24 nov 12, 17:20:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Én legtöbbször...
rémálmot álmodok. - 50 (12.8%)
nem álmodok. - 60 (15.4%)
mangával álmodok. - 57 (14.6%)
csak simát álmodok. - 115 (29.5%)
állatokkal álmodok. - 1 (0.3%)
nem emléxem az álmaimra. >.< - 107 (27.4%)
Összes szavazó: 383

Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 66
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Álmaid  (Megtekintve 216872 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Kallen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #315 Dátum: 10 dec 07, 14:02:50 »

Én már 3-szor smirksweat kétszer emeletes ágyról, egyszer egy normálisról.
Az emeletes ágyas úgy volt, hogy kiskoromban [6 voltam] lakókocsival mentünk keresztanyumékkal meg mamámékkal Genfbe. Akkor imádtam emeletes ágyon aludni. Innentől már csak arra emlékszek, hogy fejjel lefelé alszok. Tudatomban felébredtem, és gondoltam, hogy "Meg kéne fordulni, különben leesek." És abban a pillanatban már koppantam is a lépcsőn. A vicces az, hogy rajtam kívül mindenki egyből felébredt, és sikítozva másztak ki az ágyból, hogy ugyan hogy sikerült leesnem? Hmm? >.<#
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #316 Dátum: 10 dec 07, 15:50:41 »

Én még sose estem le az ágyról, de kiskoromban sokszor ébredtem úgy, hogy a kispárnám a lábamnál volt, vagy hogy a párnám a helyén volt, csak én nem. Teljesen megfordultam álmomban, vagyis a párnámon volt a lábam. >.<# De manapság is forgolódok, a lepedőm soha sincs a helyén, legjobb esetben félig lelóg, de volt már, hogy az ágyam mellett találtam rá fél méterrel. Meg a bal zoknim mindig megfordul a lábamon, aminek a talpamon kéne lennie az az ellentétes oldalon van. Nevet
A karcolásaimra visszatérve; a fenekemen is szoktak lenni. Lehet éjszaka megerőszakolnak. ikszdé
Naplózva

Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #317 Dátum: 10 dec 07, 16:01:32 »

Nos, én nem szoktam alvajárni, se horkolni, de egyszer megesett hogy éjszaka a szoba másik végében ébredtem. ^^
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #318 Dátum: 10 dec 07, 16:49:32 »

hát egyszer leestem, azóta eldöntöttem, hogy sohasem fogok emeletes ágyon aludni ikszdé smirksweat
Naplózva
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #319 Dátum: 10 dec 08, 18:25:04 »

Én mikor kicsi voltam a nővéremmel és mamámmal a Dédinél voltunk. Reggel felkelek a mamám nevetve mondja hogy este leestem az ágyról és alig bírtak visszatenni. Az én arc kifejezésem csak ennyi volt:  Hmm?
Másnap reggel már arra keltem hogy az ágy mellett egy szék van. Utána a mamám: - Nemtudom mi a fenét álmodhattál de biztos meg akartál szökni.  Mosolyog  Én meg csak nevettem. Kiröhög
Naplózva

Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #320 Dátum: 10 dec 09, 19:27:16 »

Én nem estem le még ágyon úgy hogy aludtam közben, csak az egyik testvérem, az emeletes ágyról. Kicsi volt, szép nagyott esett majd aludt tovább. >_<
Naplózva

Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #321 Dátum: 10 dec 09, 19:52:44 »

A tesómmal emeletes ágyunk van és pont ezért szeretek lent aludni mert ha le is esnék akkor is csak kicsit zuhannék. -^_^-"
Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #322 Dátum: 10 dec 10, 20:31:55 »

Én csak egyszer estem le az ágyról álmomban mikor óvodás voltam. Azonnal felébredtem és csak annyit láttam le van folyva a takaróm,én meg rajta fekszem  Mosolyog

Ami viszont mostanában esett meg velem (illetve hétfőn) az valami iszonyatos.Ilyen még nem volt! De ehhez el kell meséljek egy sztorit.
  Matematika...a legtöbb gyerek rémálma nálunk.Többnyire nálam is, de most ez az anyagrész kivételt tett velem ( 3 5* ^^ ) Éppen ezért kistanári állást vállaltam egyetlen órácskára múlt hét csütörtökön, ezért péntekre szerkesztenem kellett egy matekdoli szerűséget. Meg is történt,csak éppen kék lett az egész mert nem volt már fekete patron... smirksweat
   A tanárnőnk pedig meglátta az egyik gyereknél, erre  megkér,hogy szerkesszem meg a felmérőt,az igazit.Persze nem kellett írjak. (meg még egypár gyereknek )
   Meg is csinálom,el is küldöm még szombaton,de persze közbejön valami defekt... Gondolkozik
Hát,...hétfő reggel felébredés előtt azt álmodom,hogy nem ment el a doli és nekem kellett hazarohanjak hogy kinyomtassam... Aznap az iskolában mi történik:felkeres a tanárnő,és azt mondja nem jött el a dolgozat... smirksweat
A hideg futott a hátamon..Haza nem kellett menjek,mert az ő rajzolt változata megvolt,ezért azt írták meg...
De ez azért szörnyű élmény volt... ( az ötöst így is megkaptam utólag  Ördögi  na jó,nem azért csinálatm  Pirul )
  Aznap elküldöm újból,és rájövök mi  volt a baj:EGY NYOMORULT BETŰT ELÍRTAM AZ E-MAIL CÍMBEN!
Hogy végül ki kapta meg a felmérőt az már soha se fog kiderülni  Nevet

Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #323 Dátum: 10 dec 10, 21:37:42 »

Nah most rászántam magam hogy írok ide! Nevet

Kisebb koromban folytonosan azt álmodtam hogy: 1.: Megesznek az óriáspókok (félek a pókoktól >.<# ) 2.: Keresztanyám barátjának a feje csak ember méretűben és ilyen szippantós hurrikán jött ki a szájából és mindig beszívott.. aztán elkezdem zuhanni... ikszdé (pedig semmi bajom nem volt az adott személlyel... ikszdé)

Ezeknél mindig felriadtam és vergődtem fél órát. ikszdé

Legutóbbi álmom: Barátnőm 8.-os és Hitlerről beszélgettünk, merthogy akkor tanulták... na aznap mikor elaludtam.. hát elég nagy ökörség volt... ikszdé De leírom, hogy jót nevessetek! ikszdé Szóval barátnőm vezetett, egy kocsit én meg ültem mellette. Hitlernek vittünk tepertőt mert hogy anyám küldte neki. ikszdé Azt kiderült hogy Hitler elrabolt 1 takarót én meg vissza akartam szerezni, emiatt baseballütővel el kezdett üldözni, én hozzávágtam a tepertőt aztán gyors bepattantunk a kocsiba és elhajtottunk.. ikszdé
(amúgy évvesztés miatt csak 7. -es vagyok, szóval még nem tanultam róla...)

Mikor felébredtem 2 gondolat volt bennem.: 1.: Hát ez meg mi volt!! o.O  2.: Hogy tudtam ilyen ökörséget álmodni? ikszdé

És a 3.: Amit tutira nem fogtok elhinni mert én sem hittem el! Nah.. ő... ez Daninak lehet néhány szempontból... hmm...

Azt álmodtam hogy Dani egy ilyen pókhálós ajtó nélküli fészerben ül. Benne a számítógép, és Éppen 1 fura rózsaszínű, hajas békát rajzol aminek virág alakú propeller van a farkán és egy fásli fejű bal vállán ül. (igen! Danzou és Hasisráma.. xD És nem a tényleges helyen ül szóval Danzounak bal.) Aztán, mondta Dani, hogy elmenti a képet és kövessem... 1 disznóólba mentünk, és ilyen tök zöld fű, szép fehér téglákkal kirakva az ól. Azt mondta hogy xy a neve a malacnak (nem emlékszem mi volt a neve) és hogy nagyon szelíd... ikszdé

Ekkor felébredtem. Kellemes érzés fogott el, ugyanakkor mikor rágondoltam hogy kiírom ide egyből az jutott eszembe hogy.: túl hihetetlen, illetve fölösleges mert tutira nem fog rózsaszín, hajas, virág alakú propellerfarkú békákat rajzolni... hát.. tévedtem! xD

Ui.: A helyszínnel kapcsolatba.:  pont olyan volt mint nagyanyámék háza! ikszdé (ugyan ott a fészer és a disznóól) Szóval ez ilyen MIX álom volt

És hogy ezt most mégis miért írtam ki? Azért mert így... nem tudom! Egyszerűen csak jólesett leírni illetve hogy röhögjetek! ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 10, 21:43:05 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #324 Dátum: 10 dec 11, 16:22:26 »

Hát ez nagy! Nevet Ez a disznóól nagyon tetszett Nevet
Én kiskoromban sokkal nagyobb hülyeséget álmodtam. Egy szörny követett mindenhova és meg akart enni.xD Így visszagondolva a szörny egy 2 méter magas dagadt ember volt, akinek fekete festékkel monoklit festettek, karácsonyfaégővel volt körbetekerve és egy nyakba akaszthatós rádió lógott a nyakában. Ez volt a "szörny" Nevet
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #325 Dátum: 10 dec 11, 21:06:56 »

Én is van amikor össze-vissza forgolódok. De általában nyugodtan, egyhelyben szunyókálok. Barátnőim mesélték, hogy egyszer amikor pizsipartyt csináltak (én nem voltam ott), akkor az egyikük úgy ébredt, hogy az egyik lány lába a szájában volt. smirksweat xD
Én rendszeresen álmodok arról hogy néhány dolgozatom, amik miatt izgulok, hanyasak lesznek.
Rendszerint rossznak álmodom, és amúgy meg igazából jó lesz mindig. Nyelvesít *lekopog*
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #326 Dátum: 10 dec 11, 21:08:12 »

Na jó ez hülyén fog hangzani de képzeld hanii egyik nap veled álmodta. xD smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 11, 21:11:54 írta Leni-chan » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #327 Dátum: 10 dec 11, 21:14:00 »

xD Azt meg hogy? Milyen körülmények között? Hogy néztem ki egyátalán? Nevet Remélem nem valami ciki dolog... smirksweat
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #328 Dátum: 10 dec 11, 21:15:13 »

Arra nem emlékszek hogy hogy néztél ki. De kb. velem egy magas lehettél. És nem volt semmi ciki. De hogy hogy sikerült veled álmodnom azt én se tudom. xD
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 11, 21:15:53 írta Leni-chan » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #329 Dátum: 10 dec 11, 21:21:29 »

Hát rólam már csak álmodozni lehet. Hümm-hümm xD
Naplózva

Szeretet
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 66
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins