Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #795 Dátum: 09 jún 20, 13:15:01 » |
|
narutovok || Figyelmeztetés Figyelmeztetés || Az oldalon található, általa dobott "kunai"tartalma:"Orochimaru nyalja Shikamaru fejét". Aha. Köszönjük. -.-' ez te lennél? bár ez csak figyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto^^fan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #796 Dátum: 09 jún 20, 14:00:02 » |
|
ja xS a smilykkal szorakoztam buta voltam nem fontoltam meg jol mit csinálok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warpig
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #797 Dátum: 09 jún 29, 14:29:15 » |
|
Hali! Lehet hogy nem jó helyen kérdezem, de nem jelenik meg a meaupload "az oldalt nem lehet megnyitni" s így nem lehet letölteni!Esetleg valaki tudna segíteni, előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #799 Dátum: 09 jún 29, 15:33:26 » |
|
Nékem mükszik a beteg, am + Szeretném kérdezni, hogy Shippuu 10. részéhez leszedtem a feliratot, de DB-s-hez nincsen felirat, pedig a video az db-s amit itt letöltöttem
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #800 Dátum: 09 jún 29, 15:38:58 » |
|
Köszi. Beleraktam a DB-s feliratot is, úgyhogy letöltheted újra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
X-Tom
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #801 Dátum: 09 jún 29, 17:00:20 » |
|
Nekem a Mär-videókkal van gondom..pl. a 34-st nem lehet letölteni, a naruto-kun-ra dob a link, a 36-nál pedig szerintem ugyanaz a film van belinkelve, mint az előzőnél.. Ha tudtok valamit tenni, hogy szépen végig tudjam nézni az egészet, azt előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #802 Dátum: 09 jún 29, 18:42:18 » |
|
Javítva lett ez is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
X-Tom
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #803 Dátum: 09 jún 29, 19:15:20 » |
|
Köszi, az gondolom az én problémám, ha codecet keres az egyik részhez(ez is mar, de hogy melyik, arra nem emlékszem) a videólejátszó?(kmplayer,gomplayer,VLC-ezeket próbáltam)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #804 Dátum: 09 jún 29, 19:31:01 » |
|
Válasz: GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) menüpont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #805 Dátum: 09 jún 30, 11:33:11 » |
|
(bocsi hogy ide írom de nem találtam ennek megfelelő helyet: ) hogyan tudok az "aláírás" -ba nagyobb képet betenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #806 Dátum: 09 jún 30, 12:16:36 » |
|
Pár sorral lejjebb van egy egy "Kérdések a fórummal kapcsolatban" téma, legközelebb oda A kepfeltoltes.hu-n a direkt linket másolod az aláírásba és akkor az 'eredeti' méretet fogja linkelni. Csak vigyázz ne lépd túl a Fórumszabályzatban meghatározott értéket ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #807 Dátum: 09 jún 30, 13:16:23 » |
|
oké, köszi legközelebb a "Kérdések a fórummal kapcsolatban" témába írom az ilyesfajta panaszaimat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #808 Dátum: 09 júl 01, 18:25:14 » |
|
most nem azért de ezt most viccnek szántátok vagy pedig rosz a cenzúra? Vérvonal képességek (Kekkei *mocskos a pofám*) szerk ----- Köszönöm valahogy szeblett topic nevexDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 01, 18:35:40 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #809 Dátum: 09 júl 01, 18:41:23 » |
|
Hmm... szerintem pont belefutottál abba, amikor teszteltem a cenzúra rendszert... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|