Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 aug 28, 01:49:57 » |
|
öm izé, mikor a blue dragont tölteném le akkor extra.hu error vagy mit ír ki... pedig kíváncsi lennék erre az animéra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 aug 28, 07:57:04 » |
|
Ma lesznek újra feltöltve ezek a részek, úgyhogy aki le szeretné szedni az még a mai nap folyamán tegye meg, mert sztem estére úgyis lekapják az egészet ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 aug 28, 11:08:13 » |
|
Cart mé van az hogy nem tudom törölni a hsz-em ???(pedig az uccso hsz abban a témában!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 aug 28, 11:09:11 » |
|
Megspórolsz pár kérdést ha elolvasod a "Hírek, közlemények, szabályzat" topicot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csoszka
Vendég
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 szep 01, 14:30:10 » |
|
A most felrakott blue dragon 5, részének a hangja elmászik és így nézhetetlen az egész. Nem tudnátok valamit tenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 szep 01, 20:16:10 » |
|
Fel lett töltve egy MKV fájl helyette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 szep 02, 11:46:37 » |
|
én a következöt vettem észre nem minden esetben fordul elö de leirom ha megnézem az 1ik tag adatlapját és van weboldala rákattintok akkor újra az illető profil lapja jön be pl acidnál
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 szep 02, 11:49:50 » |
|
hát ennek a hibásan kitöltött adatlap az oka profilbeállításoknál: Weboldal neve: Ezt tartalmaznia kell, ha meghatároztál lent egy URL-t. Weboldal URL: Ennek egy teljes URL-nek kell lennie. szal a második helyre kéne a linket írni:D a weboldal NEVÉT (név pl: Jancsika Warez oldala) pedig az elsőre szal értitek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 szep 02, 14:17:23 » |
|
a főoldalon a BleahHUN linkje Dead link....
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 szep 03, 09:24:58 » |
|
A BleacHunt az Extra sajnos törölte, ezért átmenetileg nem elérhetőek, szóval majd szólnak ha átköltöztek és a link is javítva lesz. Köszi az észrevételt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 szep 08, 18:17:49 » |
|
Nos, nem tom, hogy kiba-e vagy nem, de el akartam küldeni egy üzenetet, erre kiírt valamit egy IP-címről meg 30 mp-ről, és nem küldte el.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 szep 08, 18:26:02 » |
|
Az nem hiba az azt jelenti h 30mp-vel azelőtt írtál vmien topicba vayg küldtél üzenetet s ezért nem küldhettél üzit : :-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 szep 20, 04:44:15 » |
|
a főoldalon a spoiler felold gomb nekem nem müködik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 szep 20, 08:13:50 » |
|
Hmm.. Milyen böngésződ van? (IE-vel és Tűzrókával megnéztem abban ment, a többit nem teszteltem, lehet hogy azok 'nem támogatják' ezt a cuccost )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|