Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1995 Dátum: 14 júl 26, 20:15:22 » |
|
A fairy tail 394. fejezetébe jelentenék hibát. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/394/4Lucy azt mondja ott, hogy Natusnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1996 Dátum: 14 júl 26, 22:27:12 » |
|
Kösz. Időközben javítva. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
erminea
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1997 Dátum: 14 aug 30, 20:58:26 » |
|
Sziasztok! Nekem olyan proplémám lenne, hogy nem tudom letölteni a Naruto Shippuuden 374. részét, egyszerűen nem tölti be a FlashGet-be és azt írja hogy a Ez a lap nem jeleníthető meg sőt ha megpróbálom behívi a nyaa.se-t arra is ezt írja. Remélem, még nem szüntették meg a jogszabájok miatt. Köszi szépen! Üdv. erminea
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1998 Dátum: 14 aug 31, 08:58:46 » |
|
Szia! Tud a csapat a problémáról, elvileg még nem szűnt meg a nyaa.se, csak valami hiba lehet nálluk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DJ Ralf
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1999 Dátum: 14 okt 11, 10:23:39 » |
|
Sziasztok! Szerettem volna letölteni az EAÉ összes részét, ugye a MEGA-ra van feltöltve. A 10.-nél és a Filmnél errorozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2000 Dátum: 14 okt 11, 11:20:45 » |
|
EAÉ 10. rész és a film újratöltve, kipróbálva, most már letölthető. (-:
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2001 Dátum: 14 dec 14, 01:32:34 » |
|
Egy ideje nem működik új hozzászólásnál a 'hozzászólás előnézete' funkció, ezt ki tudnátok valahogy javítani? Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2002 Dátum: 14 dec 18, 11:42:39 » |
|
Nálam működik. Néztem mikor írtátok néhányan, de 4 böngészőn is működik nálam. (Safari, Chrome, Opera, Firefox)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2003 Dátum: 14 dec 18, 12:49:42 » |
|
Nem vagy ezzel egyedül Coelho, nálam sem működik (Firefox).
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
vastelorde
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Veterán age of empires játékos.
|
|
« Válasz #2004 Dátum: 15 márc 13, 13:45:49 » |
|
Hello itt http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/420/15 az angyali szerelemölös magyarázatnál azt irja hogy: Sárkányölő,Démonölő. Pedig Sherria istenölő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 13, 13:49:32 írta vastelorde »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2005 Dátum: 15 márc 13, 19:56:02 » |
|
Igen, de ez nem hiba. Egyszerűen példák az "...ölő"-re. Hiszen Wendy sárkányölő, Sherria istenölő, ketten együtt pedig a szerelemölő égi nővérek. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vastelorde
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2006 Dátum: 15 márc 13, 20:25:11 » |
|
Ja akkor bocsánat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vastelorde
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2007 Dátum: 15 máj 10, 14:41:20 » |
|
Nem tudom direkt vagy véletlen de itt naruto-kun.hu/manga/Dragon_Ball/117/3 a harc táblázatnál farkasember helyett emberfarkasnak kéne lennie
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2008 Dátum: 15 máj 31, 18:19:34 » |
|
Hali, most olvastam az új Naruto mangát és észre vettem egy helyesírási hibát. Gondoltam elküldöm. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/705/12 Itt az a helyes, hogy "egyelőre" nem az, hogy "egyenlőre". (Középen mikor a sötét hajú csaj beszél)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KetZee
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki