Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #510 Dátum: 08 dec 13, 17:08:24 » |
|
Amikor a címét nézem nálam is, jó, de ha megnyitom, na akkor más.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #511 Dátum: 08 dec 14, 11:57:19 » |
|
Hát a Mär-ral nekem is hasonló a gondom, mint Harag-nak. Bár nálam csak annyi, hogy ugye, nincs kiírva a híreknél, hogy a 36-oshoz lenne videó. Így megnéztem, hogy a Projektek-anime->MAR->Letöltés-MU-nál, hogy ott van-e a 36. rész videója. Okés, megjelenik a MU-s oldal, ott a fájlnév rendesen a 36-os rész, de amikor nézném, ugye nem passzol hozzá a 36-os felirat, mert ami van rész, aza 35-ös. Remélem, hogy megtudom majd nézni hamarosan amúgy nekem a 37-essel nincs semmi gondom. Csakhát a 36-os ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #512 Dátum: 08 dec 14, 12:05:20 » |
|
Akkor letöltöm megint a 37-est, hátha most működni fog nekem is. És igen! A 37. már jó U.I.: Rájöttem, hogy nekem először, és másodszor a Beck-et töltötte le. Xd (A 37. helyett)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 14, 12:37:12 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #513 Dátum: 08 dec 14, 20:30:15 » |
|
Valami gáz van a megaupload rendszerével. Már kb 8x feltöltöttem ezeket a részeket, mind a MU Manager, mind a megaupload.com segítségével, de egyszerűen rossz linkeket ad meg. Valamit kitalálok majd és úgyis jelzem hírben a Fordítások részlegnél, ha változás van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #514 Dátum: 08 dec 18, 21:41:41 » |
|
a Fun with akatsuki részeket nem lehet letölteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #515 Dátum: 08 dec 20, 14:19:55 » |
|
Egér jobb klikk: Hivatkozás mentése másnéven / Cél mentése másnéven.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Red Tiger
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #516 Dátum: 08 dec 25, 23:01:20 » |
|
Nem tudom hogy baj-e, vagy csak nálam van gikszer, de az égetett 13. részt a Shippuuden-ből nem lehet letölteni. A megaupload nem azt az oldalt adja be ahol töltenem lehetne. Nem tudok pontosítani, mert nem értek hozzá. Mindenesetre nem reklám jön be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #517 Dátum: 08 dec 25, 23:11:23 » |
|
Jájj... törölték... elkezdem újra feltölteni. Holnap reggelre újra jó lesz a link ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Red Tiger
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #518 Dátum: 08 dec 26, 10:33:08 » |
|
szólj már ha kész. Most tovább enged mint tegnap, de továbra sincs semmi. http://www434.megaupload.com/files/839881a9717f78f59e29b42ea27921dc/[NKWT]_Naruto_Shippuuden_013.avi” may be misspelled. Beteszem így, mert egy szót sem tudok angolul. A 19. és a 20. rész nincs fenn. Nem is volt, vagy csak eltünt a honlapról is?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 26, 11:04:55 írta Red Tiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #519 Dátum: 08 dec 26, 11:05:30 » |
|
Hm szerintem nem kéne siettetni...van más dolga is,szóval várj szépen
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
kekiir
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #520 Dátum: 08 dec 26, 13:19:58 » |
|
Hello mindenki!
Nem tudom h hiba-e vagy sem ,de a letöltött shippuuden avi. részeket nem tudom lejátszani:S úgy h kéne valmi tipp h mi a teendő előres is kössz!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #521 Dátum: 08 dec 26, 13:42:54 » |
|
Nem a fál hibás... Kodek problémád van valószínűleg... Töltsd le a FFdshow codecet, és akkor menni fog.... A Windows Media Plalyer alapból nem képes lejátszani a HD formátumot... Ha a kodek nem segít, akkor túl gyenge a géped a formátumhoz... Erősebb videókártya, nagyobb memória, és proci kell... Vagy tölts le divx es aviba konvertált Narutot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Red Tiger
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #522 Dátum: 08 dec 26, 13:52:19 » |
|
A 39. rész sincs a helyén ott sem talál részt. Vagy mi. The file you are trying to access is temporarily unavailable
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #523 Dátum: 08 dec 26, 18:04:21 » |
|
A 13. rész pótolva már reggel óta jónak kell lennie. > A többit pótlom ha vége a Karácsonynak.
kekiir: Az oldalon: GYIK menüpont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #524 Dátum: 08 dec 28, 23:59:10 » |
|
Hello!
Nem tom most ez csak nállam nem jó igy vagy nem vágom mert a MAR harmincnegyedik részénél mikor leakarom tölteni a videot, megnyit egy üj fület és visszadobja ugyanazt ami az előző ablakban is volt....., szal semmi megaupload se semmi, pedig idáig az összes jó volt és az az utániak is jók
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 29, 00:00:29 írta peti1 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|