suissengirl
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 08 aug 30, 21:06:51 » |
|
ez könnyű: mivel álmodsz a legtöbbször?jó vitatkozást!
|
|
|
Naplózva
|
családtalan pici lány...o.O ˘
|
|
|
Suvicc
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 aug 30, 21:20:31 » |
|
hát én legtöbbször nem emlékszem az álmaimra( én uyg tudom mindig álmodunk csak nem emlékszünk, de lehet hogy ez hülyeségXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 aug 30, 23:10:25 » |
|
Én általában arról álmodok, amivel napközben legtöbbet foglalkozom, ami mostanában a Naruto ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 aug 30, 23:16:54 » |
|
Igaz álmodni mindig álmodunk csak nem mindig emlékszünk rá. én elég gyakran álmodok mindenfélét szoktam már animébe is álmodtam bele magam. xD Dragon ball meg Bleach naruto még nem meg egyszer álmodás ( ) közben rájöttem hogy álmodok vagy mih... és tudtam irányítani xD nagyon yooo volt xD bár már nem nagyon emlékszem rá nem tudom ezt hogy hívják de nagyon jó volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 23:17:32 írta Dave90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 aug 30, 23:20:01 » |
|
Ilyesmi már velem is volt... szerintem akkor valahogy az alvás és az ébren lét között lebeg az ember, és akkor tudatában is van a dolgoknak, meg nem is... De nem tudom, nem értek hozzá, ez csak az én elméletem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 aug 31, 06:29:07 » |
|
Minden éjjel álmodsz, ugyanis az agyad sohasem alszik. Amikor a tested pihen, szabadon garázdálkodik -> hülyébbnél hülyébb álmok. Ha elsajátítasz egy technikát, elvileg irányítani tudod majd az álmaidat és azt tehetsz meg bennük amit csak akarsz. Rég olvastam erről, már nem emlékszem pontosan, azt tudom, hogy ez lépésről lépésre történik, először álomnaplót kell vezetned (gondolom tudjátok mi az, felkelés után rögtön lefirkantjátok amit álmodtatok). Aztán egyre jobban fogsz emlékezni arra mit álmodtál.
blabla..blabla..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 aug 31, 12:51:12 » |
|
én náltalában hülyeséget álmodok, de olyan nincs úgyhogy a sima .-:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 aug 31, 14:27:47 » |
|
azt mondják ébrdé után még emlékszel rá mit álmodtál de én nem már kipróbáltam
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 aug 31, 16:28:49 » |
|
azt mondják ébrdé után még emlékszel rá mit álmodtál de én nem már kipróbáltam
nem mindig, csak amikor emlékszel, akkor ébredés után emlékszel rá a legtisztábban, utána fokozatosan halványul...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suvicc
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 aug 31, 18:25:55 » |
|
igen, szerintem is. velem volt már olyan hogy tisztán emlékeztem az egészre és után egy órával visszaondoltam és kb semmire sem emlékeztem...de van olyan amikor egy óra múlva is tudom hogy mi volt( de ez ritkább)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 szep 04, 14:36:57 » |
|
Hmm...én csak simákat szoktam álmodni...de voltak már igen nagy hulyeségek is!Azt élveztem!xDDD
Hmm...Nem is tudom te kit szeretnél megkapni!xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 szep 04, 16:59:43 » |
|
Én ált. akkor álmodok, ha valami nagyon jó dolog van készülőben, valamit(vagy valakit) nagyon akarok,stb... És akkor arról álmodok.
Te perverz ^^ Kiről is álmodsz? xD Hm Én is ritkán álmodok de csatlakozom Temimhez az álmok terén bár mostanság bármiről tudok álmodni lehet a fanta teszi :o x'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 szep 04, 17:00:21 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 okt 22, 23:05:14 » |
|
Meglepi: én legtöbbször vitatkozom álmomban Még ott is, igen. Belekötök mindenbe és mindenkibe:D Bár, amikor farkas kerget és kiabálok... na az más. Vagyis nem xP Mert vitázni is hangosan szoktam x) A velem élők örömére:p Kéne egy gyogyológus azt hiszem:P De a legjobb: álmunkban repülni:)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 okt 23, 08:45:23 » |
|
Én ált. vagy valami hadvezér vagyok és harcolok, vagy egy úri kisasszony, aki lázad a bezártsága ellen, és megszökik xD Legtöbbször nem emlékszem mit álmodtam, nagyon ritka amikor emlékszem. Ez is a hirtelen felkelések miatt van >__< Viszont ál. megmarad egy érzés ami az álmomban is megvolt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|