Aes Sedai
|
|
« Válasz #90 Dátum: 10 nov 12, 09:41:14 » |
|
Pedig Miharu-chan cuki. *______* Meg az egész anime tök király. Mondjuk nem tipikusan lányoknak szánt történet. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #91 Dátum: 10 dec 27, 20:17:25 » |
|
Nem tudom hogy írtatok e már erről de: Strawberry Panic. Egyszerűen undorítóóó! Ahogy két csaj folyamatosan smárol minden másodpercben Épp böngészek a jutyúbon amikor látom izé: Strawberry Panic AMV. Az ember a címe alapján nem is gondolná hogy ez egy leszbi anime... (Bocsi ha megbántottam azt aki bírja ezt az animét)
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #92 Dátum: 10 dec 27, 20:27:44 » |
|
Nem csoda, hiszen te lány vagy. Amúgy, nem láttam az animét, de lehet, hogy meg fogom nézni. Ja, és mi, fiúk, meg attól hányunk hogyha két srác smárol (undorító ). Viszont ha két csaj, az már (nem csak csókra gondoltam)... Na de elég a perverz gondolatokból. De, hogy ne legyen OFF: Szerintem az egyik legrosszabb anime, a Dinó király volt. Nagyon nem bírtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 27, 20:31:58 írta Jiijo »
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Focou
Gennin
Nem elérhető
Xenotyle
|
|
« Válasz #93 Dátum: 13 jún 13, 19:06:41 » |
|
Az egyik legborzalmasabb anime talán a Kilari...jóvan, na, az intro-outro-k jók...de Kilari, meg Erina hangjától falra mászok, Seigi transzi, vagy b*zi, vagy bánat tudja, de irritáló. S akkor ott van Hiro (Heero ) aki még kicsit normálisabb, de az egész Anime gyerekes, hülyeség, visszataszító, pfúj...
Ui.: Nagyobb szemeket nem tudtak volna rajzolni?
|
|
|
Naplózva
|
Utálom, mikor veszek egy tasak levegõt és van benne chips is...
|
|
|
Dave88
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #94 Dátum: 13 jún 13, 23:00:17 » |
|
Így visszaolvasva, nahát mennyien írták a Yu-Gi-Oh-t. Ők vajon az egész animét látták, vagy csak az első évadot, ami valóban borzalmas?
|
|
|
Naplózva
|
Nézzé' Hunter x Huntert!!
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 13 jún 14, 10:16:11 » |
|
Ami engem személy szerint nagyon taszít, az a Fairy Tail meg a hasonló animékben/mangákban lévő harcrendszer, amikor "barátaim vannak ezért nyerek" alapon leverik azt az ellenfelet aki ellen 5 perce még esélyük sem volt. Semmi bajom ha van pár ilyen harc egy animében (Naruto, DB, One Piece), de ha túlzásba viszik azt nem szeretem. Jó persze, shounen manga, lehet nem pont az én korosztályomnak készült Ha azt nézzük amúgy, hogy menynire beteg/elborult egy manga, akkor az Ichi the Killert tényleg nem múlja felül semmi, meg is értem, hogy betiltották sok helyen. Annyiban érdekes mondjuk, hogy lehet látni milyen elborult dolgokat képesek kitalálni egyesek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 14, 10:27:16 írta Jama-Dharma »
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 13 nov 24, 20:05:34 » |
|
A fairy tail nem rossz bár nekem szintén az nem jön be benne hogy koppintás meg kicsit össze független néha és még az zavar benne hogy a sztorik nem hosszúak és nem velősek de alapjáraton jók a csaták benne Ami nekem sem tetszett az a strawberry panic csak néztem hogy ez most yuri? :hmm? meg aztán a paradise kiss sem a legjobb rövid és túl gyorsan történik minden. A mirai nikki sem tetszett már túl beteg idióta a vége is fölösleges gyilkolás és a bolond yuno is idegesített sokszor túl erőltetett volt meg ez a suicid leszek a szerelmemért nagyon idegesít és persze valahogy csak vissza jön ahalálból. csak a karakterek kinézete volt jó. Meg a lovelycoplex sem tetszett olyan ... m1 utálom ha egy lány így szenvedteti magát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 13 dec 18, 20:31:07 » |
|
Számomra ezek a legborzalmasabbak: Bleach, Nana, Kilari
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 31, 22:42:17 írta Krisz7199 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 13 dec 31, 18:43:06 » |
|
Kirsz minimim 4 szó kellene. Írj még egy animét xD
Számomra a Neon Genesis Evangelion volt nézhetetlen. Illetve a Gosick-nál halálosan unalmasabb anime kevés van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #99 Dátum: 14 jan 01, 17:48:37 » |
|
:DD A Gosick az egyik kedvenc animém =D Tényleg ilyen szörnyűnek találod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 14 jan 02, 17:17:37 » |
|
Elismerem, hogy úgy kb 4 részt láttam belőle, de ha többi is olyan halál uncsi, akkor nem is akarok többet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #101 Dátum: 14 jan 02, 19:48:59 » |
|
a sorozat 2. fele nekem nagyon tetszett =) Az első pár rész, csak amolyan bevezető =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #102 Dátum: 14 jan 15, 23:02:54 » |
|
Ezzel szerintem sokakban egy világot török össze, aztán meg hozzám vágtok egy halom "ez nem is így van!" meg "hogy nem lehet ezt szeretni?" jellegű mondatot, de mindegy. A Dragon Ball. Borzasztó. A legrosszabb a grafikája, nagyon idegesítő, fáj tőle a szemem, ráadásul Goku és Pan vagy hogy hívják szinkronhangjai is rosszak lettek. Ráadásul az egész egy nagy baromság, semmi értelme; talán ha pl. Naruto-féle grafikában játszották volna le, még tetszene is.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
|