Hmmm az elsőnek nem láttam túl sok értelmét, pl. nem is értettem, hogy a harcok hogy jönnek oda..teljesen random módon. Még a manga képek jók voltak, de a dal akkor sem erről szól. És még csak hangulatban sem passzoltak egymáshoz az anime jelenetei/mahga képek
A másodikban nem tetszett az intro
ha már beszélnek, akkor legalább értsem, vagy subolja az illető, mert így nem sok értelme van (legalábbis számomra) A feliratok nekem kicsit erőltetettek voltak, mindemellett érdekes volt a szám maga és tetszett ez a színvilág...éshát a minőség...dehát mit is várok YT-tól
Harmadik...hmm...érdekes. Annak ellenére, hogy én szeretem, ha lassú amv-nél összeáll valami történet, tetszett, igaz csak egyfajta hangulatot adott át, de azt jól. Ha belegondolsz, hogy minden egyes pengetésre syncelt volna, az nagyon idegesítő lett volna. Csinálta is egy helyen, nagyon nem jött be...jobb volt ez így sztem, nagyobb ívben
Negyedik sry japán zene, nemtok mit kezdeni vele...nekem lételemem, hogy értsem a számot, itt ezt nemtom, ígyhát nem néztem sokáig
Ötödik na ez volt az első olyan innen, ami igazán tetszett
Van egy hangulata...nem az a Silent Hill -es, de van neki. Jó lett sztem nagyon. Kicsit elvont, de jó...bár ebből az nimeből egy árnyalatnyival nekem jobban tetszik Chris alkotása:
http://www.youtube.com/watch?v=FJrnLZRFs8k&feature=channelHatodik egészen tetszett, kicist hosszú nekem, tudom finnyás vok
, de nem volt rossz
Egészen kíváncsi lettem erre az animere
Ouran POP lol, tetszett, ment favba
Nagy arc a készítő
Darker than Black horror amv alá hogy lehet ilyen számot betenni?
Mindegy, technikailag ott volt a szeren, különösebben nem kötött le