heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2340 Dátum: 14 márc 15, 12:43:21 » |
|
De ha belegondolunk, a vágóhídra vezetendő marhákra nem jelent más veszélyt, csak a híd végén állomásozó bárdok.
Az út, ami boldoggá tesz, nem a végcél. Egyébként cuki, hogy mindig így beleásod magad a rajongásod tárgyába és folyton-folyvást más-más személyiséggel jelensz meg. Csak egy bökkenő van. Ezek mindig a médiából és a környezetedből táplálkoznak. Sebaj, remélem ezúttal kicsit tartósabb lesz a màniád.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2341 Dátum: 14 márc 15, 12:55:26 » |
|
heo ebből látszik hogy nem vagy megvilágosodott, miért akarsz észérvekkel kommunikálni, amikor lehet sablon demagóg spirituális körmondatokban is?
De nem járhatunk mindannyian az út ugyanazon fokánál. Idővel megérted majd te is, ne aggódj el fog jönni az a pillanat, még ha elsőre azt hihetnénk, hogy minden meg van a jelenben ehhez. Nem vagyunk készek még egyesülni az univerzummal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2342 Dátum: 14 márc 15, 12:57:17 » |
|
Ha így folytatjátok, én lassan munka nélkül maradok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #2343 Dátum: 14 márc 15, 13:12:05 » |
|
Persze, hogy beleásom magam a "rajongásom" tárgyába. Vannak dolgok amiket ki akarok deríteni, utána úgyis hagyom. Legalábbis az eddig lerágott csontok erre utalnak. De van egy fő célom ami már a kezdetektől fogva előttem lebegett, ami az itteni életemmel kapcsolatos. Micsoda "véletlen", hogy az ehhez szükséges társulattal, személyekkel nem olyan rég futottam össze, és vicces, nem fizikai síkon már ismertük egymást, mindig is. Persze ehhez több segítségre volt szükség, és nem embereknek köszönhetem, bár kétség kívül mindenki hozzá tett egy kicsit ahhoz, hogy végül oda jussak, ahova, de nem az embereké volt itt a főszerep.
Véletlenek pedig nincsenek, ez nyilván mindenki számára egyértelmű. Tehát a múltam, amit tettem eddig már legfeljebb arra jó, hogy tanuljak belőle, az eddig begyűjtött ismereteket hasznosítsam. Vicces, hogy míg mások arról panaszkodnak, ne a múltban éljek, ők mégis erőszeretettel hozzák vissza azt, ami már megtörtént, és még egyszer nem fog. Naiv dolog, nagyon naiv.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 13:13:28 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2344 Dátum: 14 márc 15, 13:20:41 » |
|
Az még érdekelne hogy akkor mi történt a hüllőkkel?
Mert ugye ők elvileg a zsidó fejeseket marionett bábuként mozgatják, de ha nincs akkora hatalmuk, vagy nem tudom hogy mi történt velük, akkor alapvetően megkérdőjeleződne a világ hatalmi berendezkedése számomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #2345 Dátum: 14 márc 15, 13:34:22 » |
|
"Az még érdekelne hogy akkor mi történt a hüllőkkel?" Igazából nem is foglalkoztam volna velük, ha a volt párom nem erőltette volna annyira rám az ő gyűlöletüket, vallásából kifolyólag. Természetesen evégett tudtam meg a szerepüket a politika és vallás terén is, de sose tartoztak azok közé a fajok közé, akikkel terveim voltak.
"de ha nincs akkora hatalmuk, vagy nem tudom hogy mi történt velük, akkor alapvetően megkérdőjeleződne a világ hatalmi berendezkedése számomra." Gyakran látni olyan videó felvételeket illetve képeket, amelyek hüllő szerű vonásokkal rendelkező embereket ábrázolnak, és ezek gyakran a politikában mozognak. Nyilván ebből származik az az elmélet, hogy közük van a politikához és valláshoz, amik ugye fő mozgatóerők és befolyásolnak, méghozzá eléggé. A hüllő szerű lényeket több kultúra is istenként tisztelte, de hogy mennyire van összefüggés a kettő között, nem tudom.
