24 nov 01, 10:26:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 135
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hibajelentés  (Megtekintve 494550 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #135 Dátum: 08 jan 20, 22:00:30 »

Karlo218:

Amit tudok ajánlani, ami biztos lejátsza: (én is ezeket használom)
- Lejátszó: Bsplayer (1.40-es, vagy korábbi verzió, mert 1.40 felett adware-t tartalmaz)
- Codec: ffdshow (letöltés) <- amit ezzel a codec-el nem tudsz lejátszani, az "semmivel" (naaagyon különleges formátumok persze kivételek Mosolyog)
...

A Dattebayo-féle angol égetett verzió jó, csak nem a direkt letöltésest kell szedni, hanem a torrentest (a kettő nem ugyanaz az állomány).
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #136 Dátum: 08 jan 20, 23:48:49 »

A direkt#2-re a torrentes cuccot tettem fel, úgyhogy nálad valószínüleg... nem... nem valószínű, hanem biztos kodek probléma kopogtat a "Windows ablakán"
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #137 Dátum: 08 jan 21, 20:47:54 »

"Közvélemény
Szavazások, véleménnyílvánítás az oldalról, illetve hibajelentések."

Hmm... mintha megint találtam volna szemü nélkül egy elgépelést... ??? Nevet

Ui.: természetesen tegnap este, mikor már álmos voltam, mert csak olyankor veszek észre ilyeneket Hümm-hümm xD
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #138 Dátum: 08 jan 21, 22:32:22 »

Jesszusom meg a Mária... mennyi apró hiba vala és Te kiszúrod ezeket a Sharinganoddal vala, ezért lenni hálás nagyon... és javítva a hiba  kacsint
Én miért nem vok este ilyen penge? x'D
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #139 Dátum: 08 jan 21, 22:36:37 »

Khm... kedves, drága Apuskám... az "i" betű egy dolog, de szóval... szerinted véleménynyilvánítás vagy véleménnyilvánítás... mert szerintem én nem vélemént nyilvánítok x'D

Ui.: nem byakugan volt? ??? Nyelvesít
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #140 Dátum: 08 jan 21, 22:44:24 »

Hmm... na igen... lektor vagyok.. khmm... :-[ Ömmm... ja... most ilyenkor nehéz megszólalni... (minek megszólalni, ha gépelek? x'D) Szóval javítva a második hiba. Nevet

U.i.: Lehet, de tény hogy jobb mint az én Mangekyou Sharinganom, ami már túlhasználódott... "hol vagy Crispy?" O_o Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #141 Dátum: 08 jan 21, 22:55:45 »

Majd elkísérlek egy állatmenhelyre Crispy-ért, de nem tudom, ő tudna-e segíteni ilyesmikben xP

És köszi a javítgatást; egyébként pedig ne idegesítsd magad emiatt; mindenkivel megesik, még a lektorokkal/adminokkal is ;P
Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #142 Dátum: 08 jan 22, 01:50:04 »

Akár hiszitek, akár nem, egy nagyon érdekes problémát vetettetek fel. (csak, hogy én is közbelocsoghassak)
Szóval ez a véleménnyilvánítás vagy véleménynyilvánítás ill. vélemény-nyilvánítás problematikája. Elvileg az első lenne helyes, még ha h*lyén is néz ki, mert a dupla ny-et csak elválasztásnál írjuk ki. Lásd: vélemény-
nyilvánítás. És akkor már meg is magyaráztam miért nem helyes a második megoldás.
De az első sem helyes, mivel van egy szabály a magyar helyesírásban, mely szerint 6 szótag után a szavakat már külön, vagy kötöjellel írjuk. Így tehát a harmadik megoldás lenne a helyes. De az meg még h*lyébban néz ki. És pont ilyenkor nem találom a Helyesírás 11. kiadását... Nagy szégyen ez számomra. De ha valaki utána tudna nézni... :-X
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 22, 01:51:55 írta orpheus » Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #143 Dátum: 08 jan 22, 03:26:06 »

A Magyar Helyesírás Szabályai | 11. kiadás, Második (változatlan) lenyomat | Akadémiai Kiadó, Budapest, 1985.:
http://mek.niif.hu/01500/01547/01547.doc
http://mek.niif.hu/01500/01547/01547.rtf
http://mek.niif.hu/01500/01547/01547.pdf

kacsint
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 22, 03:27:53 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #144 Dátum: 08 jan 22, 22:57:45 »

Drága Nagyim, hogy tanították a Te idődben magyar szakon a dolgokat? Nevet x'D

A helyes: véleménynyilvánítás... meg is néztem saját kis "A magyar helyesírás szabályai" könyvecskémben; 11. kiadás tizedik (változatlan) lenyomat, Akadémiai Kiadó, Bp., 1993., 366. oldal közepe táján megtalálod Mosolyog

Most persze naná, hogy nem jut eszembe a példa, amit 20 éve ugyanúgy hoznak fel nyelvtanórán, de a lényeg: ez egy összetett szó, vagyis nem lehet az "ny" betűt úgy megduplázni, mintha pl. részes esetben lenne (véleménnyel), hanem ki kell írni mindkét "ny" betűt.
A kötőjeles megoldás pedig azért nem a legszerencsésebb, mert azt többszörösen összetett szavaknál szokták használni. Ez meg csak "simán" összetett... ;D

Höhö... csak eszembe jutott éjjel, mielőtt még elaludtam volna x'D kulcscsont Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 23, 11:49:33 írta Arvael » Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #145 Dátum: 08 jan 23, 17:28:13 »

Eh, mindig tanul valami jót az ember. :-X

Sajnos ha valami egyszer rosszul rögzül az emberben, azt nagyon nehéz "felülírni".
Utoljára még általánosban tanultam helyesírást, egyetemen ilyesmivel már nem foglalkoznak.
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #146 Dátum: 08 jan 23, 17:31:10 »

Ó, igen, tudom milyen xD
Tök mindegy, magyar vagy idegen nyelv, én képes vagyok megtanulni az ilyen kivételes eseteket, de bezzeg a szabályos dolgokat még évek múltán is össze tudom kavarni, ha nem figyelek oda :-X :-[

Komolyan nem volt szó semmi ilyesmiről egyetemen? Pedig mintha magyar tanár lettél volna, vagy csak én keverem...? ??? Mert ha utóbbi, nem szóltam :-X Gomennasai :-[
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #147 Dátum: 08 jan 24, 22:39:07 »

Nem igazán, tudom, hogy hová írjam, de a fórum rang kiosztások, egy cseppet elavultak, amoderátor, és adminisztrátor téren. ;D
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #148 Dátum: 08 jan 25, 00:01:12 »

Ezt nem értem...
Kifejtenéd bővebben?
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #149 Dátum: 08 jan 25, 10:03:13 »

Nem lehet, hogy a listában lévő csillagok/pöttyök színére gondolt? Csak mert az már nekem is feltűnt :-X :-[
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 135
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins