dei016
Vendég
|
|
« Válasz #330 Dátum: 08 máj 23, 22:33:01 » |
|
A 401-es HUN manga fejezettel gond van,letöltöttem de nem tudom kicsomagolni,hibát ír a gépem. tegytek fel újra lécci előte is köszike
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #331 Dátum: 08 máj 23, 22:37:56 » |
|
A gépeddel lehet a gond, mert én most szedtem le 15 perce, és semmi gond nem volt vele...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dei016
Vendég
|
|
« Válasz #332 Dátum: 08 máj 23, 22:44:06 » |
|
újraindítottam a gépem,és újra letöltöttem és sikerült kicsomagolnom.jeeeee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #333 Dátum: 08 máj 24, 20:26:48 » |
|
És azt , hogy lehet megoldani , hogy a torrent letöltsön mindent fájlt ... Pl. 1 játékot töltöttem és hiányos volt a hanganyag meg 1-2 videó is hiányzott ... Eztt , hogy lehet kiküszöbölni ? Egyébként qtorrentet használok ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #334 Dátum: 08 máj 24, 21:45:09 » |
|
Ezt inkább Csevegő > Segítség témában kérdezd meg, mert itt olyan OFF, hogy csak azért nem töröltem, hogy leírhassam hol tedd fel a kérdésedet. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 08 máj 30, 21:46:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #336 Dátum: 08 máj 30, 21:58:46 » |
|
Am itt van az enyém is amit régen láttam, de jah előfordul ilyesmi. Fórumbogár
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 30, 22:00:19 írta bero »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #337 Dátum: 08 máj 30, 22:03:50 » |
|
Télleg... Nem lehetséges, hogy valami pihentagyú Vendég néven regizett a fórumra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #338 Dátum: 08 máj 30, 22:06:07 » |
|
Nem hiszem, mert akkor kékkel lenne a neve, vagy milyen színnel, meg akkor rá tudnál kattolni a nevére, hogy meg tud nézni a profilját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #339 Dátum: 08 máj 31, 01:40:44 » |
|
Apró, icipici elírást találtam. Aaaöööaaa főoldalon a Tanulj japánul! részben. A ká sor feletti részben a mássalhangzó ott magánhangzó akar lenni sztem. A példád alapján nekem legalábbis úgy tűnik, Cart-sama. Öhm... de ha félrelátok az álmosságtól és nem úgy van, csak belehallucinálok az éjszakába, akkor gomenne http://kepfeltoltes.hu/080531/Cartnak_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(Mondjuk aranyos, hogy mindkétszer el van rontva:D Csak ettől így éjszaka olyan bizonytalan is vagyok xD Hogy most akkor tényleg úgy van, ahogy gondolom? xD)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #340 Dátum: 08 máj 31, 11:49:59 » |
|
Szépjónapot mindenkinek! Még soha nem írtam ide, nem is volt rá szükségem EGészen a mai napig! Valami miatt nem enged be az oldal beléptetőrendszere és így a mangát sem tudom letölteni...kérlek segítsetek!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #341 Dátum: 08 máj 31, 11:55:49 » |
|
Vagy az a prob, h oda nem regeltél külön, csak a fórumra. Vagy a többit az okosabbak megmondják ^_^
Úgy látom Cardo úr már itt is van:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #342 Dátum: 08 máj 31, 16:12:25 » |
|
Ritka: Hibaüzenet? Honlapra és fórumra direkt külön kell regelni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #343 Dátum: 08 máj 31, 17:07:22 » |
|
Zemori: Köszi, tényleg elírtam :'X Javítottam is ^^ Pontosan! ^^
|
|
|