Cartnecker
|
|
« Dátum: 07 jún 29, 00:17:30 » |
|
Hibajelentés Ha bármiben hibát észlelsz, akkor azt ide kéretik jelezni és előre is köszönjük a segítséget. ____________________ Moderátor, Chakra: Ha ebben a témában a hibajelenségre vagy problémára válaszoló személy kevesebb mint négy szóban is képes segítséget nyújtani (vagy visszajelezni), akkor megengedett a 4 szavas szabály figyelmen kívül hagyása. (2011.06.14.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 17, 18:03:47 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
habostorta
Vendég
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 jún 30, 22:16:18 » |
|
miért van az, hogy nálam az utolsó shipuuden manga kötet amit le lehet tölteni , az a 358.? a 360. at is le tudtam tölteni, de csak azért mert a kezdölapon ott volt a link.. a 359. et viszont nem tom sehonnan letölteni ;D Valaki plz mondjon vmit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 jún 30, 22:19:28 » |
|
A főoldalon bal oldalt a legfrissebb sávnál kint volt a magyar manga is. Legközelebb hétfőn lehet leszedni, mert FTP szerver üzembehelyezés zajlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 jún 30, 22:24:12 » |
|
Magyar Naruto Manga 359. részt letöltheted innen.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 jún 30, 22:25:07 » |
|
Ez nem lesz fent sokáig, kb 5 perc... át lesz alakítva a mapparendszer, mert FTP szerver is lesz az oldalon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 júl 13, 03:05:40 » |
|
Nos...a fórum rang kiosztásoknál nincs ott Rin az Akatsukiból... + Chakra-nak, Asuranak még négy zöld csillag a modijele...eddig csak őket láttam...de van már sárga pontos modi...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 13, 14:02:48 írta Gk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 13, 18:22:38 » |
|
Nos...a fórum rang kiosztásoknál nincs ott Rin az Akatsukiból... + Chakra-nak, Asuranak még négy zöld csillag a modijele...eddig csak őket láttam...de van már sárga pontos modi... A modis jel javítva, köszi az észrevételt. Rin, Kakashi csapattársa volt. Ld.: Kakashi Gaiden.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 13, 18:32:41 » |
|
elnézést! akkor a "lila" az egyetlen nő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 13, 18:35:13 » |
|
Ha lesz neve, majd bekerül :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 15, 15:31:59 » |
|
idézek a főoldalról Elsőként elkészült a "<Naruto Shippuuden Manga 352>." gondolom gépelési hiba de azért szolok h nem 352 hanem 362
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 15, 16:15:44 » |
|
Köszöntem, ezt javítottam is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 19, 22:23:16 » |
|
Nézzétek már meg ha az avatraros topicba akarok írni. Valami olyasmit dob ki, hogy már szavaztam és nem szavazhatok újra. Ezt nem igazán tudom mire vélni.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 19, 22:29:28 » |
|
Velem ez a Duma topicban volt még tegnap. Miután rámentem az előnézetre, csak azután küldte el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 20, 14:17:51 » |
|
öm rem jó helyre írom de a mostani feliratba (Naruto S. 20 ) az írjátok "De akkor hol az igaz teste?" (sakura mondja viszonylag az elején, 1:21-nél) nem nagy hiva de ez hülyén hangik vagyis szóltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 20, 14:29:01 » |
|
Valami olyasmit dob ki, hogy már szavaztam és nem szavazhatok újra. Ezt nem igazán tudom mire vélni.
Ez nem tudom mitől van, velem még nem fordult elő. öm rem jó helyre írom de a mostani feliratba (Naruto S. 20 ) az írjátok "De akkor hol az igaz teste?" (sakura mondja viszonylag az elején, 1:21-nél) nem nagy hiva de ez hülyén hangik vagyis szóltam Köszi a hibajelzést, javítottam is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|