FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #195 Dátum: 10 júl 13, 12:57:21 » |
|
Én az APH meet és a HAMU hatására azt álmodtam hogy barátnőmmel ketten tengeralattjáróval elutaztunk Izlandra Az út 10 percig tartott, maga a hely pedig sötét, ködös, hideg és nyomasztó volt. Mint a középkori Anglia.
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #196 Dátum: 10 aug 27, 07:48:48 » |
|
Én nagyon furákat szoktam álmodni. Ez lehet, hogy annak köszönhető, hogy színesben, 3D-ben és térhatású hanggal látom az álmaimat Előfordult már az is, hogy nem tudtam arról, hogy álmodok és sírva ébredtem fel. Sokszor álmodom magam bele animékbe, pl. Naruto. És sokszor álmodok olyan emberekkel, akiket még életemben nem láttam
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #197 Dátum: 10 aug 27, 20:19:08 » |
|
nan em tom ide-e illik de elmesélem alvajáró vagyok állitolag mert volt egy olyan esett h lefeküdtem egy alsógatyában és másnap mikor felkeltem rajtam volt egy farmer, a vicces az az hogy az a farmer a szekrényben volt és hát nem emlékszek h mikor és hogyan vettem fel, a mai esett az meg csak elbeszélések alapján (anyám és öcsém ) hallottam na szoval: forgoszékemet valahogy a szekrényemhez guritottam és kinyitottam a szekrény ráálltam az eléginstabil forgoszékre és kutakodni kezdtem a felső polcokon mindezt 7 másodperc alatt kb a hang amit hallottam h anyám kérdi ébren vagyok meg h jol vagyok e erre keltem fel és majdnem hátast dobtam utána visszamásztam az ágyba és alukáltam tovább
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #198 Dátum: 10 aug 27, 20:24:00 » |
|
Én mindig valami hatalmas hülyeséget álmodok. Gyakran álmodok én is animékkel, vagy hogy sétálok az utcán és rajtam kívül mindenki meztelen Meg ehez hasonló sok mást
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #199 Dátum: 10 aug 27, 21:04:23 » |
|
Nekem az egyik barátnőm alvajáró Mesélte az egyik osztálytársam, hogy tartott egy ottalvós bulit, és ezt a b.nőmet is meghívta. Ők egy emeletes házban laknak a 2.-on. Este arra ébredtek, hogy a szülők beszélgetnek valakivel. Bementek a szülők szobájába, és látták, hogy Rebekával (az alvajáróval) beszélgetnek. Elmondták, hogy a lány bement a szobájukba, egyenesen az ablakhoz és kinyitotta. Megkérdezték tőle, hogy mit csinál. Azt válaszolta, hogy a takaróját keresi, és közben majdnem kiesett az ablakon Ő maga persze nem emlékezett arra amit tett. Amikor ezt mesélték, komolyan azt hittem, hogy csak viccelnek.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #200 Dátum: 10 aug 27, 21:25:31 » |
|
komoly lehetett én is kerestem valamit csak nem tom h mit am nálam ez a jelenség most kezdődött 1 honap alatt 2 esett
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 10 aug 28, 00:09:04 » |
|
Még midníg jobb, h felvettél valamit és nem pedig le ami még rajtad volt és elkezdesz mászkálni Én sokszor arra ébredek fel h zuhanok álmomban és rándulok egy nagyot....gondolom a becsapódás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #202 Dátum: 10 aug 28, 08:55:07 » |
|
Én is meg szoktam rándulni. Az alvajárós dolgokkal kapcsolatban én olyat tudok mondani, hogy tavaly sulitáborban voltam, esténként mindig animékről dumáltunk a barátnőmmel, és egyik éjszaka úgy éjfél körül az egyik szobatársam felült az ágyán, megfogta a bőröndjét és elkezdett ordibálni: "Csukd be az ablakot, fogd meg a bőröndötés menjünk innen!" Ezután szépen visszafeküdt xD Pár perccel később megint felült elcsoszogott az asztalhoz, felkapta a kistáskáját és ki akart menni az ajtón. Eközben persze mi szólítgattuk, de nem válaszolt. Gyorsan az ajtóhoz igyekeztünk és megakadályoztuk hogy kimenjen. A barátnőm megrángatta erre már felébredt. És amikor elmeséltük hogy mit csinált, teljesen odáig volt. Én azt nem értem, hogy az alvajárók hogy tudják hogy hol vannak a cuccok amiket megfognak, ha csukva van a szemük? Vagy nyitva van? Ezt magyarázza el nekem legyenszíves valaki alvajáró
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #203 Dátum: 10 aug 28, 09:05:26 » |
|
kezdő alvajátroként szerintem ha ugyanott vannak a cuccok mint amikor lefeküdt a lány akkor pusztán az emléke alapján találja meg, én arra lennék kiváncsi hogyha eltennénk egy cuccot és ő ugyismegtalálná, na az már érdekes lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #204 Dátum: 10 aug 28, 09:08:45 » |
|
Na majd ezt jövőre kipróbálom! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #205 Dátum: 10 aug 28, 09:11:30 » |
|
majd informálj róla ha megkérhetem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #206 Dátum: 10 aug 28, 09:17:24 » |
|
Rendben van, de arra még várni kell egy kicsit (1 évet kábé ) Amúgy én kíváncsi vagyok, hogy miylen alvajárónak lenni. Kipróbálnám! Csak attól félek, hogyha felállok a székemre, miközben turkálok a szekrényemben, akkor leesek róla. De az milyen durva lenne, ha bekapcsolnám a gépet, rámennék a netre és mindenféle hülyeséget írkálnék a fórumokra Ugyanis én már hallottam valami ilyesmi történetet, de nem hiszem hogy igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #207 Dátum: 10 aug 28, 09:30:29 » |
|
Az alvajárást én is kipróbálnám Tesóm elmondása szerint régen folyton dumáltam álmomban Valószínűleg olyasmiket is mondhattam, amik elég durvák lehettek rám vagy valaki másra nézve xD De sajnos már nem fogom megtudni, hogy kivel és miről beszéltem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 28, 13:50:59 írta Kallen »
|
Naplózva
|
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 10 aug 28, 13:24:45 » |
|
Szerencsére olyan hírről még nem hallottam h valakit baleset ért alvajárás közben, szval bármilyen extrém dolgokra készül az illető azért csak tudja hol a határ Hanii arra meg nagyobb esély van h kimész enni a konyhába pl, minthogy maradandót alkotsz (fórumba írás) ... haverom is csak felült az ágyába és folytatta az aznapi beszélgetésünket Veletek volt már olyan h álmotokban azt gondoltátok h: igen, ez most nem álom, aztán felébredtetek és nagyon szar volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #209 Dátum: 10 aug 28, 13:43:02 » |
|
Én csak arra emléxek, amikor álmomban valami óvodás csoportnak meséltem ilyen vadászos mesét, még valahogy vissza tudom idézni az utsó mondatot: "És a vadász a nyulat kergette a puskával..." És erre a "puskával"-ra felébredtem, ugyanis hallottam hogy ezt mesélem. Anya is odajött, hogy mit motyogok össze-vissza... tehát amit az álmomban meséltem, kiderült hogy a valóságban is. Olyasmi velem is volt, h azt hittem nem álmodok, aztán kiderült h igen, de nem volt sz.r, mert éppen egy erdőben robbantgattak a terroristák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|