Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #1365 Dátum: 10 júl 19, 23:29:18 » |
|
az oldalrol töltötted le? felcsigáztál most én is letöltöm
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1366 Dátum: 10 júl 19, 23:30:53 » |
|
Felesleges letöltened, letöltöttem igazat mond, sérült a file, se a lejátszó nem viszi, se a CRC ellenörzőösszeg sem stimmel... Szólok az ügyben^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #1367 Dátum: 10 júl 19, 23:34:41 » |
|
ok akkor felhagyok a letöltéssel amugy van valami tipped hogy mi lehet a baja?
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1368 Dátum: 10 júl 19, 23:35:20 » |
|
Az, hogy a Megauploados letöltések elég gyakran meghalnak...
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Shide Mila
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1369 Dátum: 10 júl 20, 10:43:39 » |
|
Sziasztok! A Shippuuden 169. része 9:35 környékén elakad az online megtekintésnél. Nekem onnantól nem visszi tovább és az elejére ugrik. Remélem megtudjátok oldani. Előre is köszi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1370 Dátum: 10 júl 20, 10:51:18 » |
|
Hmm nálam nincs ilyen gond ^^" Esetleg még valakinél előfordul?
(Próbáld meg, hogy újra betöltöd a videót és hátha menni fog ^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #1371 Dátum: 10 júl 20, 12:59:20 » |
|
Egy kis baki:http://naruto-kun.hu/news.php amikor Kakashi van a fejlécen két kunaial a kezében akkor a sharingan a jobb szemében van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #1372 Dátum: 10 júl 20, 13:08:24 » |
|
Én is igazolni tudom, látszik hogy tükröztétek a képet (nem sértésként csak úgy)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1373 Dátum: 10 júl 20, 13:14:02 » |
|
Jaja, köszi, már szóltak, csak még nem cseréltük, meeeeeert~ majd meglátjátok valamikor xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
 |
« Válasz #1374 Dátum: 10 júl 20, 14:41:48 » |
|
Sziasztok! A Shippuuden 169. része 9:35 környékén elakad az online megtekintésnél. Nekem onnantól nem visszi tovább és az elejére ugrik. Remélem megtudjátok oldani. Előre is köszi.  ilyenkor nyomj 1 frissitést a böngészőben és jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri  
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #1375 Dátum: 10 júl 23, 20:05:54 » |
|
Apró hibát véltem felfedezni a Naruto manga 474. fejezetének 16. oldalán: csak egy apró elírási hiba: Akatuski ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1376 Dátum: 10 júl 23, 22:44:03 » |
|
Halihó.  Nemtudom,hogy már megtalálták-e ezt a 'hibát',elnézést ha igen. De,amikor például elinditom Online-ba a Naruto shippuuden 6. endingjét,akkor ott kihoz felül olyan füleket hogy: Naruto Openingek | Naruto Endingek | | Naruto Shippuuden Openingek | Naruto Shippuuden Endingek | | Zene letöltés | Dalszövegek | Hibajelentés | GYIK | Na,amikor bármelyikre kattintok az első négy opció közül,akkor az openingek/endingek helyett kihozza a dattebayo búcsúszövegét,amit akkor adtak ki,amikor abbahagyták a naruto fordítását.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
 |
« Válasz #1377 Dátum: 10 júl 24, 15:37:41 » |
|
lol tenyleg hamarosan ki lesz javítva a hiba..
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri  
|
|
|
Shoken
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1378 Dátum: 10 júl 25, 16:29:29 » |
|
Én a Blue Dragonnal kapcsolatban szeretnék írni, mivel a 21. rész videóletöltésénél a 14. rész található meg, mármint mikor letöltöttem megaupload-ról akkor a 14. részt töltöttem le újra.
|
|
|
Naplózva
|
,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1379 Dátum: 10 júl 25, 17:16:29 » |
|
A linkelési probléma javítva ^^ A Blue Dragon pedig öö pár napon belül javítva lesz, csak be kell szereznem a 21+ részeket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|