Az mondjuk érdekes, hogy a globális felmelegedést is a hüllőkhöz kapcsolják. Valami logika van benne, de nem foglalkoztam komolyabban ezzel. Az már biztos, hogy szándékosan próbálják a felmelegedést felgyorsítani. Így a klíma is megváltozik, vannak akik szerint olyan lesz, ami a hüllőszerű lényeknek megfelelő (nyilván a nedves, párás, meleg levegőre gondolnak). Ez talán lehet magyarázat arra, hogy valóban itt vannak, hisz nem feltétlenül előnyös ez az embernek, ha viszont valóban hüllők is irányítanak a háttérben, akkor egészen logikus. Viszont a globális felmelegedést más is követi. Egyébként ezek a szélsőséges felmelegedések és lehűlések folyamatosan jelen voltak a Földön, az emberek ezt csak gyorsítani tudják. Azt legalábbis eddig nem vettem észre, hogy próbálnák lelassítani.
De úgy gondolom, hogy a hüllők közel sem gyakorolnak akkora hatást az emberekre, emberiségre és a kormányokra, mint az a "Földönkívüli" faj, akikkel már kiskorom óta foglalkozom, és akikkel volt szerencsém már többször is találkozni (lényegében ma is ezen dolgozunk). A művészettörténelem ezeket a lényeket, a források alapján már akkor is Istenként tisztelték, manapság ezt viszont titkolják, sok mindenre hivatkozva.
Tehát alapvetően nem tartom olyan fontos láncszemeknek a hüllőket, amennyiben tényleg van bármi hatásuk is ránk, úgy gondolom hogy elenyésző (a fentebb leírt állításokat ugyanis nem tudom teljes mértékben valósnak betudni). Nyilván aki többet foglalkozik velük, és úgy gondolja, tud bizonyítékot arra, hogy biztosan ilyen formában vannak jelen, tudja a lényeget. Én nem, mivel nem feltétlenül az érdeklődés miatt "kutattam" utánuk egykor, hanem bosszúból (magánélet). Egyébként úgy vettem észre, hogy nem minden hüllő rendelkezik a Szürkékre jellemző, modern technológiával. Bár utóbbi a spirituális fejlettségben is legalább fél millió évvel az ember előtt jár, ami rendkívül fontos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 13:36:21 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #2346 Dátum: 14 márc 15, 13:45:20 » |
|
Pár hete olvastam én is ezt a háttérhatalmak által irányított ufózsidó-rothschild-emberifajgyűlölő-chemtrail-es szív-lélek-chakra-meditáció fikciót és meglepődtem annak láttán, hogy mennyien vallják ezeket a nézeteket. Aztán végül is abban maradtam magammal, hogy az összeesküvés-elméletek lettek a modern kori ember vallása. - Bizonyíthatatlan eredetű történetek. Pipa. - Egy hatalmasabb erő ami összefogja az emberiséget. Pipa. - Küzdelem a gonosz ellen. Pipa - Azok akik elhiszik minden szavát a sztoriknak, ők a "felvilágosultak". Pipa.
Amúgy nem ítélem el azt ha valaki ebben hisz, mert ha abban lel megnyugvást, hogy minden vasárnap beül a templomba, akkor menjen. Ha abban talál megnyugvást, hogy az élet minden problémáját egy háttérhatalomra, a különböző csoportokra, a Rotshchwhchchildekre keni akkor tegye, csak nem igazán tartom ezt megoldásnak, mert egy egész életen át valami mástól várni a csodát és valami másra kenni azt a szart, amiben az ember fürdik az nem feltétlen jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 13:46:08 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2347 Dátum: 14 márc 15, 13:50:33 » |
|
Masashi, csak nem felfedezted magadnak Dänikent?
Egyébként az a vicces, hogy egykor a hüllőkről is ugyanezt írtad le. Mert valójában már gyerekkorodban megkörnyékeztek téged, Te voltál a kiválasztott, csak nem vetted észre. Te nemcsak kutattál utánuk, hanem beszélgettél velük meg ilyenek. Vagy nem?
Amúgy szerintem is az anunnakik teremtették az emberiséget.
