Chakra
|
|
« Válasz #570 Dátum: 09 jan 16, 23:40:09 » |
|
Köszi, Haku. Javítva. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #571 Dátum: 09 jan 18, 05:08:51 » |
|
A fordítások menüpontban a 4. oldalon nincs videó a 36. Mär részhez... legalábbis nekem link helyén csak sima szöveg van... és a Busou Renkin első feliratát valamiért nem tudom lejátszani (kipróbáltam minden egyéb megy csak az az egy felirat nem.... )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 18, 05:20:12 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #572 Dátum: 09 jan 18, 10:36:36 » |
|
izé xenon biztos mindent jól csináltál ...mert izé nekem nem volt bajom a felirattal simán ment ha jól emlékszem ....
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #573 Dátum: 09 jan 18, 11:42:38 » |
|
nekem se volt vele semmi bajom,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #574 Dátum: 09 jan 18, 12:12:11 » |
|
Hm érdekes pedig Direkt kétszer is letöltöttem és más feliratot ha a részre ráhúzok elindul direkt megnéztem meg kétszer letöltöttem a feliratot de akkor nálam van a gond xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #575 Dátum: 09 jan 19, 18:42:41 » |
|
nem lehet megnézni Egy akatsukis élete 7. részét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #576 Dátum: 09 jan 19, 18:47:17 » |
|
Hát szentem lehet,mert nekem megy online-is meg letöltve is,ott neked lesz a hiba!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 19, 18:48:46 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #577 Dátum: 09 jan 19, 18:47:26 » |
|
A 7. rész online nézhető verziójának oldalán van egy "Nem megy a videó? - Kattints ide - és töltsd le a DivX Webplayert!" szöveg. A többit odabízom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #578 Dátum: 09 jan 19, 19:51:00 » |
|
de a többi videó megy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #579 Dátum: 09 jan 19, 19:56:13 » |
|
Fejléc: DivX Web player: Letöltési hiba Szöveg: A Divx Web Player nem tudja lemezre írni a videó állományt. Ellenőrizze, hogy van-e írási joga a letöltési könyvtárhoz. A letöltési könyvtárat a Divx Web Player "Preferences" képernyőjén változtathatja meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #580 Dátum: 09 jan 25, 11:55:11 » |
|
A fórumon a rendszer valaamié nem engedi az előnézetet, mindig beadja ugyanazt az ablakot, amibe írtam a szöveget... KB mintha csak frissítenék... Vagy inkább nálam van a hiba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #581 Dátum: 09 jan 25, 14:51:43 » |
|
Írok valamit... Nyomok egy "élőnézet"-et... Nekem jó, fent szépen megjelenik. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #582 Dátum: 09 jan 25, 17:13:28 » |
|
Nálam is volt ilyen. Leszedtem a legfrissebb a firefoxot és nyomtam egy újratelepítést, oszt' jó lett ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 25, 19:31:44 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #583 Dátum: 09 jan 25, 19:28:54 » |
|
OK Kösz, akkor firefos frissítés következik Gabeszéknál... ^^ >Mégsem... Most meg műkszik a dolog... Úgylátszik pár óra kikapcs után megszűnt a firefox bug...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #584 Dátum: 09 jan 25, 19:31:40 » |
|
Gabesz egy kérdés: Nem írtak be eléd? mert olyankor nekem se mutatja az elölnézetet csak akkor hogyha nem írnak be xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|