Cartnecker
|
|
« Válasz #450 Dátum: 08 okt 30, 18:04:45 » |
|
Már egy jóideje dolgozunk az ügyön. Türelem ^^ Próbálkozzatok újra és néha beenged ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke777
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #451 Dátum: 08 nov 03, 13:33:13 » |
|
Hali! Az információkban a démonok/idézéseknél a Kétfarkúnál is az Egyfarkú leírása van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #452 Dátum: 08 nov 03, 13:58:20 » |
|
Ohh, thx, mindjárt javítom ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
czaplicki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #453 Dátum: 08 nov 05, 16:08:16 » |
|
Üdvözletem! A bábokról szóló leírásban a "Sasori apja és anyja" címszó alatt el van írva egy infó: "A fiatal Sasori alakította át szüleit bábbá a kényelem kedvéért." Ez nem így volt, mert Sasori szüleit Kakashi apja (Konoha fehér agyara) ölte meg (volt is belőle konfliktus) tehát azok a bábok rendes módon lettek készítve + Ugyan itt, a "Sanshouo" címszó alatt, Sasori anyja látható képként Köszi a feliratokat Minden jót Üdv.:CD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #454 Dátum: 08 nov 05, 18:17:41 » |
|
Attól még, hogy Kakashi apja ölte meg őket, simán csinálhatta őket Sasori nem?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #455 Dátum: 08 nov 05, 18:58:55 » |
|
Azthiszem mutatják az animében, hogy azok egyszerű bábok, és velük helyettesítette a szüleit.. szóval szerintem czaplickinek igaza van, de bocs, ha rosszul tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #456 Dátum: 08 nov 05, 22:31:36 » |
|
"A fiatal Sasori alakította át szüleit bábbá a kényelem kedvéért." Ez nem így volt, mert Sasori szüleit Kakashi apja (Konoha fehér agyara) ölte meg (volt is belőle konfliktus) tehát azok a bábok rendes módon lettek készítve Szia! Köszi a hibajelentést. Ezzel a következő a probléma: Abban igazad van, hogy Sasori szüleit Hatake Sakumo, azaz Kakashi apja ölte meg. Sasori 5 éves volt, mikor a szülei meghaltak, ezután Chiyo-baa vigyázott rá. Ő kezdte megtanítani neki a bábkészítés művészetét. Sasori miután valamilyen szinten kitanulta ezt a művészetet, elkezdett bábokat készíteni... és így... elkészítette a szüleit is... újra ^^" Ugyan itt, a "Sanshouo" címszó alatt, Sasori anyja látható képként Ezt is köszi, ez valóban hibás volt, úgyhogy javítottam is ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #457 Dátum: 08 nov 10, 17:49:39 » |
|
A fordítások részlegben a MAR helyett a Matantei Loki Ragnarok anime jön le a MU-on. Jobban mondva az van belinkelve.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #458 Dátum: 08 nov 10, 19:09:54 » |
|
Javítva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #459 Dátum: 08 nov 11, 18:14:37 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 11, 21:41:53 írta Narutorban »
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #460 Dátum: 08 nov 11, 18:51:09 » |
|
http://naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=4 --> "Hogyan kell letölteni MegaUploadról?"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #461 Dátum: 08 nov 11, 19:39:59 » |
|
Black Cat 16-23. részek! Múlthéten a 14. résznél fejeztük be a Black Cat-et. Most a 16. résszel folytatjuk. Igen, tényleg kimaradt a 15. rész, ennek az az oka, hogy adódott egy kissebb technikai problémánk a 15. résszel, amit várhatóan jövő hétre tudunk orvosolni. Addig is, töltségek a következő 8 rész videóját!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #462 Dátum: 08 nov 12, 12:57:52 » |
|
Nem igazán hiba csak egy kérdés:
Az oldalon az égetett magyar részeknél az első szezonban nem találom a 19. és 20. részt de szeretném letölteni de nincs fönn!? csak azt szeretném kérdezni mikor lesz fennt ill. lesz-e? előre is köszönöm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 12, 12:58:26 írta Fox »
|
Naplózva
|
|
|
|
Frisgaz93
Újonc
Nem elérhető
Vigyázz mögötted!
|
|
« Válasz #463 Dátum: 08 nov 12, 21:08:06 » |
|
Nekem amikor le akarom ölteni a részeket azt írja ki a letöltéshez bejelentkezés szükséges de én már be vagyok jelentkezve mit lehet ellene csinálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #464 Dátum: 08 nov 12, 21:11:27 » |
|
Nekem amikor le akarom ölteni a részeket azt írja ki a letöltéshez bejelentkezés szükséges de én már be vagyok jelentkezve mit lehet ellene csinálni Pl visszaolvasni, vagy elolvasni a menüpontban lévő szöveget ^^ Nem igazán hiba csak egy kérdés:
Az oldalon az égetett magyar részeknél az első szezonban nem találom a 19. és 20. részt de szeretném letölteni de nincs fönn!? csak azt szeretném kérdezni mikor lesz fennt ill. lesz-e? előre is köszönöm
Természetesen fent lesznek, de ezek a részek még nincsenek is 'hivatalosan' kitéve az oldalra, valszeg a download.php-t nézegetted.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 12, 21:12:11 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
|