25 ápr 18, 13:15:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 519799 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2775 Dátum: 14 aug 26, 20:24:21 »

Várom a kommentet amiben leírja valaki hogy neki is az egyik kedvenc könyve az  #rv‚nytelen YouTube Link#
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2776 Dátum: 14 aug 26, 20:27:50 »

Az orvosok nem azért alkoholisták, mert másképp nem lehet bírni, hanem mert ingyen kapják a kurvajó piákat. Persze néhány ahelyett, hogy meginná, odaadja nekünk, ami felettébb király, mert minden alkalommal megihatunk százezreket ingyen. Nevet
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #2777 Dátum: 14 aug 26, 20:30:54 »

Nekem az egyik kedvenc könyvem volt kiskoromban az Egri csillagok csakúgy, mint a #rv‚nytelen YouTube Link#, szerettem a kötelezőket.

Az #rv‚nytelen YouTube Link# nekem is nagyon tetszett. Remek könyv !

Bár tény, hogy a könyv jobb mint a film.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 26, 20:33:44 írta Lew » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #2778 Dátum: 14 aug 26, 20:31:44 »

Jaja de ebből is mint mindenből az  #rv‚nytelen YouTube Link# könyv jobb mint  a filmváltozata.

Lew már lecopyzott.   Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 26, 20:32:29 írta Syzygy » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2779 Dátum: 14 aug 26, 21:17:59 »

Még nem tudom mit basztam el álmosan, de mindjárt rájövök és kijavítom. Durci Gonoszak vagytok. xD Lehet gyerekként rég írtam egyébként egy #rv‚nytelen YouTube Link# c. könyvet, ami remekmű volt szlovákiában. Durci
Nyuff.

Mondjuk a "minden orvos alkoholista" mondat szép, hogy egy sörfőzdében hangzott el ahonnan naponta vihetsz haza friss sörikét, ami bolti ára olcsóbb esetben kb. 500 ft/0,5l és ezt nem igazán szokták visszautasítani az emberek. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 26, 21:23:21 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2780 Dátum: 14 aug 31, 15:46:39 »

500ft/fél liter? És még olcsó? Aranykorsóban adják vagy mi?  Háát az kislányom drága.. Akárhogy is nézem itt magyarisztánban feleannyiért kapsz jó sört...
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2781 Dátum: 14 aug 31, 15:57:29 »

Jó sört hol kapsz feleannyiért? Tudom, hogy még a pécsi Szalon sörhöz is hozzá lehet szokni, ha sokáig issza az ember, de akkor is...  Nevet
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2782 Dátum: 14 aug 31, 16:53:40 »

Kézműveset nem nagyon, de normál sörből lehet találni 300 alatt : Becks, Dreher, Heineken. 300 körül ott a Budweiser.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2783 Dátum: 14 aug 31, 19:41:16 »

Ki ivott már arany fácánt? Pár napja rá kelett fanyalodnom, és üssetek agyon, de jobb mint a Heineken...
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2784 Dátum: 14 aug 31, 19:43:36 »

Valamiért itt a vadászok mindig ezt isszák, engem is kínáltak párszor, és tényleg nem rossz. Bár azért nem is a legjobbak között van szerintem.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2785 Dátum: 14 aug 31, 20:11:48 »

Nekem nem ízlik. Gyenge és vizes is számomra. Próbáljátok ki ezt! Nem értek egyet a bloggerrel szerintem alaphangon 10/7-es sör. Sokkal jobb, mint a Soproni és Borsodi...
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2786 Dátum: 14 aug 31, 21:02:55 »

Nem is azt írtam, hogy olcsó az 500 ft, hanem azt, hogy az olcsóbbakért annyi pénzért jutsz hozzá, persze ha jó helyen veszed, barátom dolgozott egy helyen ahol árulták a temékeinket és 1000 ft-nál kezdődtek ott az árak, van egy rétege a magyar társadalomnak akik ezt a pénzt is szívesen megfizetik az effajta termékekért.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2787 Dátum: 14 aug 31, 21:12:12 »

Én is is szívesen megfizetném, ha az anyagi helyzetem megengedné, hogy abba a rétegbe tartozzam...
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2788 Dátum: 14 szep 01, 07:42:35 »

Néha 1000 Ft-ot kiadni fél liter, tényleg jó minőségű sörért azért még nem akkora luxus szerintem. Nyilván nem vedelni kell hányásig, mint Lew a dobozos Sárkány sört, hanem kiélvezni minden cseppjét.  Nevet

Kézműveset nem nagyon, de normál sörből lehet találni 300 alatt : Becks, Dreher, Heineken. 300 körül ott a Budweiser.

Valamiért én frissen csapolt sörre gondoltam, nem dobozosra. Dobozosból vannak jó sörök 500 Ft alatt is.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 01, 08:36:47 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #2789 Dátum: 14 szep 01, 21:11:56 »

Olyan régen volt már itt Puzsérka. Coelhonak és Aesnek ajánlom, hiszen ők Kádár gyermekei.   Faceg

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=mm1VMF4pOBI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=mm1VMF4pOBI</a>
Naplózva
Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin Š 2006, hbSkins