Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #450 Dátum: 12 jan 24, 11:50:04 » |
|
Én elég sokszor álmodtam azt, hogy kocsit vezetek, csak az a gáz, nem tudom hogy melyik pedál melyik. Mondjuk a valóságban is elgondolkodom néha, hogy majd hogy fogom megjegyezni xD Biztos ezért.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #451 Dátum: 12 jan 24, 18:02:12 » |
|
Uhh én tegnap eléggé.. furcsát álmodtam o.O Valami szobában voltam a húgommal meg barátnőmmel és beszélgettünk, de eléggé flegmán, hogy miről azt nem tudom . Rajtam sötétzöld [német?o.o] katonai ruha volt. A teremben egy német tiszt meg egy titkárnő beszélgettek, hol németül, hol magyarul. Egyszer csak bejött Hitler, de mi ugyanolyan flegmán álltunk a helyünkön. Aztán odajött hozzám, megfogta egy hajtincsemet és méregetve megkérdezte: "Hmm.. te vörösre fested a hajad?" ezt szinte a fülembe mormogta erre azonnal vigyázba álltam és csak hebegtem, hogy igen. Aztán visszament az ajtóhoz, és köszönt, hogy Guten Tag, aztán mi is, és végül kiment. Nem annyira durva álom, de én totál leizzadva ébredtem fel.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #452 Dátum: 12 jan 24, 18:53:27 » |
|
Hitler? :DD Szép kis álom lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #453 Dátum: 12 jan 24, 19:12:10 » |
|
Csodálatos főleg amikor a hajamat fogdosta.. még sosem rázott ki a hideg álmomban
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #454 Dátum: 12 jan 24, 19:13:33 » |
|
Jesssszus... Én szivrohamot kapnék ha Hitler álmomban a hajamat fogdosná
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #455 Dátum: 12 jan 24, 19:29:05 » |
|
Hát, az egyszer biztos, hogy ilyen elme roggyant álmom nem volt soha o.o xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #456 Dátum: 12 jan 24, 19:32:07 » |
|
Irigyellek, nekem voltak bugyuta álmaim, de Hitleres még nem... Egyszer azt állmodtam hogy a Nagy Feró (X-Faktor mentor) üldöz 1 fűnyíróval, az okát nem tudom, de felriadtam elég hamar... szerencsére, már majdnem elkapott
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #457 Dátum: 12 jan 24, 20:06:12 » |
|
Hát, én mindenesetre nem irigylem magam.x3 Nagy Feró fűnyíróval kerget?? az gyönyörű..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #458 Dátum: 12 jan 24, 20:38:31 » |
|
Saiya: Most képzelem Nagy Ferót ahogyan üldöz...lol
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #459 Dátum: 12 jan 25, 20:19:50 » |
|
Irigyellek, nekem voltak bugyuta álmaim, de Hitleres még nem... Egyszer azt állmodtam hogy a Nagy Feró (X-Faktor mentor) üldöz 1 fűnyíróval, az okát nem tudom, de felriadtam elég hamar... szerencsére, már majdnem elkapott Ez készen van XDDDD Uhh én tegnap eléggé.. furcsát álmodtam o.O Valami szobában voltam a húgommal meg barátnőmmel és beszélgettünk, de eléggé flegmán, hogy miről azt nem tudom . Rajtam sötétzöld [német?o.o] katonai ruha volt. A teremben egy német tiszt meg egy titkárnő beszélgettek, hol németül, hol magyarul. Egyszer csak bejött Hitler, de mi ugyanolyan flegmán álltunk a helyünkön. Aztán odajött hozzám, megfogta egy hajtincsemet és méregetve megkérdezte: "Hmm.. te vörösre fested a hajad?" ezt szinte a fülembe mormogta erre azonnal vigyázba álltam és csak hebegtem, hogy igen. Aztán visszament az ajtóhoz, és köszönt, hogy Guten Tag, aztán mi is, és végül kiment. Nem annyira durva álom, de én totál leizzadva ébredtem fel. Khmm röviden egy öreg német bácsi odament és fogdosta a hajadat. Mázlis! Engem ki akart nyiratni asszem azt az álmom már beírtam ide
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #460 Dátum: 12 márc 07, 14:18:50 » |
|
Hogy én mázlis? Hát akkor nem éppen éreztem magam annak.. A múltkor megint sikerült egy hülyeséget összeálmodnom. Egy nyári táborba mentem a volt osztálytársaimmal, egy hétre. A tábornak volt egy óriási nagy pincéje [mint kb. két tornaterem egymás mellett, csak falakkal elválasztva]. A végén ebbe a pincébe kellett minden[!] bútort lecipelnünk, asztalt, széket, ágyat stb. Erre voltunk hárman diákok, meg egy tanár [a többiek hazamentek]. Én jókora asztalt vittem le egy lánnyal. Mikor letettük a helyére, megjelent Minato valami törpével, és nézegette, méricskélte az asztalt, közben magában beszélt. Ekkor megkérdeztem tőle, hogy mit keres itt, ráadásul egy törpével, amikor tudtommal ő halott. Erre azt válaszolta, hogy ő nem is halt meg, a Kyuubi lepecsételése után meg elment asztalosnak, és azért van itt, hogy lemérje az asztalokat, mert újakat kell csinálnia a sulinak. Hát ezen akkorát néztem, hogy Minato asztalos lett, hogy amikor felkeltem még akkor is röhögtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #461 Dátum: 12 márc 08, 17:25:39 » |
|
ááá Kallen ez nem semmii XDDD
nekem mostanába véres álmaim vannak, valahogy megsebesülök, nem érzek semmit de ömlik belőlem a vér O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #462 Dátum: 12 márc 08, 17:28:46 » |
|
Nekm is volt két egymás utáni éjjel elég morbid álmom valamelyik nap xD Kallen, ez..... Minatot asztalosnak!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #463 Dátum: 12 márc 08, 17:40:48 » |
|
Én mostanában WoW-al álmodom. Ma azt álmodtam , hogy bent voltam az egyik instában (bossokat kell ölni) és kiesett megint nekem egy olyan tárgy amin sokat kereshetek. Valamelyik héten meg azt, hogy sétáltam az utcán és a WoWból ismert elit mobok jöttek felém. Para volt....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #464 Dátum: 12 márc 08, 17:42:00 » |
|
Én pár nappal ezelőtt azt álmodtam, hogy halálra ítéltek. Lebuktam, hogy orosz kém vagyok. xD Az álom utána az utolsó éjszakámról szólt, és ott ért véget, hogy másnap vittek az akasztófához. Elég durva volt, szerencsére olyan sokra nem emlékszem belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|