24 nov 23, 03:02:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 480585 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2670 Dátum: 14 júl 13, 18:59:55 »

Nekem élnek ismerőseim Svédországban, de még egyszer sem beszéltek arról, hogy rettegnének. Biztos csúnyák és nem erőszakolják meg őket. Nyilván ha történik valami rossz az nagy figyelmet kap. De azért ne temessük már Európát. Nevet
Naplózva
Ryder93
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főállású kalózvadász

« Válasz #2671 Dátum: 14 júl 13, 19:04:57 »

Hát lehet eltér a témától, de így is nagy szarban van az emberiség. Egyre jobban lehet érezni egy közelgő újabb világháború szelét, s ez akár erkölcsileg is alátemeti az emberi fajt, mint ahogy az Akirában megtörtént.

Ezeknek az ázsiai országoknak is követniük kéne a kínai egy család, egy gyerek modelt, az már más kérdés, hogy meddig tudnák kibírni...
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #2672 Dátum: 14 júl 13, 19:05:05 »

Gázkamra, tábor. Nézhettek rasszistának, de eljutottunk arra a pontra, hogy más már nem segít.

A természet már nem képes eltakarítani annyi Homo Sapiens-t amennyit kéne neki.

Igazából teljesen hidegen hagyna a téma, ha ott döglene meg az összes retek a saját retkes országában. De ezek betolják ide, többek közt hozzánk is a csóró tanulatlan majom pofájukat.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2673 Dátum: 14 júl 13, 19:35:03 »

Idézet
Van bevándorlás, de alkalmazkodnak is.

Természetesen ez működik valamilyen szinten. Amíg tízmillióan laknak egy országban, és évente bevándorolnak ötvenen egy gyökeresen más kultúrából. Addig működik, mert mi vagyunk többségben, akik képesek integrálni őket. Viszont amikor tömegesen jönnek, egyszerre több tízezren, százezren, az már nem működik. Mert külön városrészekben fognak letelepedni (lásd London ezernyi ilyen negyedét az indiaitól az arabig), ahol megőrzik a saját kultúrájukat, nyelvüket, vallásukat, világszemléletüket. Erre ezernyi példa van.

Mondhatod persze, hogy nem baj, hadd őrizzék meg, legalább színesebb lesz az ország. Szent István is ezt mondta, és nézd mi lett belőle. Olyan gyökeresen eltérő világnézetek, mint a miénk vagy a muszlim egy idő után ütközni fognak egymással. És a legszomorúbb, hogy Nyugat-Európában már most ütköznek, pedig az arabok még csak nincsenek is ott régóta. Már most vannak falvak, ahol nem ünneplik a karácsonyt és helyette a muszlim ünnepeket ülik. Angliában a kisebbségek már kiharcolják, hogy nemzeti ünnep legyen az xy arab és indiai ünnep. Svédországban olyan szinten folyik ez, hogy már nyíltan nem az integrálás a cél, hanem a fehér lakosság beolvasztása a bevándorlótömegbe (olvasgass nyugodtan egy-két svéd politikus írásából, akik nyugodt szívvel kijelentették, hogy alig várják, hogy Svédország és egész Európa //10 éven belül!// szép barna legyen).

Vagy csak nézz képet a tengernyi arab/indiai/stb. tüntetésről, akik kisebbségi jogokért tüntetnek, akik mecsetek tömeges építését akarják, vagy azt fájlalják, hogy ők "mennyire el vannak nyomva az országban, ahová bevándoroltak".

A bevándorlók éppúgy megváltoztatják a befogadó ország kultúráját, és ha nagy tömegben érkeznek, ez még erőteljesebb. Ha meg megőrzik a saját kultúrájukat, egy idő múlva a miénk és az övék között kell döntenie az egész lakosságnak, mert - mint mondtam - két ellentétes nézet nem fér meg egymás mellett. Aztán ha már nem mi leszünk többségben (mint már számos nyugat- és észak-európai városban, például Malmöben), akkor "joggal" mondhatják, hogy nem nekik kell alkalmazkodniuk hozzánk, hanem nekünk hozzájuk. Esetleg vegyük fel a burkát, meg járjunk mecsetbe. De semmiképp se ünnepeljünk csúnya keresztény ünnepeket.

