Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #315 Dátum: 08 máj 09, 15:59:30 » |
|
Esköszöm Cart hogy nem elég nagy, és elég pirosak azok a betűk! Úgylátszik mostanság nem tanítanak meg egyeseket olvasni, csak írni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #316 Dátum: 08 máj 09, 16:07:14 » |
|
Újra kísérletet teszek a nemvárokkommentárt, hogy leteszteljem a vak emberek képességeit - akciómra ^^
Aki jelezne még bármilyen dolgot, hogy nem lehet letölteni: felirat, manga, anime - stb kérem ne tegye, mert sajnos tudunk a jelenségről -.-'' És sajnos átmenetileg önhibánkon kívül szünetel is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #317 Dátum: 08 máj 11, 17:35:44 » |
|
Én nem tudom letölteni a Dragon Ball mangákat. Kár mert olvasgatni szerettem volna őket de így nem tudom! Miért? Csak vicc volt!XDXDXDXD Valójában azt szeretném kérdezni(Csak nem tom, hol ) tervezitek-e a 666satan manga magyara fordítását?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #318 Dátum: 08 máj 11, 18:03:51 » |
|
Huhh... mikor elolvastam az első két sort, felgyülemlett bennem a nickneved x'D Tervezzük, és ha jól tudom, akkor a fordító néni már el is kezdte a fordítását
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 11, 18:04:36 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #319 Dátum: 08 máj 12, 17:28:10 » |
|
Mikor töltitek fel az oldalra az opening zenéket?Mert kellenének de nincsenek fenn.A választ elöre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #320 Dátum: 08 máj 12, 22:02:49 » |
|
Igyekszem, de én is emberből vagyok és naponta kb 30 ilyen kérés érkezik, úgyhogy ahogy mindenkinek, így Neked is azt mondom hogy türelem... egyszer minden felkerül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #322 Dátum: 08 máj 13, 16:46:39 » |
|
Bocsi nem kötözködésnek szántam csak érdeklödtem hogy körülbelül mikorra lesz meg.Tudom hogy sok a dolog és dijazom is hogy dolgozol rajta.
|
|
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
paszi011
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #323 Dátum: 08 máj 14, 16:35:35 » |
|
Azt lenne a kérdésem hogy miért nem tudom letölteni a 16. kötetöl a mangát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #324 Dátum: 08 máj 14, 16:45:02 » |
|
Paszi011, fölötted kiírták miért, hagy idézzem... Újra kísérletet teszek a nemvárokkommentárt, hogy leteszteljem a vak emberek képességeit - akciómra ^^
Aki jelezne még bármilyen dolgot, hogy nem lehet letölteni: felirat, manga, anime - stb kérem ne tegye, mert sajnos tudunk a jelenségről -.-'' És sajnos átmenetileg önhibánkon kívül szünetel is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #326 Dátum: 08 máj 22, 13:35:40 » |
|
A topic újra megnyitva. Várjuk az esetleges hibajelentéseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szannya22
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #327 Dátum: 08 máj 22, 16:54:29 » |
|
Lehet hogy nem tudok olvasni, de mintha a főoldalra az lenne kiírva, hogy újra lehet letölteni mangát. Én speciel még mindig nem tudok.
|
|
|
Naplózva
|
Gyere közelebb, érints meg... de megfizeted az árát! (Császárnő) Nézz az égre, fentről csapok le! (Torony) Ne ezt a kezemet nézd, hanem a másikat! (Mágus) Íme, a Kétségek Hozója! (Hold) Rettegd a mélységet! (Főpapnő)
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #328 Dátum: 08 máj 22, 17:01:03 » |
|
A menüponton belül rákattintasz a magyar zászlóra és már jön is a manga. Az angol és a japán még nincs fent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szannya22
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #329 Dátum: 08 máj 23, 13:07:59 » |
|
Igen sikerült . Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
Gyere közelebb, érints meg... de megfizeted az árát! (Császárnő) Nézz az égre, fentről csapok le! (Torony) Ne ezt a kezemet nézd, hanem a másikat! (Mágus) Íme, a Kétségek Hozója! (Hold) Rettegd a mélységet! (Főpapnő)
|
|
|
|