Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #540 Dátum: 09 jan 05, 23:00:17 » |
|
és ha majd lesz (mert miért ne lenne xP) később AMV versenyünk, akkor ott lesz róla infó Nagyon ajánlom, hogy legyen Nejó, szimplán csak kérem
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #541 Dátum: 09 jan 06, 10:56:15 » |
|
Hali! Bocs lehet h. vki már írta, de nem tudom letölteni a MAR 34. részét, fel sem lép a Mu -ra. + Ennél a résznél a letöltők száma sokkal több, mint a többinél.
|
|
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #542 Dátum: 09 jan 06, 11:25:54 » |
|
A MU-s letöltéseket már nem fogjuk javítani, mert rendszeresen hibás letöltési linkeket kapunk, vagy törlik, vagy egyéb probléma adódik, így majd máshogy lesz megoldva a letöltés, várhatóan 1-2 héten belül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ANiME FRE4K
Újonc
Nem elérhető
m3ghalni, h0gy élh3ss
|
|
« Válasz #543 Dátum: 09 jan 06, 17:09:50 » |
|
Üdv.. Sajnos egy ideje nekem nem jön be weboldal. Router van a házban és azokon a gépeken is próbáltam amik egymáshoz vannak kötve. Hiába keresek rá, vagy írom be helyesen akármelyik böngészőmbe ( van 4 ) a honlap helyett a google oldalát löki be. Nem bírom tovább a Naruto mentes életet... Légyszi segítsetek. Előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #544 Dátum: 09 jan 06, 17:14:12 » |
|
Akkor valszeg ki lettél bannolva a site-ról...:\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #545 Dátum: 09 jan 06, 17:16:31 » |
|
Igen, utánanéztem és folyamatos káromkodás miatt lettél kitiltva az oldalról. Cart' és a vaj szív: Töröltem a kitiltást, a későbbiekben kerüld az effajta megnyilvánulásokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ANiME FRE4K
Újonc
Nem elérhető
m3ghalni, h0gy élh3ss
|
|
« Válasz #546 Dátum: 09 jan 06, 17:20:16 » |
|
Mi a... azt hiszem jelszót kell változtatnom.. Tudtommal nem vagyok skizofrén és nem szoktam káromkodni, főleg nem oldalakon. A kellemetlenségekért elnézést, de nem én voltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #547 Dátum: 09 jan 06, 17:23:28 » |
|
JDs felhasználónévvel volt az illető. Lehet hogy pont az ő IP címe lett kiosztva a routerednek, vagy nemtom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alyen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #548 Dátum: 09 jan 07, 01:00:55 » |
|
Sziasztok. Nekem is hasonló problémám van, mint az előző felhasználónak. Rányomok a könyvjelzőkből a ----> http://www.naruto-kun.hu/news.php és hibát ír ki. Idézem: "A cím nem található" Már jó pár napja fennáll ez a "hiba". Először arra gondoltam, hogy biztos a szolgáltatótok kavar valamit, de már a naruto mentes napoktól már nagyon rosszul vagyok. Nem tudom mi lehet a baj. Most meg vagyok rémülve, lehet én is kitiltást kaptam? Gondolkodok, hogy miért is kaphattam, de nem emlékszem bármire is, hogy az oldal ellen tettem volna. Kérem nézzetek utána. Ugyan az a felhasználónevem, mint itt: Alyen Köszönettel: Aly
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #549 Dátum: 09 jan 07, 09:36:57 » |
|
Nem lettél kitiltva... A sejtésem az, hétfőn kapcsolták vissza a domaint és lehet hogy még nem mindenkinél működik 100%-osan... várjunk még 1-2 napot, ha nem áll helyre a probléma, akkor kitalálunk vmit ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alyen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #550 Dátum: 09 jan 07, 12:42:09 » |
|
Nálam már működik. Végreeeee Örök hála
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaborpg
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #551 Dátum: 09 jan 08, 17:10:52 » |
|
Sziasztok! Előre leszögezem lehet hogy nállam van a hiba és béna vagyok , de amikor bejelentkezek és rákatintok bármelyik menüpontra automatikusan kijelentkezik és így nem tudom letölteni a Naruto új részét. Elöre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #552 Dátum: 09 jan 08, 19:14:12 » |
|
Milyen böngészővel böngészed az oldalt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaborpg
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #553 Dátum: 09 jan 08, 20:28:17 » |
|
Firefox és eddig a napig hibátlanul müködött. de most néztem és internet explorerrel se müködik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 08, 20:29:43 írta Gaborpg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #554 Dátum: 09 jan 08, 20:38:02 » |
|
Hmm... fura. Nálam megfelelően működik. Másnál még fennáll ez a probléma? Ha nem, akkor "az Ön készülékében van a hiba".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|