MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #2385 Dátum: 14 ápr 25, 17:55:52 » |
|
Támasszuk fel a topicot. http://www.pozitivnap.hu/eletmod/ilyen-lenne-szakmunkas-emberek-nelkul-a-vilag-videoBár a hazai "szakemberek" egy részének munkáját ismerve nem lenne túl nagy a különbség. Pl. a balf.. ék "mesteremberek", akik a lakásfelújítást csinálták nálunk pár éve...  Most olvasom Ayn Randtől az Atlasz vállat von című könyvet, ott meg pont a feltalálók és sikeres üzletemberek sztrájkolnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 25, 18:03:37 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2386 Dátum: 14 ápr 25, 18:38:13 » |
|
Ezt egyszer beraktam a Duma topicba. Az hiszem oda.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #2387 Dátum: 14 ápr 25, 18:45:30 » |
|
Mindenki tudja hogy a szakmunkások fontosak csak éppen a diplomás fizu magasabb és mindenki a pénzre hajt, a "piszkos" munkát meg csinálja más filléres fizuért.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #2388 Dátum: 14 máj 03, 10:58:16 » |
|
Én vagyok a gonosz ha azt mondom, le kellett volna lőni, mert ez nem vezet sehová és neki is jobb lenne? http://www.youtube.com/watch?v=Lybu_ZEFn6w
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #2389 Dátum: 14 máj 03, 11:06:30 » |
|
Te vagy a gonosz és tudatlan, mert csak a materialista világfelfogás mulandó árnyékképeit látod a belső tartalom helyett. Lehet, hogy boldogabb élete van, mint Neked!!!!négy!!4! Coelho is back! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2390 Dátum: 14 máj 03, 11:08:49 » |
|
Azt azért vhogy kétlem.  De az ő érdekében is az lenne a legjobb szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2391 Dátum: 14 máj 03, 11:14:04 » |
|
Szerinted akkor őt is le kellett volna lőni?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2392 Dátum: 14 máj 03, 11:15:34 » |
|
Nem tudom hol a határ és nem is az én tisztem eldönteni. Bírom egyébként ezt a csajt, akit te linkeltél. De amit én az szerintem talán már túl kegyetlen mindenki számára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2393 Dátum: 14 máj 03, 11:24:13 » |
|
Szerintem is durvább a kislány, de 5 éves, még bármit kitalálhat az érdekében a tudomány ill. szerintem a szülei tisztsége, hogy hogy nevelik, most 5 évesen még el tudja fogadni magát ahogy a környezete is elfogadja, hogy hogyan fog a továbbiakban önmagára tekinteni az megint csak attól függ milyen behatások érik, mennyire lesz ő maga erős. Elvégre Lizzie is sokkal rosszabbul festene, ha nem fogadta volna el saját magát és lehetne teljesen boldogtalan élete, de ő nem az önmagába zárkózást és depizést választotta, mi több azáltal épít karriert, hogy elfogadta önmagát. Szerintem az alábbiak jobban rászorulnak a kivégzésre: http://www.youtube.com/watch?v=-7WaSFpKEnM
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 03, 11:26:34 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2394 Dátum: 14 máj 03, 11:26:49 » |
|
Nem hiszem, hogy jobban rászorulnának. Ez tetszik nekik. Én nem azért mondtam, a kislányra sem, hogy jobb lenne lelőni, mert akkora náci vagy spártai vagyok, hanem mert nem normális, hogy valaki ekkora hátránnyal induljon neki az életnek. Nem jó, ha ilyen mértékű szenvedés egy helyre csoportosul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2395 Dátum: 14 máj 03, 11:36:05 » |
|
Szomrú is hogy vannak emberek akiknek ilyen hátránnyal kell indulni az életben. Viszont ez esetben a kislány szerintem oly mértékű szeretetben részesül ami nagyon keveseknek jut ki. Valljuk be sok szülő nem küzdene ennyire a gyerekéért, már az is csoda, hogy maga a család még nem hullott darabjaira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2396 Dátum: 14 máj 03, 11:46:19 » |
|
Én más módon vagyok itt gonosz, mint Gdat. Számomra undorító dolog, hogy abból épít karriert, hogy ronda és ezért neki milyen rossz volt és most is az. Örülök neki, hogy elfogadta magát és elmondása szerint boldog. De akkor ne mások szánalmaból és lelkiismeretéből akarjon megélni. Szerintem ez sokkal szemetebb dolog, mintha csak az ember pénzére hajt valaki. S akkor azt még meg sem említettem, hogy régebben is mutogattak torz embereket pénzért, csak akkor még nem volt olyan korcs a társadalom, hogy téged bélyegeztek meg, ha nevettél.
Nem, nem kell agyonlőni. Neki is joga van élni, csak nem lenne szabad hagyni, hogy az egész életét a sajnaltatasra építsék, ezáltal kihasználva a környezetét.
Persze lehet, hogy rosszul látom a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2397 Dátum: 14 máj 03, 11:51:43 » |
|
Én nem azért vetettem fel, hogy nincs joga hozzá. Csak ez már inkább kötelességnek tűnik, mint jognak, mert a törvények kötelezik, hogy élnie kelljen egy ilyen testben és nincs eutanázia. Biztos sok szeretetet kap a szüleitől, meg mindenki úgy bánik vele mint egy porcelánbabával, de kérdéses, hogy ez ellensúlyozni tudná-e az egészet.
heo: Ennél azért többről van szó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 03, 11:54:04 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2398 Dátum: 14 máj 03, 11:55:35 » |
|
Itt csak kitérni tudok Lizzie esetére, ő nem abból épít karriert, hogy sajnáltatja magát az én meglátásom szerint. Abból épít karriert, hogy lehet bármilyen sz*r is a helyzeted, kellő akaraterővel túl tudsz rajta lépni. Sok egészséges ember ezt nem tudja felfogni, elég körülnézni a fórumon. Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki inkább tiszteli őt mintsem, hogy szánná, sőtt szánalmat érezni iránta még eszembe sem jutott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2399 Dátum: 14 máj 03, 12:16:15 » |
|
Az a gondom ezzel Noé, hogy ő pont abban a helyzetben van, amiből nem tud akaraterővel kijutni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|