Chakra
|
 |
« Válasz #1590 Dátum: 11 márc 14, 19:37:34 » |
|
Akkor használj CCCP codec csomagot. Ha úgy sem megy, akkor nálad a gond. ^^ http://www.cccp-project.net/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 14, 19:38:06 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1591 Dátum: 11 márc 16, 18:32:10 » |
|
Sziasztok!ÉN azt a hibát vetem észre,hogy amikor a magyar feliratos részeket letöltöd akkor a feliratba néhány betűt másképp jelez PL.É=Ú Nem tudom mi a hiba lécives segítsetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1592 Dátum: 11 márc 16, 20:47:42 » |
|
Melyik animének a hányadik feliratában?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 16, 20:48:18 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1593 Dátum: 11 márc 16, 21:47:49 » |
|
A Naruto shippuden 189.részétől kezdtem el letölteni és onan mind rosz a 191-ig jutotam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
farkas177
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1594 Dátum: 11 márc 17, 18:44:38 » |
|
helló Tudna nekem valaki segíteni nem tudom letölteni az új narutó 203. ( 480p) részét. Megnyitni meg tudom de mikor számolja a seedek-et akkor kiirja hogy 0 (202) és növekszik(ebből gondolva csak nekem nem jön )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1595 Dátum: 11 márc 17, 19:01:20 » |
|
sziaztok nem tudom online megnézni az uj naruto animét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1596 Dátum: 11 márc 17, 19:22:23 » |
|
Heló srácok! Sok visszajelzést kaptam, hogy a bleach 313 feliratával gondok vannak. Általában az ékezetes karakterekkel. A kódolással lenne baj? ANSI, mint mindig. Példa: Ichigo kirepĂĄlt, tehĂ·t szerintem igen Eredeti: Ichigo kirepült, tehát szerintem igen. Formátum: .srt (Az eredeti, kinyert felirat, amivel dolgoztam .ass volt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1597 Dátum: 11 márc 17, 19:42:37 » |
|
Helló!Én most tovább néztem a naruto shippudent 2 részel meg a bleach-et 310-ig részét de ezekkel is gond van nálam.Csak azt nem tudom hogy másnál is gond van vagy csak nálam?Kérlek segítsetek vagy akinek jók a feliratok pls mondja el melyik lejátszót használja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #1598 Dátum: 11 márc 17, 20:02:25 » |
|
Példa: Ichigo kirepĂĄlt, tehĂ·t szerintem igen Eredeti: Ichigo kirepült, tehát szerintem igen. Formátum: .srt (Az eredeti, kinyert felirat, amivel dolgoztam .ass volt)
Ha ez a gond, akkor a .srt fájlra jobb egér kattintás-> társítás -> Jegyzettömb. A megnyitott jegyzettömbben pedig Fájl -> Mentés másként. A megnyíló mentési ablakban a fájl neve, fájl típusa lehetőség alatt kell lennie egy olyannak is, hogy Kódolás. A mellette megjelenő lehetőségek közül válaszd az ANSI lehetőséget, majd mentés. És máris eltűnnek a ĂĄ és hasonló karakterek, és helyükön szép ékezetes betűk fognak villogni 
Andor2000 a te problémádra nem tudom mi a megoldás, mert olyannal még nem találkoztam, hogy akármelyik videólejátszó progi, az ékezetes betűket másik ékezetes betűre cserélte volna. (PL.É=Ú) Nálam egyik felirattal sincs gond (bár Bleach-et nem nézek, szóval arról nem nyilatkozom )
farkas177, próbaképp én is elkezdtem letölteni. De nálam 5 seederre jut 1707 letöltő. Így nem is fog egyhamar lejönni. Másik lehetőség, esetleg nincs a torrented passzív módban?
TheNineTails nálam azt írja ki, hogy a videó lekerült a ****-ról, vagy adatvédelmi beállítások miatt nem elérhető. Töltsd le, és nézd meg úgy.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1599 Dátum: 11 márc 17, 20:11:59 » |
|
Andor2000 a te problémádra nem tudom mi a megoldás, mert olyannal még nem találkoztam, hogy akármelyik videólejátszó progi, az ékezetes betűket másik ékezetes betűre cserélte volna. (PL.É=Ú) Nálam egyik felirattal sincs gond (bár Bleach-et nem nézek, szóval arról nem nyilatkozom) De ha esetleg anyit megtennél hogy megmondod milyen lejátszót használsz (mert én Dvix-et és lehet azzal van a gond) akkor sokat segítenél előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
farkas177
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1600 Dátum: 11 márc 17, 20:19:13 » |
|
mindent megnéztem nála és rendben vannak de a letöltés még mindig nem indult el, azt nem értem hogy ha felismeri és megtalálja a seedeket akkor méirt nem képes letölteni miért azt írja ki hogy "seedek 0 (300) a 720p tökéletesen lejött csak annyira elavult a monitorom hogy nem képes normálisan lejátszani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #1601 Dátum: 11 márc 17, 21:25:07 » |
|
Andor2000 megnéztem Windows media playerrel, Media player classic-kal, VLC-vel, BS playerrel, Kmplayerrel, és mindegyikben jó. A Divix plus player meg 2 mp után behal nálam. Nem is tudom minek telepítettem anno. Sosem használtam. 
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1602 Dátum: 11 márc 17, 21:30:27 » |
|
Magamból kiindulva online filmnézés miatt talán? Mert a stageVra elhelyezett filmeket DvixPlayerrel lehet lejátszani...
Én is seederre várok farkas177-tel egyetemben. x'D Am. a 480p-es NS203hoz MU linket nem tudtok kirakni? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1603 Dátum: 11 márc 17, 22:10:59 » |
|
Orph D.eus letölteném én,csak az a baj hogy a lap topom nem épp a leggyorsabb,és mire leszsedem addig 20 részt megnézek egymás után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1604 Dátum: 11 márc 17, 23:52:56 » |
|
... Én is seederre várok farkas177-tel egyetemben. x'D Am. a 480p-es NS203hoz MU linket nem tudtok kirakni? ^^
Pótolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|