25 márc 14, 10:35:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 135
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hibajelentés  (Megtekintve 523672 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Aubrey
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1890 Dátum: 12 aug 16, 18:19:12 »

a naruto ship. 275részének a felirata kicsit hibás

a számozás el lett rontva így pár dialog egyszerre jeleik meg minden más egyébbel együtt
11-12 es szám körnékén van a hiba
Naplózva
Bencu
VIP

« Válasz #1891 Dátum: 12 aug 16, 20:54:42 »

Javítottam, feltöltésre vár! Köszönöm szépen! Mosolyog
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1892 Dátum: 12 aug 16, 21:14:17 »

Javítva.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Morause
Vendég
« Válasz #1893 Dátum: 12 aug 27, 18:26:38 »

A főoldalon, a fanmade menüpontban van egy két link az 1AÉ meg HB részeknél (és itt az online nézhetőségre gondolok) ami nem működik, esetleg tudnátok kezdeni vele vmit?
Naplózva
Nikol
VIP

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #1894 Dátum: 12 aug 28, 19:59:09 »

Javítva by Chakra. ^^
Naplózva

Negativchaos
Újonc
*

« Válasz #1895 Dátum: 12 aug 29, 22:26:39 »

Azt szeretném kérdezni hogy leszerettem volna tölteni a shippuden mozifilmet de bármelyiket megakarom nyitni kijön ez: NOTICE és valami szabály rendelet amit nem volt kedvem végig olvasni tudtok segiteni?:/
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1896 Dátum: 12 aug 29, 22:47:42 »

Az a probléma, hogy Megauploadra volt feltöltve, amit néhány hónappal ezelőtt megszüntettek. Hogy őszinte legyek, azt nem tudom, mikor lesz feltöltve máshova. :D
Naplózva
Negativchaos
Újonc
*

« Válasz #1897 Dátum: 12 aug 29, 22:49:53 »

Oh de kár most rám jött pedig a filmezés Nevet
Naplózva
sannin
Újonc
*

« Válasz #1898 Dátum: 12 szep 02, 11:05:32 »

Hello mindenki, nem volt jobb ötletem h hova írjam, ide a legkézenfekvőbb. Szóval a probléma az lenne, h én igazából dobe vagyok, és az a baj h kaptam szerda reggel egy 2 napos eltiltást, és még ma is aktív, még mindig el vagyok tiltva. Nem csináltam volna ezt ha van más mód higgyétek el, ugyanis péntek reggel megnéztem, még mindig aktív, mondom oké, talán 2 teljes napig számolja, szombat reggel ugyanez, ekkor írtam főoldalon üzenetet egy adminisztrátornak, h segítsen; illetve még egy fórumozó tagnak is egy e-mailt, ha az adminisztrátor épp nem érne rá. Tegnap egész nap vártam, de semmi visszajelzés sehonnan, és mondom, még ma sem tudok írni. Kénytelen voltam csinálni egy új profilt és így leírni, mert remélem így már észreveszi valaki a problémám. Előre leszögezem és hangsúlyozom, h ezt a profilt a későbbiekben nem fogom használni, nem azért csináltam h a jövőben dupla felhasználókét írhassak, egyszerűen másra már tényleg nem tudtam gondolni. Tehát légyszíves segítsetek és vegyétek le rólam a tiltást, ezt a profilt pedig ahogy mondtam nem használom, ha úgy jó tiltsátok ki és akkor tényleg nem tud majd vele senki se irkálni. Én megértem h a moderátorok elfoglaltak, de a 2 napos büntetésemből már az 5-et kezdem meg, nem bírtam már tovább várni. Ennyi lett volna, kérlek értsetek meg és ne az legyen h egyből még több büntetés vagy kitiltás, mert más ötletem tényleg nem volt.
Köszönöm előre is.
Naplózva
Nikol
VIP

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #1899 Dátum: 12 szep 02, 11:35:57 »

http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=6080.msg618926#msg618926

Van itt egy pár e-mail cím, amire írhattál volna egy új profil létrehozása helyett... Oké, hogy egyvalakinek írtál közülünk, de ha az a tag épp nem ér rá, nem online, stb?
Mindenesetre Chakra, vagy valamelyik moderátor hamarosan intézkedni fog az ügyben, addig légy türelmes, rendben? (még akkor is, ha ez a "hamarosan" holnap v. holnapután lenne!)
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 11:43:25 írta Nikol » Naplózva

sannin
Újonc
*

« Válasz #1900 Dátum: 12 szep 02, 11:49:05 »

Rendben, most már kibírom azt az időt, azért gondoltam h csak egy valakinek írok a moderátorok közül, mert azért nem akartam nagyon rámenősködni, vagy nem tudom hogy mondjam, h spam szintjén elküldöm mindenkinek, kösz h ránéztél, és ahogy feljebb írtam utána ezt törlöm, vagy legalábbis használni nem fogom.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1901 Dátum: 12 szep 02, 12:14:29 »

...

Tiltás levéve.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Negativchaos
Újonc
*

« Válasz #1902 Dátum: 12 szep 05, 14:16:15 »

Valaki tudna valami honlapot mondani ahol fent vannak a naruto filmek ?
Naplózva
Bencu
VIP

« Válasz #1903 Dátum: 12 szep 05, 14:27:34 »

Ez aztán a critical error! Nevet
nyaa.eu. Ott minden ilyen jellegű videót megtalálsz, feliratot pedig innen tudsz majd letölteni!
Naplózva
Negativchaos
Újonc
*

« Válasz #1904 Dátum: 12 szep 05, 17:12:44 »

köszi bencu
Naplózva
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 135
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins