Dancsa
|
 |
« Válasz #1335 Dátum: 10 júl 01, 13:46:01 » |
|
Nehogy elhidd amit C-dono írtXD... nyitsz egy parancs sort (futtatás: cmd) beírod, hogy chkdsk C: /F igennel válaszolsz a kövi újraindításos üzenetre, és újraindítod KÉTSZER a windowsod, és akkor megcsináljaXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1336 Dátum: 10 júl 01, 13:55:30 » |
|
huh xD ebből nagyjából értettem az első mondatot meg a másodiknak a második felét xD Köszi a segítséget,de hogyha ezt a 11 évet kibírta akkor ezt a maradék egy hónapot is kifogja(35-ér veszek majd egy új gépet^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1337 Dátum: 10 júl 01, 14:10:04 » |
|
leírom részletesen: Startmenü->futtatás... beírod, hogy "cmd" (idézőjelek nélkül), leokézod. megjelenik egy parancssor. ebbe beleírod azt, hogy "chkdsk C: /F /R" ki fogja írni, hogy akarod-e következő újrainditáskor ellenörizni "I" betüvel válaszolsz, enter bezárod a terminált, újraindítod a gépet (lehetőleg szabályosan startmenü leállítás, újraindítás) újraindítás után egy kék képernyő fog bejönni, ne nyúlj semmihez... elvégzi az ellenőrzést és utána újraindul a gép magától
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1338 Dátum: 10 júl 01, 15:31:31 » |
|
Nah,így már értem,végig is csinálta. Remélem mostmár jó lesz,köszi^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1339 Dátum: 10 júl 01, 22:36:48 » |
|
Moderátor: Ez legközelebb a "Segítség" témában. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
@delikee@
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1340 Dátum: 10 júl 03, 07:57:04 » |
|
A Naruto Shippuuden 167/2. rész helyett 166/2. rész van. Miért van ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eume
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1341 Dátum: 10 júl 10, 14:54:58 » |
|
A Naruto Shippuuden 165, 166 részek törölve lettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1342 Dátum: 10 júl 10, 14:58:41 » |
|
Köszi, javítva, feltöltve az Epizódok közé. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eume
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1343 Dátum: 10 júl 10, 15:42:45 » |
|
Én köszönöm, hogy javítottad! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 10, 15:43:25 írta Eume »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zurani
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
 |
« Válasz #1344 Dátum: 10 júl 10, 19:11:18 » |
|
a Naruto Shippuuden 165. részének rossz a linkje:S
jaj semmi semmi ...rég voltam fent itt és elfelejtettem visszaolvasni:S:P
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 10, 19:13:36 írta Zurani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kynet
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1345 Dátum: 10 júl 14, 03:00:25 » |
|
Helló,
Nem tudom h volt e vagy se, feltételezésem szerint biztosan kéne lennie "Fairy Tail #035. felirat" -nak, az oldalon, ám én nem találom, a fordítások menü pont alatt szimplán ki van hagyva, és ha a "napi" hírek közt visszamegyek azon részhez amikor megjelent a 35.rész, a "felirat" nem 1 hivatkozás mely segítségével letölthetném a feliratot, szimpla ki írás...
de lehet csak én nem vettem valamit észre, ami így 04:00 körül megesik az emberrel xD Mindenesetre jó lenne orvosolni eme hibát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1346 Dátum: 10 júl 14, 04:56:44 » |
|
A csapattagok magánéleti elfoglaltságai miatt az még nem készült el, de természetesen pótólva lesz.
^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morrad
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1347 Dátum: 10 júl 14, 12:41:46 » |
|
Kérdés: Mikor lesz végre Fairy Tail 35. rész felirat? mert azért nem hiszem h újat le tudjátok fordítani, kiadni, régihez meg nincs anyag v idő.. mert percek alatt kész volt a 37es is a múltnap.. Mert ha magánéleti gond akk h h a 37 meg a 36 elkészült? mert akk csak mese habbal..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 14, 12:43:31 írta Morrad »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1348 Dátum: 10 júl 14, 12:48:46 » |
|
istenem.... olvasd már el mit írt Cart,közvetlen előtted majd kész lesz ha kész lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1349 Dátum: 10 júl 14, 13:10:37 » |
|
Kérdés: Mikor lesz végre Fairy Tail 35. rész felirat? mert azért nem hiszem h újat le tudjátok fordítani, kiadni, régihez meg nincs anyag v idő.. mert percek alatt kész volt a 37es is a múltnap.. Mert ha magánéleti gond akk h h a 37 meg a 36 elkészült? mert akk csak mese habbal..
Öcsém... látom a meleg az agyadra ment. És mivel nem írhatok csúnyát, mert abból sírás lenne, így egy követelőzés miatti kitiltásban részesülsz. ^^ Aztán lehet mesét nézni habbal, meg értelmezni a rajongói fordító csapat fogalmát. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|