25 júl 04, 20:11:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 174 175 [176] 177 178 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 571116 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2625 Dátum: 14 júl 11, 16:18:47 »

Voltam egy választójogos konferencián, ÉS az egyik előadó arról bezsélt statisztikákkal bemutatva, és most elhagyom a politikai színezetet, hogy a legtöbb ember a politikai híreket az rtl klub és a tv2 híradójából ismeri meg, hallja.

Most erről egy oldalt lehetne írni miért is nagyon nagy baj ez, sőt ha már témában vagyunk a választójogot is megvonnám ezektől az emberektől.  Nevet Nah de komolyan ez olyan lehangoló volt. Ezek után Coelhó ne nyögjön semmi szociológus baromságot hogy erre van igény meg hogy nem a média befolyásolja az emberek tudatalattiját.

neeeeeee istennő lettem b+  Szomorú

amúgy érdekes, hogy coelho és aes is azt gondolja hogy a megmondóemberkedés és a kiritka csak a pénzért történik, illetve hogy azzal eléer valamit valaki az életben, lézer johnny szavai jutnak ilyenkor az eszembe, hogy mindenki annyit ér amilye van, nos nem tudom nyilván puzsér is megél belőle, de ha helyében lennék, akkor a pénz meg az hogy elérek valamit vele meg ahogy fogalmaztatok, nem érdeklene elsődlegesen, nem azért csinálnám, hanem szimplán csak hipsztersznobságból.

amilye van oké, egyébként amennyije van, de nekem ez mindig ly-ra fog állni írásban.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 11, 17:13:41 írta Syzygy » Naplózva
Ryder93
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főállású kalózvadász

« Válasz #2626 Dátum: 14 júl 11, 19:06:23 »

Sajnos a magyar média úgy kaki, ahogy van. Ahogy a régi mondás tartja: Kenyeret és cirkuszt! Hát inkább cirkusz van kezdve az Éjjel-nappal Budapesttől kezdve a különféle jósműsorokon át egészen a Rémes Életig. A két kereskedelmi csatorna úgy próbál harcolni egymással, mint valami kis pisisek. Egy csatorna van, ami nem állt be a sorba, az a Viasat 6(ezzel lehet vitatkozni). Inkább adjanak normális műsorokat ehelyett a sok agyelszívó helyett és a probléma megoldva.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2627 Dátum: 14 júl 11, 21:27:04 »

Ez nem magyar trend. RTL a német csatornáktól veszi át és az anyacsatornától a műsorokat, a TV2 meg az RTL Klubtól veszi át. Az ilyen semmitmondó magánnyomorhozó félamatőr sorozatok más országokban is jelen vannak.
Viasat meg valamilyen szinten az AXN-nel versenyez a soroatokat tekintve. Szerintem jó húzás volt a Viasattól a Brooklyn 99 műsorba iktatása, de azért a Viasat 3-on is ez a pár perces hülye blokk, amiben a Puzsér is eladta a lelkének egy darabját , valami TV2 színvonalú szarság.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2628 Dátum: 14 júl 12, 20:14:48 »

Nyilván ezeket  olcsóbb előállítani mint egy amcsi filmet megvenni meg leszinkronizálni (bár nem ismerhetem az ilyen árakat de az a gyanúm hogy így van).
Régen ami volt szombat délutáni műsorblokk (benne a Bűbájos boszikkal, Csillagkapuval, Rex felügyelővel) ott most az Édes életet ismételgetik, holott az még 1x is sok nem hogy még ismétlés.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Ryder93
Gennin
*

Főállású kalózvadász

« Válasz #2629 Dátum: 14 júl 13, 06:57:17 »

Hát, Anyu, pontosan úgy van, ahogy leírtad.

Sajnos a mai világban ezekre van igény, a sok nagyszájú, magamutogató, zokniagyú celebre, akik nem érnek egy átkozott fabatkát se.  A másik gond meg a valóságshow-k tömkelege. Régen én is néztem ezeket, de szerintem bőven elég már belőlük.

Undorító az egész...
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2630 Dátum: 14 júl 13, 12:38:12 »

Nem kell aggódni, a valóvilágok színvonalát bőven hozza japán is. Sőt... Nevet Japán média keményebben hülyíti az erre elég fogékony társadalmát. Nevet
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2631 Dátum: 14 júl 13, 12:57:13 »

http://444.hu/2014/07/10/ilyen-lehet-a-kovetkezo-generacios-fogamzasgatlas/

Na. Haladunk végre.
Idézet
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
18
Itt van a bölcseség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.
Persze lehet túlzás ilyet belelátni. De nem örülök ennek az egész chipelősdinek. Az is elég gáz, hogy amit leírunk facebookon, vagy amit beütünk googléba, örökre megmarad a rendszerükben.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2632 Dátum: 14 júl 13, 13:00:43 »

Én is ezt a bibliai részt szoktam elgondolni, ha ilyesmiről hallok. Remélem nem lesz ebből semmi.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2633 Dátum: 14 júl 13, 13:08:22 »

Szerintem meg nem rossz ötlet, de nem hiszem, hogy el fog terjedni. De másképp sajnos úgy tűnik, nem lehet elérni, hogy az ott élők ne csináljanak futószalagon gyerekeket a nyomorba.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #2634 Dátum: 14 júl 13, 13:09:27 »

Inkább csináljanak, minthogy beépüljön a közgondolkodásba, hogy chipeket tenni emberekbe normális.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2635 Dátum: 14 júl 13, 13:11:22 »

AIDS-ben meghalni (de ha szerencséje van, előbb szomjan/éhen hal vagy elviszi a vérhas) biztosan sokkal jobb. Hosszú távon nyilván nem megoldás, de rövidtávon nincs jobb. Nem kell paranoiásnak lenni.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2636 Dátum: 14 júl 13, 13:13:04 »

De, ilyen téren kell, mert jogos amit Gdat mond sajnos. Nem normális és soha nem lesz az, hogy az emberekbe chipeket rakjanak.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2637 Dátum: 14 júl 13, 13:16:32 »

Ez a dolog, amiről a cikk szól, önmagában tök jó ötlet. De mégiscsak alkalmas arra, hogy egy határt átlépjünk egyszer. Onnan meg nincs megállás már.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #2638 Dátum: 14 júl 13, 13:19:38 »

Mr. Saiyan olyan meggyőződéssel hisz összeesküvés elméletek hamisságában, mint sokan az igazságában. Nevet
Jobb szerintem átgondolni mindent.
Naplózva
Ryder93
Gennin
*

Főállású kalózvadász

« Válasz #2639 Dátum: 14 júl 13, 13:27:12 »

Idézet
De nem örülök ennek az egész chipelősdinek.

Hát én se. Lassan tényleg bejönne akkor az a teória, miszerint a gépek átveszik az emberek felett az irányítást. Még belegondolni is rossz...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 174 175 [176] 177 178 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins