Értem. Akkor végülis belerakhatnánk a Kedouin klánt is, mert közük volt Tsunadéhoz, a Senjou klánról meg körülbelül 1 hete tudunk, szóval nem ártana még hozzá némi információ, vagy hogy más is megerősítse, mert így eléggé bizonytalan.
Információk: Amit most fent lehet látni az oldalon kidolgozott formában, az a végleges. Egyéb kissebb/jelentéktelenebb dolgok (hány hangya szaporodott Konoha körül a Nagy Ninja háború idején) nem lesznek berakva... 1. rohadt sok meló 2. senkit nem érdekel 3. A Ninja háború idején úgyis kipusztultak xD ...
HA a mangában lesz új dolgokról szó és több szálról meg lesz erősítve... igen... akkor újítunk... addig nem, miért mert felesleges... lehet hogy a kövi fejezetben megcáfolják, hogy 3 Sharingan van, mert a harmadik is csak egy Genjutsu... feleslegesen meg nem szeretek/-ünk dolgozni.
Miért kell akkor írni? ~ Hibajelentés ~ Pl:
"A fent lévő információk közül Narutónak 2 lábán 11 lábujja van > ezt elírtátok mert én tudom hogy 10... láttam az anime 282. részében miközben Sakura lakkozta neki."
Mit nem kell írni?
"Hali nincs még fent Ichiraku életrajza, mert ő befolyásolta Konoha étkeztetését.. ha nem lett volna, éhezésben kipusztul a falu.."
"Nincs még kész az xyz menüpont" >>> Már kész van 1 csomó minden, csak nincs még feltéve, mert nem egyszerű belinkelni 500 linket, megírni hozzá a HTML alapot, stb stb... türelem... mint ahogy lehet látni szép lassan fejlődik minden. Szeretjük az építő kritikát, hibajelentéseket de a felesleges dolgokért tényleg értelmetlen írni.
1. Válaszolnom kell, 2. Utálok hosszú hszt írni 3. A második pont senkit se érdekel 4. A harmadik pont meg engem nem érdekel.
Köszönöm a figyelmet