Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #780 Dátum: 09 jún 16, 13:39:36 » |
|
Ez melós gép.. és lassú, és gonosz De ezek szerint ... az én készülékemmel van a hiba...
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Saku-csan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #781 Dátum: 09 jún 16, 15:43:30 » |
|
Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok avatart feltölteni a profilomra. Nemtudjátok véletlenül miért van ez? Előre is köszi a segítséget! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #782 Dátum: 09 jún 16, 15:59:01 » |
|
Mekkora a felbontása? Milyen a kiterjesztése? (jpg, gif, png, bmp, etc...) Mekkora a mérete? (kilobyte-ban)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #783 Dátum: 09 jún 16, 16:37:38 » |
|
Nem tudom írták e már, ha igen elnézést, mert nem olvastam vissza. A Shining Tears X Wind című animénél, a 2. rész helyett, a 3. van fent még egyszer. Persze nem ördöngös, mert azt az egyet beszereztem, de gondoltam szólok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #784 Dátum: 09 jún 16, 16:39:58 » |
|
Köszi hogy szóltál, nemsokára javítom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku-csan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #785 Dátum: 09 jún 16, 17:07:07 » |
|
Mekkora a felbontása? Milyen a kiterjesztése? (jpg, gif, png, bmp, etc...) Mekkora a mérete? (kilobyte-ban)
Típus: PNG Kép méretei: 100 px x 100 px Fájlméret: 21.78 KB (22307 byte) (Azt elfelejtettem odaírni, hogy nem a forum-os profilomról van szó, hanem ami a Naruto-kun.hu-s)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 16, 17:08:36 írta Saku-csan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #786 Dátum: 09 jún 16, 17:12:12 » |
|
Jah... akkor érthető xD Az oldalon lévő profilok elég körülményesen szerkeszthetőek és várhatóan az új rendszerig már nem is fogjuk javítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto^^fan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #787 Dátum: 09 jún 19, 20:44:29 » |
|
Hello. A problémám az hogy amikor a honlapot(a naruto-kun-t) megakarnám nyitni bejön a google minden linket megnéztem ugy is rossz nem tudom ez micsoda PLS HELP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #788 Dátum: 09 jún 19, 20:45:49 » |
|
ha igazam van rosszalkodtál az oldalon(v vki ugyan arrol az ip ről) és bannolva lettél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto^^fan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #789 Dátum: 09 jún 19, 20:51:11 » |
|
de nem csináltam semmit....... vagy lehet de ujrainditottam routert is ha levagyok bannolva pls vegyétek vissza ez igy nagyon rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #790 Dátum: 09 jún 19, 21:09:49 » |
|
Nem vagy bannolva..Legalábbis, december óta nem láttam a nevedet. Szentem próbáld meg másik böngészővel..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
naruto^^fan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #791 Dátum: 09 jún 19, 21:28:41 » |
|
más a nevem naruto kun on mint a forumon (narutovok XDde lame) és internet explorerrel is rossz :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #792 Dátum: 09 jún 19, 21:36:48 » |
|
Bocs, mégegyszer nem futom végig, de szentem nem lettél bannolva... Akk várjuk meg vmelyik admint, hátha ő többet tud mondani..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #793 Dátum: 09 jún 19, 22:17:17 » |
|
Ömm, figyelj a 4 szóra, am meg sztem jelezd valaki modinak, úgy hamarabb eljut hozzájuk a hír...
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
naruto^^fan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #794 Dátum: 09 jún 19, 22:21:24 » |
|
meg volt minden beszéltem Chakra úrral aki megtalálta az ip a bann listán most már csak cart ra várok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|