Chakra
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 09 nov 22, 17:46:57 » |
|
Moderátor:
Sasuke199810, írj normális hozzászólást, mert nem szeretünk kódfejteni.
Amíg nem ír normális hozzászólás, ne válaszoljatok neki.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
sasuke199810
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 09 nov 22, 17:53:48 » |
|
Ahogy jobbal rá kattintok nem írja Kicsomagolás ide nem írja nekem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 09 nov 22, 18:02:02 » |
|
Olyan nincs.Véletlenül nem angol a program? Akkor Extract files-t ir
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 22, 18:02:40 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
sasuke199810
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 09 nov 22, 18:04:41 » |
|
Nem magyar van nekem vagy total Commaderben nem lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 09 nov 22, 18:07:14 » |
|
Totalcommanderrel: kijelölöd, Filemenü kicsomagolás, OKé
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
sasuke199810
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 09 nov 22, 18:22:55 » |
|
Ha kicsomagoltam azután mitcsináljak mert útána megakrtam nézni de Media Player Classic ba nyitotameg és nem ,engeted megnézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 09 nov 22, 19:40:52 » |
|
Leírom neked elejétől a végéig: 1.) Letöltöd a feliratot. 2.) Kicsomagolod ("Totalcommanderrel: kijelölöd, Filemenü kicsomagolás, OKé") 3.) Az .srt kiterjesztésű állományokat odamásolod a videók mellé. 4.) A videót elindítod a kedvenc médialejátszóddal. Ennyi. Ennél egyszerűbben sajna nem nagyon lehet leírni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
retek94
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 09 nov 23, 06:37:50 » |
|
Hello! Letöltöttem pár naruto részt de mindeggyikbe bele van égetve az angol felirat ,vagy nemtom.Nemlehet ezt valahogy megszüntetni, esetleg olyan részek ,amik tisztán vannak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 09 nov 23, 12:13:09 » |
|
Milyen Naruto részeket töltöttél le? Melyik csapattól? AVI, MKV, MP4?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasuke199810
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 09 nov 23, 13:10:21 » |
|
Én amit letötlöt total commaderbe pár msodperc altt pedig csak 120 kb tölti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
retek94
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 09 nov 23, 14:07:58 » |
|
itt a naruto-kun.hu-n a 3. évadból pár részt. A videók avi formátumban vannak.Én VLC -vel próbáltam lejátszani de nemjelez ki semmien feliratot. Gondolom a video magában olyan.Ha nemis lehet levenni ,akkor legalább valaki tudna olyan letöltések adni amik felirat nélküliek, vagy magyar felirat van rajtuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1031 Dátum: 09 nov 23, 14:23:45 » |
|
Én amit letötlöt total commaderbe pár msodperc altt pedig csak 120 kb tölti Légyszíves, fogalmazz érthetőbben, nem értjük ^^ itt a naruto-kun.hu-n a 3. évadból pár részt. A videók avi formátumban vannak.Én VLC -vel próbáltam lejátszani de nemjelez ki semmien feliratot. Gondolom a video magában olyan.Ha nemis lehet levenni ,akkor legalább valaki tudna olyan letöltések adni amik felirat nélküliek, vagy magyar felirat van rajtuk?
http://narutoraws.com/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasuke199810
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 09 nov 23, 16:24:10 » |
|
Letöltöm a vidót feliratl de totaol commaderbe kiválasztom és amikor tölti pármásodperc allt letöltin peig csak 120kb-tal mért mert szerinte videó nem pár kb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
retek94
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 09 nov 23, 16:28:11 » |
|
hmm ez az oldal jónak néz ki. Majd este elindítok párat. Köszi szépen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 09 nov 23, 16:29:35 » |
|
sasuke199810: Bocs, de te nagyon keversz valamit... (és nem csak a betűket) Talán az lenne a legjobb megoldás, ha megkérnél a környezetedben valakit, aki tudja, hogy mit csinál, és majd ő megoldja a problémádat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 23, 16:30:51 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
|