atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 08 júl 11, 23:42:32 » |
|
jaja az vickes volt meg is ijedtem tőle... de egyébként erről már volt is szó róla, hogy az anbuban kakashi osztagvezető volt, és yamato is a "csapatába" tartozott, szal az biztos hogy a feleledtese volt. de azért semm lehet a tanára kakahi mert nem sokkal időseb kakashi szerintem mint yamato
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?
|
|
« Válasz #136 Dátum: 08 júl 12, 07:55:26 » |
|
háát! szerintem Yamato egy olyan 18-20 körül lehet vagy maxs 22 KAkashi meg 26 vagy 27 már nem is tudom! úgyhogy van köztük pár jó év!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #137 Dátum: 08 júl 12, 08:40:32 » |
|
háát! szerintem Yamato egy olyan 18-20 körül lehet vagy maxs 22 KAkashi meg 26 vagy 27 már nem is tudom! úgyhogy van köztük pár jó év!
Yamato életkorát nem tudom kitalálni. Talán 26? Kakashi a sima Narutóban 26-27 éves lehetett, a shippuudenben 29-30.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #138 Dátum: 08 júl 12, 14:24:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?
|
|
« Válasz #139 Dátum: 08 júl 12, 14:51:57 » |
|
hát akkor jól megéreztem hogy mennyi idős lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #140 Dátum: 08 júl 19, 08:14:01 » |
|
Én mindkettőt öregebbnek hittem Kakashi sztem már a 60-on is túl van Yamato: 30-vagy 40
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #141 Dátum: 08 júl 19, 10:17:49 » |
|
Pont most írtam be Kakashi témájába, hogy mennyi idős. Lásd ott.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kiba inusuka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 08 júl 20, 12:05:35 » |
|
Ha nemtudnád Yamato időseb mint a Kakashi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #143 Dátum: 08 júl 20, 13:11:49 » |
|
Ööö... nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, mert nem akarom kipellegérezni a láthatóan eléggé hiányos tudásodat és eléggé zavaró hozzállásodat (mindkettőt már több témában tapasztaltam), és nagyképűnek sem akarok tűnni, de szerintem jobb lenne, ha egy kicsit alaposabban utána néznél a dolgoknak, mielőtt kioktatnál egy olyat mint én. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lion
Vendég
|
|
« Válasz #144 Dátum: 08 júl 21, 14:55:14 » |
|
Ha nemtudnád Yamato időseb mint a Kakashi
Az furcsa is lenne! Kakashi 27-30 éves most így nem tudom pontosan Yamato meg még nincsen 27-se... Egyébként a véleményem a karakterröl hogy nagyon jól ki van dolgozva! Nekem az tetszett a legjoban amikor mondja hogy Naruto-nál mégis csak a megfélemlítést választja... És utána mondta Naruto hogy nincs semmi baj És ahogy vigyorgott mellé hát az nagyon komoly volt Így hát nekem szimpatikus csávó...Már mint Yamato
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 14:56:13 írta Lion »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #145 Dátum: 08 júl 22, 15:10:36 » |
|
Szóval ha nem jót írok, akkor bocsi... Ezt már egyszer leírtam, hogy szerintem nagyjából egyidős kakashival, de semmiképpen nem idősebb nála... Bár tény, hogy sehol sem láttam utalást a korára, bár csak az animét nézem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #146 Dátum: 08 júl 22, 16:28:45 » |
|
Nekem érdekes ez a Yamato! Sokat nem tudunk meg róla, de jófej, és erős is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #147 Dátum: 08 júl 22, 19:03:53 » |
|
Ezt már egyszer leírtam, hogy szerintem nagyjából egyidős kakashival, de semmiképpen nem idősebb nála... Bár tény, hogy sehol sem láttam utalást a korára, bár csak az animét nézem...
Hát szerintem ha nem is sokkal de fiatalabb Kakashinál legalábbis nem találok más magyarázatot arra, hogy miért szólítana sempainak egy magával egyenrangú ninját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 08 júl 26, 22:17:06 » |
|
talán azért, mert ha teszemazt egy idsek kakahival, még akkor is tisztelheti, annyira, hogy senpainak szólítsa... mondjuk meg is értem mert elméletileg lehet hog yrosszul tudom, de kakashi a "főnöke" volt yamatonak az ANBU-ban, meg kakahi megérdemli szerintem hog yyamato senpainak szólítsa am én szeretem yamatot nagyon jó a karaktere... tetszik
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #149 Dátum: 08 aug 10, 14:50:01 » |
|
nem értem mi abban a különleges hogy kakashi erősebb mint yamato.... hát azért yamato se eget rengetően erős.. szentem semeik akatsuki taggal se bírna el egyedül, tudja irányítani a bijuukat ez ne igaz... narutót azért tudja féken tartani mert a nyakában van a nyaklánc
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
|