----------------szerk.----------------
Most nézem, kik ezek a szürkék. Hát, azt hittem valami menőbbel hozakodsz elő, ha már leszóltad a médiát. Azt hittem, van egy kis fantáziád. Én legalább menő földönkívüli lényeket találtam ki magamnak és még történelmet is írtam nekik. De te, aki a média általi elbutításról írsz (ami részben igaz is, csak akkor ne hagynád, hogy téged is ugyanígy befolyásoljon ez az elbutító média), még arra sem vetemedtél, hogy egy kicsit megmozgasd a fantáziádat, és ne az x-aktákból meg a többi hollywoodi filmből vedd a rajongásod tárgyát?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 14:00:16 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2348 Dátum: 14 márc 15, 14:05:32 » |
|
Az x-akták óta már az ufók se a régiek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #2349 Dátum: 14 márc 15, 14:39:45 » |
|
"Most nézem, kik ezek a szürkék. Hát, azt hittem valami menőbbel hozakodsz elő, ha már leszóltad a médiát. Azt hittem, van egy kis fantáziád. Én legalább menő földönkívüli lényeket találtam ki magamnak és még történelmet is írtam nekik. De te, aki a média általi elbutításról írsz (ami részben igaz is, csak akkor ne hagynád, hogy téged is ugyanígy befolyásoljon ez az elbutító média), még arra sem vetemedtél, hogy egy kicsit megmozgasd a fantáziádat, és ne az x-aktákból meg a többi hollywoodi filmből vedd a rajongásod tárgyát?" Akkor szögezzünk le valamit, még mielőtt tovább majomkodnál a dolgon. Amíg te feltétlenül azon lovagolsz, hogy kitalált teremtményekkel barátkozok, veled ellentétben (nekem ugyanis nincs szükségem kitalálni őket, ha valóban sikerült a kapcsolatfelvétel, és nem is én kezdeményeztem eleinte), úgy el kell szomorítsalak, hogy nem, nem kitaláltak, és valóban történtek olyan dolgok velem, amiket nem lehetett megmagyarázni, többek között a találkozások is ide sorolhatók, még jóval azelőtt, hogy megérthettem volna egyáltalán azt, mit beszélnek a TV-ben, vagy mit látok. Az mellékes, hogy már 2 éve nem nézek TV-t. A Szürkék pedig nem csak az általad megemlített filmben szerepelnek, hanem rengeteg máshol is, de elég lenne ha vissza tekintenél a művészettörténelem valamelyik részéhez, találnál Róluk ezt-azt. Persze nem erőltetem, végül is minek?
További rossz hírem az X Aktákkal kapcsolatban, mivel nyilván te az interneten fellelhető szennyekből és ebből a sorozatból táplálkoztál eddig: egy részt láttam belőle, de az sem Róluk szólt, hanem az Odaát c. sorozatban Crowleyt játszó, jó öreg Mark Sheppard szerepelt benne, mint gyújtogató. Volt szó ebben az epizódban Szürkékről? Nem? Akkor miről beszélünk? Más részt, honnan a viharból gondolod te azt, vagy van fogalmad neked arról, hogy én mit tudok, miket árultak el Ők, és mikre jöttem rá a tapasztalatok alapján? Hogy milyen forrásokból informálódok én? Elhiheted, ezeket az interneten nem fogod tudni letölteni, vagy elolvasni. Mellesleg, mivel Róluk és Velük kapcsolatban semmi, az ég világon semmi konkrétumot nem írtam le (a médiát leszámítva, ami közel sem nevezhető olyannyira nagy és új dolognak), sem pedig a kapcsolatfelvételeimről Velük, és személyesen, vagy az internet más oldalairól sem ismered ezeket az eseteket (hisz nem nyilvánosak, vagyis nem mind), vagy a nézeteimet a lehető legostobább dolog az, hogy anélkül ítéled el a mondanivalóm, hogy ismernél. Mivel nem ismersz, soha nem is fogsz ilyen téren, csöppet moderálhatnád magad, legalább ilyenkor, vagy ebben a témakörben, ha Szürkékről van szó. Magától ordít a dolog, hogy olyasvalakit nem ítélhetsz el, és nem kenhetnél rá dolgokat, akit nem is ismersz. Bár ezzel elég durván vezeted félre, jóformán saját magad. Ami számomra csöppet sem baj, amíg csöndben, nem a szemem előtt teszed, folytathatod, hajrá.
