Chakra
|
|
« Válasz #675 Dátum: 09 márc 23, 21:10:02 » |
|
Igen, ez sajnos hatalmas gond. E miatt le kell cserélned az egész gépedet, mert a böngészőprogramod nem képes egyszerre megjeleníteni a forgó Sharinganokat, ami súlyos CPU és memóriacím-kiosztási hibákra vezethető vissza. (Csak poén, persze, hogy nem gond, egyszerűen nem egyszerre töltődtek be, és pár "hamarabb" kezdett el forogni.)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #676 Dátum: 09 márc 23, 22:09:54 » |
|
Ide is beírom, mivel ezt gyakrabban olvassátok ^^ Blazer Drive 04_ 41. képkocka Eljött a vadászat és nem a vadászt ideje Nem tudom, hogy azóta orvosolva lett -e a hiba, ha igen, akkor elnézéseteket kérem
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #677 Dátum: 09 márc 23, 22:53:02 » |
|
Igen, már pár napja orvosolva lett. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #678 Dátum: 09 ápr 11, 16:31:53 » |
|
Újra megnyitottam a Hibajelentés topicot. A múltkoriban azért lett lezárva, mert sok olyan bejelentés érkezett amiről hírt adtunk a főoldalon, de sokan nem vették figyelembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #680 Dátum: 09 ápr 11, 16:42:23 » |
|
Hogyne ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #681 Dátum: 09 ápr 11, 17:12:04 » |
|
Mivel most kezdtem el olvasni a mangát, már számos hibával találkoztam, de mivel a hibajelentés zárva volt, kimentek a fejemből..
Naruto Manga 347. fejezet, 5. kép, jobb felső képkocka: lehetóséged -||-, 16. kép, második sor, második képkocka: kardal Naruto Manga 348. fejezet, 1. kép, a szélső szöveg: elóre -||-, 3. kép, első képkocka, második buborék: ó Naruto Manga 349. fejezet, 4. kép, második sor, első képkocka: nyúggel -||-, 6. kép, második sor, első képkocka: ret-ardált
Egyenlőre ennyi. Ha lesz időm, a régiekbe is visszanézek...Ha megint összegyűl egy pár a további olvasásból, majd még megírom.
~~~ Szerk: Naruto Manga 350. fejezet, 2. kép, harmadik sor, második kép: Na ruto (hiányolok egy kötőjelet. ^^")
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 11, 17:30:19 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #682 Dátum: 09 ápr 11, 17:40:25 » |
|
Huh... először azt hittem a mostani mangában van ennyi hiba O_O ... de akkor ezeket majd javítjuk... jó régi fejezetek ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #684 Dátum: 09 ápr 13, 19:06:34 » |
|
Én is találtam egy aprócska hibát ahogyan elkezdtem olvasni a mangát századszorra:D Na szóval 182 fejezet 11 kép 1 képnégyzet "De EZ a küldetést azonnal el kell kezdeni"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #685 Dátum: 09 ápr 13, 19:16:34 » |
|
Köszi szépen, amint lesz időnk javítjuk is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #686 Dátum: 09 ápr 15, 10:56:46 » |
|
Én is találtam egy elirási hibát a 223-mas fejezet 5. oldalán legutolsó képkockájában "de mindig én vagyok a egjobb" ,ugyan ebben a fejezetben a 6. oldalon 3. képkockánál "...és ott artani ,majd irtelen kiengedni"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 15, 11:00:02 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #687 Dátum: 09 ápr 15, 23:38:38 » |
|
... Naruto Manga 347. fejezet, 5. kép, jobb felső képkocka: lehetóséged -||-, 16. kép, második sor, második képkocka: kardal Naruto Manga 348. fejezet, 1. kép, a szélső szöveg: elóre -||-, 3. kép, első képkocka, második buborék: ó Naruto Manga 349. fejezet, 4. kép, második sor, első képkocka: nyúggel -||-, 6. kép, második sor, első képkocka: ret-ardált ... Naruto Manga 350. fejezet, 2. kép, harmadik sor, második kép: Na ruto (hiányolok egy kötőjelet. ^^")
... Na szóval 182 fejezet 11 kép 1 képnégyzet "De EZ a küldetést azonnal el kell kezdeni"
Javítva, köszi. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 15, 23:50:00 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #688 Dátum: 09 ápr 16, 19:13:22 » |
|
Az oldalon az egy akatsukis élete résznél a 12.hez az van írva, h nem lehet leszedni én meg most töltöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #689 Dátum: 09 ápr 16, 19:26:31 » |
|
Aham... pedig úgy emlékeztem, kiszedtem már azt a szöveget... hmm... Javítva. Kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|