Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #420 Dátum: 11 szep 19, 15:32:37 » |
|
Érdekes, hogy a fórumon is erről van szó, pont néhány napja kezdtem el erről olvasni egy könyvet. Ma sikerült először rájönnöm alvás közben, hogy alszom. De sokan összekeverik a tudatos álmot annak egy válfajával, tudatos álomnak az még nem nevezhető, ha az ember tudja, hogy álmodik. Csak az tudatos álom, amikor már irányítja is az eseményeket álmában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #421 Dátum: 11 szep 19, 18:57:41 » |
|
Ezen mi olyan hú de nagy szám? Nekem kb. 15 éve mindig ilyenem van . Bocs te 2 éves korod óta íányítod az álmaidat:D Kiváncsi lennék mire emlékszel csecsemő korodból... 15 év hosszú idő a gyakorlásra, eltudsz már úgy aludni hogy a tudatodnál vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #422 Dátum: 11 szep 19, 21:51:34 » |
|
Meglepően sok álmomra emlékszem a mai napig. Nyilván nem mindre, de emlékszem, hogy már óvodában is volt hasonló téma, és már ott mondtam, hogy nem újkeletű a dolog .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #423 Dátum: 11 szep 20, 14:54:03 » |
|
Énis emlékszem az egyik álmomra, amit 4 évesen álmodtam. A nyuszis mamuszaim életre keltek és pórázon vezettem őket a papáék kukoricásában, és egyszercsak észrevettek a rendőrök és hazavittek. Nekem is vannak tudatos álmaim, és olyan is van, hogy tökre tetszik vagy tökre érdekel amit épp álmodok, de felébredek mondjuk kutyaugatásra, és aztán visszafekszem, megpróbálom felidézni, hogy hol hagytam abba, és folytatom, és így olyan mint egy film.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #424 Dátum: 11 nov 17, 20:27:36 » |
|
egy ideje megszaporodtak Narutos álmaim de a jórészükre nem emléxem csak néhány harci jelenetre meg Kakashira...és Uchiha Masashira :@ XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #425 Dátum: 11 nov 19, 20:42:28 » |
|
Igen azt az álmomat még meséltem is meg volt még 1-2 harc amiben ugye ellened kellett nekem, vagyis Daisukenak harcolni. nemér hogy mindig megversz de ez off lesz lassan. Kakashi is benne van a te álmaidban? Inspirállak vagy mi? am tök furcsa lenne ha két személy ugyanazt álmodná
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #426 Dátum: 11 dec 21, 16:09:29 » |
|
Ez az a pont amúgy, ahol el kell kezdened aggódni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #427 Dátum: 11 dec 21, 16:33:50 » |
|
nekem olyan álmaim vannak: hogyha valamit sokat nézek(tegyük fel naruto vagy wow) akkor azzal álmodok néhány mindennapombeli történéssel vagy személlyel fűszerezve.
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #428 Dátum: 11 dec 25, 10:56:33 » |
|
Eltűntek az álmaim mostanában vagy nincs, vagy nem emléxem rá...pedig eléggé hiányoznak a Kakashis álmaim
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #429 Dátum: 11 dec 25, 22:27:50 » |
|
^^: nekem is voltak ilyen időszakaim és nagyon utáltam őket. Nem is olyan régen is volt egy. Szerencsére mostanra elmúlt. Mostanában sok olyan álmom volt amire emlékszem, a hét elején volt is egy nagyon nagyon jó. Meg volt egy nagyon rossz is. -.- De az az utolsó jó álom, b*ssza meg, az valóra válhatna. De úgyse fog sajna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 25, 22:39:53 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #430 Dátum: 11 dec 26, 01:26:37 » |
|
Hadd találjam ki, volt benne valami a Trónok harcával kapcsolatos dolog.
Én mostanában egyre kevesebbet szoktam álmodni, úgy havi szinten 2-3x ha álmodok akkor annak örülnöm kell. Régebben elég sok hülyeséget álmodtam, de mostanra már kezdek megkomolyodni és talán azért van olyan kevés álmom. Valójában nem is nagyon van sok időm álmodni, mert mindig úgy sikerül, hogy éjjel 1-2 körül fekszem le és reggel 5:45-kor kelek. Olyan gyorsan elröpül az idő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #431 Dátum: 11 dec 26, 15:13:31 » |
|
Nem találtad ki, semmi köze se volt a Trónok Harcához. Nem szoktam ilyenekkel álmodni, mindig sokkal személyesebbek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #432 Dátum: 11 dec 26, 15:17:37 » |
|
Én mostanában vagy nem álmodok vagy rosszat álmodok... :S Bár amikor este egy rosszat álmodok és reggel felkelek és rájövök hogy meg se történt az jó érzés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #433 Dátum: 11 dec 31, 10:21:08 » |
|
már ez a 3. napja hogy rémeket álmodom. ahhoz képest nem félek, csak többször felébredek éjjel, mert irritál hmm. de ilyesmi nincs, hogy emiatt nem mernék sötétbe lenni, vagy éjjelilámpácska. csak felébredek. aztán körülnézek (vaksötét van szal úgy is mind1) majd lehunyom a szemem és próbálok aludni. szünetbe még okés, de amikor reggel isolába kell menni akkor nem buli. ráadásul 2-3 napja a fejem is fáj. először vettem gyógyszert (nem használt) , de most hagyom a francba. ki kell csak aludnom magam. meg annyira már nem is zavar. hhmm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|