Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #195 Dátum: 09 jan 20, 23:16:40 » |
|
Valaki tudna adni egy linket ahol az anime karácsonyon bemutatott amvet megtudom checkolni?xDD Megköszönném... volt ott jó pár amv ami tetszett te nem találom a te tubádonxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 09 jan 20, 23:26:52 » |
|
amiket tudok ajánlani: www.animemusicvideos.org cím/alkotó nevére rákeresel, böngészel avagy: www.amvforum.extra.hu amvART fóruma, ahol be lettek mutatva így amv-s körben a művek
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
luggeriano
Chuunin
Nem elérhető
I HERD U LIEK MJUZIK WHALEZ
|
|
« Válasz #197 Dátum: 09 jan 22, 03:46:49 » |
|
ha te mondod
Igen, ő mondja...kicsit jobban körül kell nézni Tecsőn, mint egyből okoskodni Amit linkeltél az FoolyCooly accountja. Ő meg eléggé ismert arról, hogy rá van mozdulva a magyar AMV-kre és pakolja fel a jókat az accountjára. Ha lekattintod a More info-t ott oda van irva: Editor: tblack Namármost: Ez egy képmentés tblack AMV-jéből, ami Ősziconon közönségdijas lett, illetve AnimeKarácsonyon is vetitve volt: Ez pedig az általad linkelt YoutTube linkről: Valahogy kísértetiesen hasonlítanak egymásra.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #198 Dátum: 09 jan 23, 17:55:13 » |
|
tényleg kik készítenek közületek idén nyárra amv-t tudom, hogy csak sokára lesz, de most unatkozok, és megkérdezem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 09 jan 23, 19:33:14 » |
|
Hehh, nyár az még messze van, egyelőre a tavaszi conos amv-vel kéne haladnom, meg Bencének is le kéne gyártani a Depi MEP-hez a tracket...de én pl. tervezem, hogy nevezek valamivel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soa Márk
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shounen Hater NO. 1
|
|
« Válasz #200 Dátum: 09 jan 23, 21:55:05 » |
|
tényleg kik készítenek közületek idén nyárra amv-t tudom, hogy csak sokára lesz, de most unatkozok, és megkérdezem
Nyár az még tényleg messze van Arra Haruhit fogok vágni a Sepultura - Roots Bloody Roots zenéjére ( mert azt érdemli ) Tavaszira TTGL-t fogok vágni a Muse - Knights of Cydonia zenéjére 8D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 09 jan 23, 22:26:37 » |
|
A TTGL AMV az már most érdekel,mivle jó anime jó számmal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 09 jan 23, 23:10:13 » |
|
no ez egészen felkeltette az érdeklődésem, kíváncsivá tettél Márk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soa Márk
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shounen Hater NO. 1
|
|
« Válasz #203 Dátum: 09 jan 24, 08:05:03 » |
|
hehe már kész van 10%-a tehát halad és lollipoppal ellentétben SZENVEDTEM a minőségi raw-ért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #204 Dátum: 09 jan 24, 10:45:24 » |
|
hehe már kész van 10%-a tehát halad és lollipoppal ellentétben SZENVEDTEM a minőségi raw-ért (Y) az még jobb Én is tervezek egyet nyárra, bár nem hinném hogy kész leszek vele con-ra majd meglátjuk egyébkétn egy mix a Green Day - Holiday-re de ez még csak terv tehát semmi sem biztos meg kéne valami akció amv-t is készíteni, de még egyenlőre gondolkozom animén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
luggeriano
Chuunin
Nem elérhető
I HERD U LIEK MJUZIK WHALEZ
|
|
« Válasz #205 Dátum: 09 jan 24, 13:17:42 » |
|
Eddigi 2009-es projektjeim (hogy melyik lesz beadva Sakurára majd kiderül):OEDIV ODEP A = A PEDO VIDEO (stílusparódia AMV, ismert nemzetközi készítők ismert AMV-it figurázza ki a Pedobear köré építve az egészet) Dal: Rammstein - Tier Death Note Technique Beat (stílusparódia AMV, Decoy Bleach és Naruto Tech. Beat-jének parodizálása DN-en keresztül) Dal: Lunatic Calm - Leave you far behind Shrink The Heaven (romantikus-akció TTGL AMV, Nia és Simon kapcsolatára illetve a lyricre építve a sztorit) Dal: Yellowcard - Shrink the world
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soa Márk
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shounen Hater NO. 1
|
|
« Válasz #206 Dátum: 09 jan 25, 09:39:50 » |
|
OEDIV ODEP A - Nehéz lehet a készitése ha eleve az anyagot te csinálod xd DN Tech - A zene jobb mint az anime bár tudom, hogy Decoy parodizálása Shrink the Heaven - Oh FUCK,,, konkurencia
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 09 jan 25, 20:47:23 » |
|
Én most gödörben vagyok Jelenlegi projectek: Kara no Kyoukai - System of a Down: Question! >> beteg, misztikus hangulat elérése, cél a néző sokkolása és kiragadása a nyugalomból Ergo Proxy - Static-x: The Only >> A refrén adja magát "The only thing I understand is what I feel" szóval reméljük a legjobbakat Henivel tervezünk egy romance/serious/valami darabot Green Day: Whatsername számára. Még köll anime, aztán meglátjuk mire jutunk vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #208 Dátum: 09 jan 26, 17:37:16 » |
|
Nekem jelenleg 2 amv projectem fut: Agressive Nightmare: Akira + fűrész filmzene= élményre specializálódik,remélem összejön,bizakodó vagyok vele,csak lassan halad Új project: Cowboy Bebop - The Punisher zene: Ramallah - Days of the Revenge "bosszúálló" , a punisher2:warzone inspiriált és majd próbálok beletenni sok-sok erre utaló jelet Agressive Nightmare beta: http://www.youtube.com/watch?v=Esb4IFdC6OM
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #209 Dátum: 09 jan 26, 18:03:04 » |
|
Hohó, én nem linkeltem bltát, de itt egy a Question-ről: http://www.youtube.com/watch?v=jH312tuzMME
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|