Szóval mondhatjuk, hogy integráljuk majd őket. De érdemes elgondolkodni, hogy mennyire tudtuk integrálni a cigányokat 600-400 év alatt, vagy milyen könnyen integrálták az USA-ban a feketéket. Ha csak egy-két bevándorló jön, az oké, majd integrálódnak. Ha több százezer, az már nemcsak "bevándorlás", hanem megszállás, és egy kultúra, jelen esetben a mi kultúránk, az európai kultúra hanyatlása és elbukása.

Érdemes elolvasni ezt: http://reformatus.hu/mutat/oentudatos-iszlam-oenfelado-europa/
Meg ezt: http://www.antalffy-tibor.hu/?p=350

Az elsőnek kifejezetten jó a címe. Öntudatos iszlám, önfeladó Európa. Nem tudom, hogy a szép és jó lelkünk miatt vagyunk-e ilyen önfeladóak, vagy azért, mert hülyék vagyunk észrevenni azt, ami körülöttünk zajlik.

Ez a mondat meg megfontolandó:
"Vannak, akik abban bíznak, hogy a muzulmánok asszimilálódnak. Pedig az iszlám nem asszimilálódik, és ha egyszer többségbe kerül, a mi liberálisainknak többé nem lesz szavuk. Az iszlám világban ugyanis nincs liberalizmus. Ha berendezkedik, az európaiakat kényszeríteni fogja a vallás gyakorlására. És akkor a liberálisoknak el kell dönteniük, hogy maradnak-e atyáik vallásában, de akkor komolyan veszik azt, vagy pedig áttérnek az iszlámra. "

És mindenkinek meg kéne jegyezni, hogy a bevándorló csak addig asszimilálódik, amíg kisebbségben van. Utána nem. Utána mi asszimilálódunk majd. És ne hidd azt, hogy a bevándorlókat annyira megváltoztatta a nyugat, hogy mind hűek lettek az új hazájukhoz és annak kultúrájához.
Ha ez így lenne, akkor ez sem történt volna meg: http://index.hu/kulfold/2014/04/24/sziriaban_tanulnak_a_jovo_terroristai/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

Akkor az Európában született bevándorlók nem mennének vallásháborúzni, meg nem játszanák a nagy forradalmárt. Nem térnének vissza még nemzedékekkel később is őseik vallásához. És nem kéne attól félnie a nyugati titkosszolgálatoknak, hogy "arab fiai" egyszer visszatérnek ide, és itt is folytatják a hős forradalmukat.

Idézet
Nekem élnek ismerőseim Svédországban, de még egyszer sem beszéltek arról, hogy rettegnének

Nekem meg élnek ismerőseim Londonban, ahol vannak utcák, ahová rettegve teszi be a lábát fehér ember, mert durvábban megnőtt ott a bűnözés az elmúlt években, mint amit el lehet képzelni.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2674 Dátum: 14 júl 13, 19:37:26 »

Nem tudom, hogy te hol élsz Gdat, de ha te tényleg úgy gondolod, hogy mondjuk az elmúlt 50 évben bevándorolt etnikumok 90%-a sikeresen alkalmazkodott az itteni normákhoz, akkor szerintem nem ebben az országban. Pedig ez nem is a legrosszabb hely.
Valószínű, hogy hazánkba nem az elmúlt 50 évben települtek be... Hacsak nem a kínaiakra és koreaiakra gondolsz... Nyelvesít

Hát lehet eltér a témától, de így is nagy szarban van az emberiség. Egyre jobban lehet érezni egy közelgő újabb világháború szelét, s ez akár erkölcsileg is alátemeti az emberi fajt, mint ahogy az Akirában megtörtént.
A háborút már jó ideje lehet érezni globális és hazai szinten is. Egyszer már írtam itt, szerintem hamarosan itthon is lesz egy háború a két fő nemzetiség között. Most már azt is megmerem mondani, hogy ez akkor következik be, amikor 4 év múlva a Jobbik kormányra kerül. Az Akira meg nem kimondottan az emberi fajról szólt, kimondottan az "új" Japánról.

