alaptalanul vádolak vele, de Ritka te mecha függő vagy?xDD.
u.i. azt a Vandreades amv-t nem tudom leszedni valahonnan nagyon rossz a minősége:S így nem akarom megnézni:S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 03, 19:48:08 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #228 Dátum: 09 feb 03, 23:07:19 » |
|
Rems talán a kedvencem mind közül, nehéz lenne megmondani. Zseniális lett... Csak neked, Overdrive jobb minőségbenMecha függő? Már miért lennék? Sok a mecha amv a gyűjteményben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
luggeriano
Chuunin
Nem elérhető
I HERD U LIEK MJUZIK WHALEZ
|
|
« Válasz #229 Dátum: 09 feb 04, 07:34:49 » |
|
Rems talán a kedvencem mind közül, nehéz lenne megmondani. Zseniális lett... Csak neked, Overdrive jobb minőségbenMecha függő? Már miért lennék? Sok a mecha amv a gyűjteményben? Hát, jobb mintha hentai függő lenne a mechák helyett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #230 Dátum: 09 feb 04, 08:41:41 » |
|
ValóbanxDD. Bár én nem szeretem a hentait nem vetem meg azt se aki szeretixDD. Hmm conra nevezek egy hentai amv-velXDD.<------ kíváncsi lennék volt e már ilyen állat:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #231 Dátum: 09 feb 04, 15:19:00 » |
|
Velho, IC 3, Round 1 Igen, Bible Black-ből vágott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #232 Dátum: 09 feb 04, 15:52:33 » |
|
Velho, IC 3, Round 1 Igen, Bible Black-ből vágott jah, csak ő nem nevezett vele con-ra..... Egyébként abban a naruto-s amv-ben nem az a lényeg hogy van benne felirat, bár az is megadja a sztorit, de ááhh mindenki leszavaz, persze a töbi amv-hez már nem mondtatok véleményt... le vagyok ejtve....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #233 Dátum: 09 feb 04, 16:59:47 » |
|
Khm minden gátlásomat félre téve tudjátok linkelni nekem az a hetai amv-t azért is kíváncsi vagyok rá . Khm megint letöltés is jó ámxDDD. Nem hiszem el, hogy abból lehet amv-t csinálnixDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #234 Dátum: 09 feb 04, 17:14:04 » |
|
Elméetileg jónak kell lennie a linknek IC-ről nem tudom mennyit tudsz. A lényeg, hogy egy oline verseny, ahol a készítők mérhetik össze tudásukat. Egy megbeszélt időpontban mindketten géphez ülnek, kapnak a szervezőtől egy számot és arra kell vágniuk egy részletet 3 órán belül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #235 Dátum: 09 feb 04, 17:22:42 » |
|
lllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllll Asszem 2 percig bírtam de még most is sírokxDDDDDD. Igazából ez milyen kategória fan?xDDD. Nem hiszem, hogy huzamosabb ideig bírnék ilyet néznixDDD. Ritka megkérlek, értékeled nekem az amv-t?:PPP Ám ezt 3 óra alatt csinálta meg?xDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 04, 17:23:30 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #236 Dátum: 09 feb 04, 17:28:02 » |
|
Oda írta a végére, hogy a videók 30 és 180 perc között készültek. Egyáltalán nem könnyű. Kapsz egy kevéssé ismert számot, el kell gyorsan döntened, hogy melyik animere vágj, mihez passzol leginkább a szám, ki kell választani a szám egy kis részletét, mert nyilván nem fogsz egy 2-3 perces darabot vágni és még csak onnantól kezdődik az igazi meló
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soa Márk
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shounen Hater NO. 1
|
|
« Válasz #237 Dátum: 09 feb 06, 18:12:08 » |
|
Be a man - ismert darab, sokat szerintem nem kell hozzá fűznöm Whisper of the Beast - best action, bár ezzel vitatkoznék leginkább, de nagy kedvencem, és elhatároztam, hogy többé-kevésbé kategóriákra bontva listázok, sajnálnám, ha nem lenne benne TOP5-ben. Zseniális alternatív sztori, jelenetválasztás, maszkolás. Ráadásul egy sokszor lehúzott kutyabőrből megcisnálva Jihaku - sokat itt sem kell szerintem részletezni. Számomra best multianime project. És szerintem sokat kell még arra várni, hogy ezt túlszárnyalják, sőt meg merem kockáztatni, hogy ez a műfaj királya lesz mindig is NightmareSfrizzomania - mert annyira beteg, hogy már nagyon És még mindig vaciláltam, nem véletlenül írtam 1 napig ezt a commentet xD Be a Man: TTGL a 2. kedvenc a toplistámrol ^^, ettöl ffüggetlenül nagyon szép purecut amv és megmutatta, hogy a rock, disco-n kivüli stílusokbol is lehet alkotni Whisper of the Beast: Naruto : |.... de nem így itélem meg az amv-ket... bár sokan a legjobbnak itélik amit ebböl az izéböl vágtak de nekem nem tetszik nem azért mert annyira "IMÁDOM" hanem azért mert túl hosszú meg hiányzik a beat sok helyen ... viszont pár ötlet nagyon ellett találva ^^ Jihaku: Foo Fighters is one of my favorites ^^, de még a Nirvana is ( onnan jött az énekesük ), az AMV a legjobb multianime, nem lehet überelni Nightmare: Lehet megkéne néznem az NGE-et... a videó és a zene nagyon jól passzol egymáshoz, és 2005-ös... fuck... és nagyon egyedi ^^ Az FLCL-es meg 3. favom Hát, jobb mintha hentai függő lenne a mechák helyett Jah, az már nagyon overused lenne xd, dehát a mai világban kialakulnak nagyon érdekes alternatív műfajai a szexnek 8D ugye macika?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 09 feb 07, 12:09:57 » |
|
Yashi linkelte ART-on, gondoltam itt is megosztom veletek Iron Man
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
luggeriano
Chuunin
Nem elérhető
I HERD U LIEK MJUZIK WHALEZ
|
|
« Válasz #239 Dátum: 09 feb 07, 16:21:42 » |
|
Yashi linkelte ART-on, gondoltam itt is megosztom veletek Iron ManErre az Iron Man-es trailerre -megnézve ezt az AMV-t - FMA paródiát tudnék még elképzelni....lehet találgatni, ki lenne a Pléhodoboz Vagy.. FMA-ból csinálni alternativ openinget Ghost in the Shell SAC openingre (ismét lehet tippelni, FMA-ban vajon ki a "páncélba zárt szellem" )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 07, 16:22:48 írta luggeriano »
|
Naplózva
|
|
|
|
|