peti40
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #660 Dátum: 09 márc 20, 14:11:02 » |
|
üdv látom hogy akadozik a dragon ball manga fordítás azt szeretném kérdezni hogy honnan töltitek le a mangát ilyen jó minőségbe mert szeretném magamnek fordítani köszi a választ előre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #661 Dátum: 09 márc 20, 14:13:23 » |
|
Nem akadozik, előre vagyunk haladva egy röpke 80 fejezettel, csak el voltunk foglalva más tevékenységekkel ^^ Ma este lesz kirakva a fordítás. Ilyen szép minőségben angolul nem lehet letölteni, csak japánul és jelen pillanatban csak IRC-s csatin keresztül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #662 Dátum: 09 márc 20, 16:56:16 » |
|
A múltmúlthéten ki lett hírdetve, hogy a nyereményjáték nincs többé, és a nyerteseket vasárnap, azaz 8-án teszitek közzé. Ez sajnos elmaradt, engem viszont érdekelne. ^^" Továbbá, ha lehetséges a hibáról is mondjatok több dolgot, mer gondolom sokmindenkit, többek közt engem is érdekel.
Tudom, h OFF, ezért bocsánatot is kérek, de máshol nemtaláltam neki helyet, a nyereményjáték topic pedig zárva van..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 20, 16:57:15 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #663 Dátum: 09 márc 20, 16:57:14 » |
|
Ohh télleg azt el is felejtettem. Holnap akkor kiirkálom. A Gazdasági világválság lecsapott mindenkire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #664 Dátum: 09 márc 20, 17:10:30 » |
|
Köszönöm minden kíváncsi embertársam nevében is. ^^ De ezt viszont nem értem..Oké, világválság, megértem, mer falun lakom és átérzem a helyzetet..De leszámítva, hogy egy héten egyszer bekéne (/be kellett volna ) lépni, aki felvett annak visszaigazolni, és sorsolni a nyertest, kellett mást tenni? Elnézést, ha lenézőnek tűnök, szó sincs erről, csak nem hiszem, h ennyiért lett lemondva ez a nagyszabású nyereményjáték. Esetleg még a nyeremények finanszírozására tudnék gondolni, de 12 héten, 24 nyertes, 24 nyeremény, és egy manga 2000forint a boltokban..Szerintem ez ÁFÁval, és egyéb kereskedelmi cuccokkal ennyi. Az összesen 48000 forint. Túl lenéző és tájékozatlan vagyok, ha azt mondom, ez a legnagyobb magyar animés oldalnak és a legnagyobb magyar mangás oldalnak nem sok?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 20, 17:11:20 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #665 Dátum: 09 márc 20, 17:18:52 » |
|
A legnagyobb magyar animés oldalt az én x ezer forintos fizetésem finanszírozza. Ha esetleg nem lenne munkám, vagy nem dolgoznék, akkor nem lenne Naruto-Kun se. Ennyit a legnagyobb magyar animés oldalról ^^
A házhoz szállítási költséget nem számoltad bele, de ha valaki olyan jól áll anyagilag hogy finanszírozza azt a kb 75-80 ezer FT-ot, akkor írjon és folytatjuk a nyereményjátékot és akkor mangafan kiadó se kell szponzornak ^^
[OFF: Az ország legnagyobb szállítmányozó cégének dolgozok, évente közel 100 milliárdos nyeresége van a cégnek és itt is folyamatosan mindenen spórolnak. Pl télen: Ne 23 fokos legyen a fűtés hanem 22. Minden második lámpa égjen... stb... képzeld el ezt a kisebb vállalkozásokra nézve, ha már a "nagyok" így félnek ^^ OFFend]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 20, 17:20:19 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #666 Dátum: 09 márc 20, 17:45:15 » |
|
Szóval tudatlan voltam..Gomen.^^" Köszi a válaszokat..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #667 Dátum: 09 márc 20, 19:50:51 » |
|
Öhm, ez inkább egy kérdés, mint egy hibajelentés, lehet, hogy nem is tartozik ide, de nem találtam más témát. Sorry ! Szóval a kérdés: a publikálási naptárban csak egy hét publikálási szünet van kiírva, de már majd' két hete nem jött ki sem felirat, sem manga. Ez most miért van? Előre is köszi a választ !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #668 Dátum: 09 márc 20, 19:56:37 » |
|
Ma este lesznek publikálva az elmaradt fordítások.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #669 Dátum: 09 márc 20, 19:58:11 » |
|
Rendben, köszi a gyors választ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #670 Dátum: 09 márc 21, 11:45:46 » |
|
Jelezném, hogy a Naruto Tensei első részét nem tudom kicsomagolni "Az archívum vagy ismeretlen fájlformátum, vagy sérült" És ugyanezt írja az utolsó fejezetre is Könnyen lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de azért valaki vetne rá egy pillantást?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 21, 11:54:34 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #671 Dátum: 09 márc 21, 14:47:45 » |
|
Letöltöttem, ellenőriztem, nálam oké. "A hiba az Ön készülékében van." ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
bulldog696
Gennin
Nem elérhető
szippancs
|
|
« Válasz #672 Dátum: 09 márc 23, 17:47:46 » |
|
Hiányzik 1 betü: Yondaime gaiden , 3 as kötet , 10 es oldal , utolsó kocka, utolsó bubi "Biztos AGYOK benne , nagyszerü shinobi lesz.
|
|
|
Naplózva
|
ÖÖÖ csak a buták szoktak gondókodnini...
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #673 Dátum: 09 márc 23, 17:51:25 » |
|
Köszi, hamarosan javítjuk.
|
|
|