Igazából teljesen hidegen hagyna a téma, ha ott döglene meg az összes retek a saját retkes országában. De ezek betolják ide, többek közt hozzánk is a csóró tanulatlan majom pofájukat.
Milyen saját országba?  Faceg
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2675 Dátum: 14 júl 13, 19:41:42 »

Én most nem írok hosszabban, de itt egy jó videó:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=T3mnfaMa7RM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=T3mnfaMa7RM</a>

Angolul van és hosszabb is, de szerintem érdemes rászánni az időt. Az itten emlegetett "kecskepásztorok" egyik legveszélyesebb csapatáról van szó. Akiknek egy része bizony "európai", brit meg belga, stb. útlevéllel mentek ki Szíriába meg Irakba embereket keresztre feszíteni. Nyilván ők is integrálódni fognak, amikor majd dolguk végeztével "haza"jönnek.

És igen, rajtuk röhögtünk nem rég a fél világot uraló kalifátus térképe miatt. Nyilván röhejes volt a dolog, öt év múlva itt semmi ilyen se lesz. Na de 50 év múlva már megeshet. Londonban és más nyugati nagyvárosokban már előbb is.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #2676 Dátum: 14 júl 13, 19:43:38 »

Örültem, hogy megismerhettelek titeket kedves barátaim. Találkozunk legközelebb a sortűz előtt.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2677 Dátum: 14 júl 13, 19:55:43 »

Bagatellizáld el nyugodtan, legalább majd nagyobb vigyorral mondhatjuk később, hogy "mi megmondtuk".

Aztán vegyél elő egy térképet, és nézd meg rajta jól Iránt, ami a hajdani korok egyik legnagyobb, legösszeszedettebb, legmodernebb, legemberibb, legengedékenyebb birodalma volt. Amíg be nem szivárogtak és le nem lakták az arabok.

---

Meg gondolom a linkeket nem olvastad el, amiket küldtünk. Itt nem mi gyűlölködünk, csak te nem látsz a szemellenzőtől.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 13, 19:58:11 írta Saphira » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2678 Dátum: 14 júl 13, 20:04:41 »

Az iszlám bekebelezi Európát, ez tény és elkerülhetetlen. Ez van, ezt kell szeretni. Viszont megnyugtatásul közlöm, hogy bármely kultúra is lesz egyeduralkodó a jövőben, egy hosszabb-rövidebb aranykor után hasonló nyavalyákkal kezd majd küszködni, mint a mienk, míg el nem bukik. A történelmi inga nem áll meg, ez az élet rendje.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #2679 Dátum: 14 júl 13, 20:05:14 »

Az biztos, hogy nagyon széles lenne a vigyorotok, ha ide is beözönlenének. Nevet
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2680 Dátum: 14 júl 13, 20:07:55 »

Ne aggódj Gdat! Ide nem jönnek a muzulmánok! Ide majd Izrael jön, Sanyi bá már készíti a terepet nekik. ikszdé
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #2681 Dátum: 14 júl 13, 20:16:39 »

Az biztos, hogy nagyon széles lenne a vigyorotok, ha ide is beözönlenének. Nevet
Hát még én mennyire nem örülnék neki. El tudsz engem képzelni csadorban egy mecsetbe mászkálva? Mert nekem nem megy.  smirksweat
Én nem leszek Ali Mohamed Osama  akárki alázatos és engedelmes egyik neje a 4 közül.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #2682 Dátum: 14 júl 13, 20:19:01 »

De miért kell egy ilyen komoly és érdekes témát is elbaszni a hülye "poénkodással"?

Amúgy szívesen hozzászólnék a témához, de valószínűleg kitiltanának egy jó időre, ha leírnám a véleményem.

Meg rasszista is vagyok, szóval ezen a fórumon az ilyen beszélgetés bukta :S
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 13, 20:21:00 írta Lew » Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2683 Dátum: 14 júl 13, 20:26:27 »

Az a baj Lew, hogy ezek nem poénkodások... :'( Komoly bizonyítékok vannak a youtube-on, hogy nevelik a zsidó gyerekeket arra, hogy Magyarország az ő hazájuk is. Az meg, hogy beszari vagy, és nem mersz egy jót cigányozni mert félsz a tiltástól, téged minősít! Nyuszi vagy Lew! Nevet
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #2684 Dátum: 14 júl 13, 20:26:45 »

Hosszú volt és sokan írtak úgyhogy csak most olvastam végig amit írtál Saphira. Erre igazából azt tudom mondani, hogyha megtörténne, hogy leigázzák Európát akkor megérdemeltük.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins