giren
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1725 Dátum: 11 nov 29, 10:14:53 » |
|
Köszönöm a segítséget! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1726 Dátum: 11 nov 30, 13:16:21 » |
|
 Teljesen igaz, de talán inkább a 9. részről szólhatna a hír nem? (Biztos bezavart a "...3 résszel a befejezés előtt...", de gondoltam szólok.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1727 Dátum: 11 nov 30, 13:18:00 » |
|
Szimpla elgépelés, köszi, javítva. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gunczi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1728 Dátum: 11 dec 01, 09:14:33 » |
|
hali miért van az hogy a one piece 500 része utániakat nem tudom meg nézni letöltöm de csak a hangot játsza le minden féle képen letöltöttem már és egy jó pár lejátszót kipróbáltam gőzöm sincs mi a probléma ötlet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gadokrisztina
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1730 Dátum: 11 dec 17, 14:44:23 » |
|
Nekem még mindig nem jó a Kyou Kara Maou 17. része, ugyanaz a videó mint a 19. rész videója. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1731 Dátum: 11 dec 17, 14:47:24 » |
|
Nálam nem volt gond vele. Másnál is előfordult?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gadokrisztina
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1732 Dátum: 11 dec 17, 15:32:48 » |
|
Belenéztem az indavideo-n a 17. részbe és ott a jó videó volt fenn, nekem mindig a 19.rész videóját tölti le.
Téma első hsz-ének idézése és az előző hsz idézése felesleges. ^^ - Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 17, 18:03:31 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1733 Dátum: 11 dec 17, 15:36:01 » |
|
Ha bemész a Fordítások / Anime projektek / Kyou Kara Maou / Videó - menüpontba ott biztosan jól van fent.  Az indavideót nem mi kezeljük, azok tőlünk lopott cuccok, azzal nem tudunk mit kezdeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gadokrisztina
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1734 Dátum: 11 dec 17, 15:39:41 » |
|
____________________ [/quote] Ha bemész a Fordítások / Anime projektek / Kyou Kara Maou / Videó - menüpontba ott biztosan jól van fent.  Az indavideót nem mi kezeljük, azok tőlünk lopott cuccok, azzal nem tudunk mit kezdeni. Fordítások / Anime projektek / Kyou Kara Maou / Videó - menüpontba : onnan töltöm le de sajna nem jó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takeaway
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1735 Dátum: 11 dec 19, 18:33:33 » |
|
Találtam egy hibát, a 191. rész a sima Narutóból nem teljes, körül-belül a felénél véget ér, és vagy elölről kezdi, vagy nem is folytatja a lejátszást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #1736 Dátum: 11 dec 21, 19:31:51 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/506/4Innen lemaradt egy h betű Bee második bubija elején.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1737 Dátum: 11 dec 21, 21:34:35 » |
|
Javítva.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1739 Dátum: 11 dec 24, 17:43:23 » |
|
Kösz, javítva. Boldog karácsonyt!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|