Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #735 Dátum: 09 máj 31, 13:47:31 » |
|
Üdv! Csak azt az észrevételt szeretném tenni, hogy az e heti Naruto Shippuden magyar feliratában ezt a többször is előforduló hibát találtam: azt, hogy "halot" két "t"-vel kell írni.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #736 Dátum: 09 máj 31, 13:48:35 » |
|
Köszi, utánanézünk és javítjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krambo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #737 Dátum: 09 jún 03, 19:47:14 » |
|
Hali a MäR 71.-részben ,,Már alig várom" benne van mindenhol a feliratban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #738 Dátum: 09 jún 03, 20:10:43 » |
|
Köszi, utánanézünk a dolognak és javítjuk =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krambo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #739 Dátum: 09 jún 04, 18:24:07 » |
|
bocsi de megint MäR 71 az ü helyet mindenhol á betű van pl.: megmenekáltél, életák, keresztál stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #740 Dátum: 09 jún 04, 18:27:24 » |
|
Hjajjj... najó... ezt most már én fogom átnézni... köszi, hogy szóltál.
--- Nah mostmár jónak kell lennie ^^ ---
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 04, 18:32:41 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krambo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #741 Dátum: 09 jún 04, 21:14:13 » |
|
igen jó csak két helyen van rosszul egyik Peta velák (velük) mondatában másik meg Pozun kezdják (kezdjük) na most kicsit elegetek lehet belölem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #742 Dátum: 09 jún 04, 21:15:58 » |
|
Nem igazából ezzel a felirattal csak szívtam javítjuk köszi h szóltál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #743 Dátum: 09 jún 05, 07:51:24 » |
|
öcsém ennyit szívozni ilyen kis hülyeségekkel x'DD ahhelyett h örülne a nép h van kis hazánkban 1 csapat aki segít azon aki csak az anyanyelvét ismeri... naprakészen állnak.. az uj részekhez orák alatt összeraknak 1 feliratot és mindezt elég stabil működésű oldalukon közzé is teszik.. nahh de h nelegyen OFF van nekem egy gépem... ugy 5 éves x'DDDD proci állando 80-100% on pörög.. ennek ellenére alig meleg csak! film..zene.. akadozik rajta összevissza.. (legyen az lejátszos vagy netes v akármilyen) más progikkal is zakatol csak akármit teszek veszek... eddigsemvolt tökéletes de mostanában már majjdnemhogycsak használhatatlan :'D cseréltemmár hűtőpasztát..ujraaktam már a winyot mindent megprobáltam amit csak házilag lehetett... igazábol szerény véleményem szerint azért értek igy a technikai részéhez a dolognak.. de ez annyira kiszámíthatalanul összevissza tépi az idegeimet a hülyeségeivel h egyszerűen már netmoom micsináljak vele x'DDD A: dobjam ki az egészet a ****ba ? B: uj proci ? C: uj winyo ? D: több ram ?
( toom h az "A" válasz lenne a legjobb megoldás de jelenleg van más dolog amit fontosabbnak tartok és igen nagy összeg amit rászánnék igy nemigazán szeretném erre a fosra szórni a pénzt :'DDD )
> jahh izé majjnem elfelejtettem xDD a proci 2.6 os celi meg van benn 512 ram.. toom h ez kevés meg ilyenek de ez azért tulzás h 1 filmet nemtook ugy megnézni h ne akadozzon a kép/hang x'DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 05, 07:54:36 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #744 Dátum: 09 jún 05, 12:09:07 » |
|
És ez mióta hibabejelentés...? Ennek mi köze a mi munkánkhoz? ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #745 Dátum: 09 jún 05, 16:51:10 » |
|
hát.. fos géppel nemtudom normálisan megnézni a letöltött animéket x'DDDD am nemtoom xDDD semmilyen hiba nemvolt nálam csak ez a nyomorult gép :'D nahh de akk sikerült nemoffhelyett mégnagyobbat offolnom azért nehari > de ha valakinek van 5lete a megoldásomra az irjon PÜ t vagy írja le a kocka topicba köszi !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 05, 16:52:10 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #746 Dátum: 09 jún 05, 19:54:06 » |
|
HI! Az animefordításban - bár minden tiszteletem, hogy a fordító lefordítja - szerintem az a mondat, hogy " Erős egy." nem egy értelmes mondat. Vélhetőleg valami ilyesmiből származhat : " A powerful one", vagy nem tudom mi volt az eredetiben, de így értelmetlen a fordítás, mivel a magyarban nincs olyan kifejezés ami 100%-osan megfelelne ennek a kifejezésnek. És nem azért irkálok ide, mert nem becsülöm meg a munkát amit értem, értünk, mindenkiért aki magyar naruto fan, csináltok. Hanem, mert én abban, hiszek, hogy hibáiból tanul az ember. (Ezáltal én is sokat tanultam már)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 05, 21:22:37 írta Thanatos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #747 Dátum: 09 jún 05, 20:11:55 » |
|
Melyik anime? Melyik része? stb stb. Kérlek pontosíts, mert így nem tudunk utánanézni öcsém ennyit szívozni ilyen kis hülyeségekkel x'DD ahhelyett h örülne a nép h van kis hazánkban 1 csapat aki segít azon aki csak az anyanyelvét ismeri... naprakészen állnak.. az uj részekhez orák alatt összeraknak 1 feliratot és mindezt elég stabil működésű oldalukon közzé is teszik..
Evvel viszont egyetértek xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 05, 20:16:17 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #748 Dátum: 09 jún 05, 21:22:59 » |
|
Az eheti animefordításra gondoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #749 Dátum: 09 jún 05, 21:31:50 » |
|
Ezen a héten kiadtuk a : - Dragon Ball Kai - Anime 09. részét - MAR - Anime 70. részét - MAR - Anime 71. részét - Kyou Kara Maou - Anime 1. részét - Matantei Loki Ragnarok - Anime 25. részét - Matantei Loki Ragnarok - Anime 26. részét - Naruto Shippuuden - Anime 112. részét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|