Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 20, 20:42:27 » |
|
hm...a moderátoroknál a rangjuknál a moderátor szó után még van egy ilyen _ jel is....szerintem ez nem direkt van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black
Vendég
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 20, 20:46:54 » |
|
A Naruto Shippuden 20.-hoz elcsúszott a felirat :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 júl 20, 20:51:53 » |
|
hm...a moderátoroknál a rangjuknál a moderátor szó után még van egy ilyen _ jel is....szerintem ez nem direkt van
Tényleg nem direkt van. Eddig nem volt ott, most valahogy odakerült.. utánanézek, köszi. A Naruto Shippuden 20.-hoz elcsúszott a felirat :'(
Valszeg az S^M RAWot töltötted le, és a DB-s feliratot raktad hozzá. DB-hez DB-t kell letölteni, az S^M-hez meg vasárnap lesz felirat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black
Vendég
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 21, 07:56:41 » |
|
Jó erre nem gondolltam én hülye! :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 júl 21, 09:03:52 » |
|
Az nem hiba h pl. Chakránál ugy van h kiirja h Moderátor és utána pedi _szal:Moderátor_ És megint 5csillag a jele, nem a sok sárga vminek kéne lennie a jelének???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 júl 21, 15:42:12 » |
|
Nem, nem, a Moderátorok jele az öt zöld csillag, ez lett megszavazva Nálam is úgy van, hogy : Moderátor_, sőt, mindhármunknál ez a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 júl 21, 15:43:04 » |
|
De ez nem hiba ? Akkor én vok a hü*e :-[ Hiba: Küldtem egy csomó képet és abból egyet se jelenit meg a fórumon,nem tom mi a hiba :-[
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 21, 15:45:25 írta Pettinho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 júl 21, 15:53:27 » |
|
A Shaman King topicban? Érdekes, nekem megjelentek, de megnézem a hozzászólást és ha hibát találok, javitom;)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loki
Vendég
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 júl 22, 09:54:27 » |
|
Sziasztok!
Nos, ez szerintem nem olyan nagy hiba, és lehet, hogy nem is javítható, de gondoltam szólok. Szóval, mikor regisztráltam, akkor előtte végigolvastam a fórumszabályzatot, aminek ott volt az alján hogy elfogadom. Bepipáltam. Ekkor még nem vált elérhetővé a regisztráció gomb. Felgörgettem és beírtam az adatokat, de még akkor sem volt elérhető...
Kitöröltem minden adatot, és a pipát az elfogadom elől, majd először írtam be az adatokat, és csak utána pipáltam be az Elfogadom-ot, és így lett jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 júl 22, 10:46:11 » |
|
a SMF balga készítői valami ok folytán feltételezték hogy az ember felülről lefelé halad, ezért előbb kell az adatokat beírni, aztán elolvasni a szabályzatot aztán elfogadni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 júl 29, 11:49:07 » |
|
a mangában a 364-ben az 5. lapon ott van h Kisame mondana vmit de ott van az a nunorék vagy mi ami mutatja h mit mondd és nincs beleírva semmi ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 aug 03, 21:03:56 » |
|
At írja ki a mostani mangánál, h Hiba van benne és nemtom megnyitni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 aug 03, 21:10:47 » |
|
A Manga 365. fejezet RAW-ra gondolsz? Én most töltöttem le és minden gond nélkül ki tudtam tömöríteni.
Esetleg töltsd le megint, hátha csak megsérül átvitel közben... ???
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 aug 03, 21:20:22 » |
|
Mostmár jó, miután letöltöttem mégeccer. ^^ Csak nagyonmegilyedtem, mert azt lestem h mikor kerül fel az oldalra, erre hibás volt. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|