Sziasztok!
Nem áll szándékomba off-ot írni, de mivel a thread címe Naruto Shippuuden és pont ezzel van gondom remélem tudtok segíteni! Szóval nem rég néztem végig a Narutot és elhatároztam hogy belevágok a Shippuudenbe is, itt hál' istennek itt fent vannak az évadok! Le is akartam tölteni, de amikor letöltöm általában egy pár Kb-os avi-t tölt le amit persze nem tudok megnézni, így csak online tudom megnézni a megavideoval, ezzel nem is lenne bajom de pl az 5.rész nem játsza le mert ideiglenesen nem elérhető! Szóval mit kellene tennem, hogy le tudjam teljes terjedelmébe tölteni a részeket! Várom segítségetek!
Amikor le akarom tölteni pl a 005öt bejön egy ilyen ablak C:\Users\IZSGER~1\AppData\Local\Temp\91D6eQ35.avi.part nem menthető, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni.
Próbálja később.
Ezután újra próbálkozok...
Ismét feljön ez az ablak de már a végén egy másik .avi.part kiterjesztésű fájl hiányzik. Utánna meg letölteném és egy pár KB-s adat jön le. Random kiválasztottam 10 részt és sajnos mind a 10 résznél letöltött egy tizen pár kb-s fájlt és jó néhánynál felugrott az ablak, hogy nem lehet olvasni.
Vki vmi megoldást?