Nah most rászántam magam hogy írok ide!
Kisebb koromban folytonosan azt álmodtam hogy: 1.: Megesznek az óriáspókok (félek a pókoktól
) 2.: Keresztanyám barátjának a feje csak ember méretűben és ilyen szippantós hurrikán jött ki a szájából és mindig beszívott.. aztán elkezdem zuhanni...
(pedig semmi bajom nem volt az adott személlyel...
)
Ezeknél mindig felriadtam és vergődtem fél órát.
Legutóbbi álmom: Barátnőm 8.-os és Hitlerről beszélgettünk, merthogy akkor tanulták... na aznap mikor elaludtam.. hát elég nagy ökörség volt...
De leírom, hogy jót nevessetek!
Szóval barátnőm vezetett, egy kocsit én meg ültem mellette. Hitlernek vittünk tepertőt mert hogy anyám küldte neki.
Azt kiderült hogy Hitler elrabolt 1 takarót én meg vissza akartam szerezni, emiatt baseballütővel el kezdett üldözni, én hozzávágtam a tepertőt aztán gyors bepattantunk a kocsiba és elhajtottunk..
(amúgy évvesztés miatt csak 7. -es vagyok, szóval még nem tanultam róla...)
Mikor felébredtem 2 gondolat volt bennem.: 1.: Hát ez meg mi volt!! o.O 2.: Hogy tudtam ilyen ökörséget álmodni?
És a 3.: Amit tutira nem fogtok elhinni mert én sem hittem el! Nah.. ő... ez Daninak lehet néhány szempontból... hmm...
Azt álmodtam hogy Dani egy ilyen pókhálós ajtó nélküli fészerben ül. Benne a számítógép, és Éppen 1 fura rózsaszínű, hajas békát rajzol aminek virág alakú propeller van a farkán és egy fásli fejű bal vállán ül. (igen! Danzou és Hasisráma.. xD És nem a tényleges helyen ül szóval Danzounak bal.) Aztán, mondta Dani, hogy elmenti a képet és kövessem... 1 disznóólba mentünk, és ilyen tök zöld fű, szép fehér téglákkal kirakva az ól. Azt mondta hogy xy a neve a malacnak (nem emlékszem mi volt a neve) és hogy nagyon szelíd...
Ekkor felébredtem. Kellemes érzés fogott el, ugyanakkor mikor rágondoltam hogy kiírom ide egyből az jutott eszembe hogy.: túl hihetetlen, illetve fölösleges mert tutira nem fog rózsaszín, hajas, virág alakú propellerfarkú békákat rajzolni... hát.. tévedtem! xD
Ui.: A helyszínnel kapcsolatba.: pont olyan volt mint nagyanyámék háza!
(ugyan ott a fészer és a disznóól) Szóval ez ilyen MIX álom volt
És hogy ezt most mégis miért írtam ki? Azért mert így... nem tudom! Egyszerűen csak jólesett leírni illetve hogy röhögjetek!