"Egyébként az a vicces, hogy egykor a hüllőkről is ugyanezt írtad le." Mit gondolsz miért? Szerinted mennyire érdekelnek engem? Mint már leírtam, semennyire. Egykor muszáj volt kutatnom, egy cél érdekében, dot. Azóta teljesen hidegen hagynak, hisz már nincs dolgom velük, nincs szükségem információkra, mert nem befolyásolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2350 Dátum: 14 márc 15, 15:00:34 » |
|
Ma-chan, igazából semmiféle konkrétumot nem írsz, sőt nagyon terjedelmesen oldod meg azt, hogy a világon semmit se írj.
Viszont az örömteli, hogy boldognak érzed magad, mégha olyan dolgokat is írsz, amik finoman is megkérdőjelezhetőek. Ugyanakkor pozitív dolog, hogy nem érzed szükségét, hogy bármit is bizonyítanod kell. Valóban szép dolog a hit. Ámde a hitednek nincs helye egy vita topicban, elvégre nem vagy hajlandó vitázni róla.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2351 Dátum: 14 márc 15, 15:04:41 » |
|
Ez a "nem ismersz, ne véleményezz" érv rendkívül nevetséges. Nyilván, ha nem ismerlek, az alapján foglak véleményezni, amit mutatsz magadból, azaz a hozzászólásaid lesznek irányadók. A hozzászólásaid alapján meg elküldenélek egy pszichológushoz.
Még azt sem vonom kétségbe, hogy találkoztál földönkívüliekkel (csupán a bizonyítékok hiányát fájlalom), de ez esetben felteszem a kérdést: épeszű dolog ezt itt, ismeretlen embereknek elmondani? Valóban úgy gondolod, hogy minden bizonyíték nélkül hinni fogunk neked, és nem kérdőjelezzük meg józan ítélőképességedet azok után, amiket előadtál mindenféle sátánistákról, reptiliánokról és hasonlókról korábban? Azok után, hogy korábban leírtad a blogodban, hogy a gyíkemberek több éve figyelnek és követnek téged, mert te különleges vagy, és mindezt 10 éves kisgyerekek még el is hitték, akiknek hozzászólására felsőbbrendű földönkívüli-tudós hangnemével válaszoltál? Mi nem azok a 10 éves gyerekek vagyunk, és nem szeretjük, ha hülyének néznek minket. Vissza az alap kérdéshez: miért írod le mindezt itt? Ha én találkoznék földönkívüliekkel - sőt jól ismerném őket - nem írnám le holmi magyar animés fórumokra, ahol hülyének nézhetnek, hanem eltitkolnám, de kihasználnám a helyzetet. Információt, technológiát, hatalmat szereznék tőlük. Te ezzel szemben mindenhol elújságolod a találkozásodat a már hatezredik földönkívüli fajjal. Ez inkább tűnik nekem feltűnési viszketegségnek, pont, ahogy a korábbi mániáid is, a "dark szörnyekhez" való vonzódásod, meg az erotikus jellegű témátok itt a fórumon, ahol még az apátokat is meg akartátok erőszakolni valakivel. Szóval összességében - nem vagyok ugyan pszichológus - de nekem nem egy földönkívüliekkel találkozó különleges lány képe rajzolódik ki a hozzászólásaidból, hanem egy magányos, társadalomba beilleszkedni nem tudó, lázadó, önmagát nemtaláló kamaszé. Aztán lehet ezzel vitatkozni, mert - ahogy te is írtad - nem ismerlek. Ugyanakkor te ezt mutatod magadból, ez jön le a szövegeid alapján. Még MrSaiyanról is jobban el tudom hinni, hogy találkozott Son Gokuval.
Ja, és még egy kérdés: miért téged választ az összes földönkívüli faj? Érdekes, hogy mindegyik téged követ már gyerekkorod óta. Miért nem engem? Oké, én nem vagyok olyan különleges, de akkor miért nem Stephen Hawkingot? Vagy Carl Sagant, aki az egész életét az univerzum tanulmányozására tette fel? Miért egy egyszerű kislányt, akivel az ég világon semmit sem érnek?
És az én földönkívüli lényeimet ne szóld le, több létezik belőlük, mint a tieidből.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 15:06:56 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #2352 Dátum: 14 márc 15, 15:13:08 » |
|
heo: Ha konkrétumot írnék, az már személyeskedés lenne. Én pedig nem akarok ebbe jobban belemászni, főleg úgy, hogy nem örömmel írom le mindenkinek a személyes tapasztalataimat, több okból. Közre játszik ebben a bizalom, maga az eset ami vagy megrázott, vagy érzelmileg máshogy érintett.
Ez pedig nem hit. Hinni a vallásban szoktak. Ne keverd a tapasztalataimat puszta hittel. Ami megtörtént megtörtént. Ezen nincs mit vitatni. Bár részemről ezt nincs értelme tovább folytatni, mert sok dolog épül személyes tapasztalatokra, amiket másféleképpen vizsgáltam, nem egy, ebben jártas és más téren is igen bölcs emberrel.
Az pedig, hogy konkrétummentes a kommentem, de mégis vannak benne utalások, lényegében szándékos, de ezt már megmagyaráztam, miért ("az már személyeskedés lenne. Én pedig nem akarok ebbe jobban belemászni, főleg úgy, hogy nem örömmel írom le mindenkinek a személyes tapasztalataimat...").
Röviden tehát ennyi. Azok, akik eljutottak nálam egy olyan bizalmi és érzelmi szintig, tudják, ismernek engem és azokat a tapasztalatokat, amik fontosabb, de a leglényegesebbeket nem több, mint 2 személy ismeri. A bizalmi körben pedig lényegében a fórumon egy tag sincs. Na jó, legfeljebb egy, de több aligha.
"És az én földönkívüli lényeimet ne szóld le, több létezik belőlük, mint a tieidből." Egyel foglalkozom, egyről tudom, hogy többször, biztosan találkoztam Velük, de az létezik is. Az arányom így tehát biztosan jobb, hisz nem keverednek bele fantázia szökevények.
Továbbá Saphira, leírtam, hogy találkoztam velük. És akkor tulajdonképpen mi van? Mivel nem írtam konkrét dolgot szándékosan, semmilyen olyan információt nem lehet felhasználni, amiket tudok. Ezt okkal tettem. Nincs mindenhez köze az embereknek. Még neked sem.
Tulajdonképpen miből gondolod, hogy bizonyítanom kéne bármit is? Elég ha én tudom, és az a pár ember, akik érnek is annyit a számomra, hogy tudják. És velük remekül tudunk dolgozni, fejleszteni magunkat hozzá. A többiek nem érdekelnek, és gondolhatnak bármit, az sosem a valóság lesz, csak az, amit a meglévő információkból fel tudnak építeni. Tehát nekem nem ártanak, az én lelkiismeretem pedig velejéig nyugodt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 15, 15:15:28 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2353 Dátum: 14 márc 15, 15:21:15 » |
|
Én is találkoztam már földönkívüliekkel. Xillannak hívták őket, és a parlament egyik reliefjén rejlik a kulcs a kapuhoz, ami elvezet a bolygójukra. Nem tudom, hallottál-e már róluk. Többet nem mondhatok, mert miért kéne bizonyítanom bármit is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2354 Dátum: 14 márc 15, 15:41:56 » |
|
A hit nem más, mint elfogadás. Olyan elfogadás, amihez nincs szükség racionális bizonyításra. Te sem érzed szükségét, hogy bármit is bizonyíts az állításaiddal kapcsolatban. Én meg vagy el hiszem vagy nem. Azt elhiszem, hogy te el is hiszed, amit leírsz.
Azt viszont nem értem, hogy miért közölsz velünk valamit, ha nem vagy hajlandó mesélni róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|