Zemori
|
|
« Válasz #15 Dátum: 08 okt 23, 18:26:33 » |
|
Nyááháá! a narancsra csak 1 szavazat érkezett?? és az is csak tőlem?? mi a fene? hisz az a legjobb:D ja, és fujj banán x) csak, ha nagyon muszáj, akk megy le a torkomon:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #16 Dátum: 08 okt 24, 01:12:00 » |
|
Én a datolyára szava....
Az elma is egész jó, most van vagy három ládával szal lehet később nem így fogom gondolni, de szerintem néhány ómás palacsinta megváltoztatja a véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 08 okt 24, 08:02:29 » |
|
Hm rosszul látok vagy tényleg nem szerepel a listában a meggy, vagy a ribizli? Nem hinném, h ennyire egyéni lenne az ízlésem, h egyik kedvencem se szerepel a listában... Oké, módosítok a ribizlit sikerült megtalálnom, akkor így maradok a második kedvencnél... Próbáltátok már az aszalt meggyet? Felülmúlhatatlan!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 24, 08:03:44 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 08 okt 24, 12:01:20 » |
|
Én meg a Bánánrááá A kedvenc számom is erről szól: Raffi - Bananaphone
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 08 okt 24, 13:14:41 » |
|
Sztem ez a téma nagyon jó.^^Ez az én véleményem.
Banán - Imádom. Kiwi - Közepes:néha megeszem,néha nem. Körte - Imádom. Alma - Imádom. Málna - Imádom. Eper - Imádom.Erre szavaztam. Dinnye - Nem nagyon:ezt csak akkor eszem meg,ha nagyon muszáj Barack - Közepes:néha megeszem,néha nem. Ribizli - Szeretem. Dió - Közepes:néha megeszem,néha nem. Narancs - Imádom. Mandarin - Imádom. Ananász - Befőt formájában már kóstoltam,és finom volt. Szeder - Szeretem. Szilva - Szóba sem jöhet. Szőlő - Imádom.
Na ennyi lenne az én véleményem.^^
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 08 okt 25, 16:11:32 » |
|
Ez az én topicom...x'D Hát a felsoroltak közül mind a kedvencem. Dehát csak egyet lehet választani. Így az eperre esett a választás. Ha vki erre jár magyarázza már el h a fórumon miért van ekkora kultusza az epernek? X''D
Nemtom hg jött-e már erre válasz, de am azért van ekkora "kultusza", mert egyes emberek rá vannak kattanva a meztelen eperszedésre...x'D Ammeg.. Kiwi rulez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 25, 19:00:27 írta starfruit »
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #21 Dátum: 08 okt 26, 14:42:36 » |
|
A Görögdinnye a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #22 Dátum: 08 nov 08, 17:53:29 » |
|
Az eper meg a kivi. Ez fura nyáron az epret télen meg a kivit eszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 08 nov 08, 18:18:19 » |
|
Naná hogya dinnye. Persze fogyasztani csak Lőrincz napja elött jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 08 nov 09, 18:18:52 » |
|
Én minden gyümölcsöt szeretek de a dinnye a kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 08 dec 19, 12:16:36 » |
|
szeretm ezeket a gyümiket kivéve a dinnyét körtét és ananászt---és a narancs the best narancs förevör a kiwi finom nagyon de azt ritkán eszem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #26 Dátum: 08 dec 19, 12:22:44 » |
|
am egy nagyon fontos gyümölcsöt kihagytatok méghozzá starfruitot...xD am hogy a témához is hozzá szóljak...xD multkor csináltunk itthon gyümölcs salátát minden kedvencem volt bnne nagyon jó volt am meg ha majd nyáron lesz majd dinnye akkor meg fogom azt csinálni hogy egy dinyének levágom azegyik végét és kiszedem a belsejét amit kiszedtem kicsit megcukrozom meg ilyesmi vissza öntöm a dinnyébe és teszek bele még sok féle gyümölcsöt
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 08 dec 23, 22:14:43 » |
|
Alma a gamik kedvence! LOL nem vok isten de az alma a legkirályabb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shainingu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 09 jan 01, 01:19:17 » |
|
Eper a fő kedvenc! De ha ezt az egészet egybe tesszük, alias gyümölcs salátát csinálunk, beburkolnám az egészet!
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\" \\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 09 jan 02, 05:13:26 » |
|
Alma forever!!!! Jó mondjuk én mindeggyiket szeretem de mindközül alma! :DXD
|